Kina redo att ta över Daimler Benz, Deutsche Bank när det tyska fjärde riket kollapsar

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-04-22

 

daimler  deutsche-bank

Tyskland och dess EU, Fjärde rikets regim, är belägna och står inför en kollaps på grund av en massiv skuldbelastning och folkligt motstånd i ockuperade stater såsom Frankrike och Italien. Som ett resultat härav, kan Tyskland tvingas sälja sina kronjuveler – Daimler Benz Corporation och Deutsche Bank – till kineserna, uppger japansk militär underrättelsetjänst och andra källor.

Offerbranden av Notre Dame-katedralen till Molok (Ba’al, Set, Satan) var ett desperat försök av vidskepliga khazar-satanister inom EU, för att på något sätt upphäva sitt öde, säger P2-frimurarkällor.

jesus-maria.jpg
Visar sig Maria vid branden i Notre Dame? En bild som har
florerat på nätet

Det är svårt för vanliga människor att förstå de överstatliga tankesätten hos dessa satanister, men i huvudsak verkar de tycka att de står i strid med en gudinna. Det var därför de valde att bränna ner ”Notre Dame” eller ”Our Lady”, för det här syftar på Maria. Maria är naturligtvis det kristna namnet för gudinnan Isis, som fostrade ett spädbarn tills han kunde besegra Set eller Satan. Det är av samma vidskepliga anledning som dessa satanister skapade en fruktansvärd terrororganisation i ett försök att minska stödet för gudinnan i mänsklighetens sinnen.

Man hade hoppats, att om man offrade Notre Dame, skulle det förena den europeiska och världens känslor kring den tyska Rothschild slav-presidenten Emmanuel Macron, på samma sätt som amerikanarna slöt sig bakom George W. Bush efter 9/11, säger källorna. Enligt flera källor inom de franska Gula västarna, beskylls kyrkbranden istället på Macron och hans tyska marionettmästare.

Vanhelgandet av europeiska kyrkor och Notre Dame-branden i Frankrike kan ge en guldkant och leda till att man avsätter påven Francis och den franska kardinalen Philippe Barbarin, vilka ger uttryck för hur Pentagons källor såg på situationen. Den sataniska globala judiska maffian kan ha skrivit under sin egen dödsdom genom sin anti-kristna terrorism i Frankrike, påskmassakern på Sri Lanka (där inga israeler dödades) och på andra håll, tillade källorna.

bombad-kyrka-sri-lanka-21-april-2019
Bombad kyrka i Colombo, Sri Lanka

Visserligen känner den kritiska massan, bestående av medvetna människor, särskilt inom världens militära- och underrättelsebyråer, till att den ”Islamiska staten” tar på sig äran för massakern på kristna på Sri Lanka och på andra ställen. Den verkliga syndaren är utpekad, Israel.

”Ett heligt krig eller korståg under det 20:de århundradet mot judarna [khazarmaffian] kommer att ledas av Ryssland, EU och USA för att försvara kristendomen, med hjälp av muslimer”, förutspår Pentagon-källor. En grupp sansade muslimer stöder detta uttalande då de önskar uppnå en rådgivande status inom FN med tanke på att man försökt bekämpa de krafter som haft som syfte att starta ett muslimskt/kristet heligt krig”.

al-aqsa-brand
Brand i Al-Aqsa moskén i Jerusalem samtidigt som branden i Notre Dame

Muslimer är fullt medvetna om att man försökte bränna ned Al-Aqsa moskén i Jerusalem samtidigt som branden i Notre Dame, vilka var ett verk av de khazariska satanisterna, inte de kristnas.

Såsom dessa händelser påvisar, pågår det en strid mot den sataniska khazariska maffian på ett sätt som överskrider traditionella, politiska, religiösa och geografiska gränser.

F-35 over Luke

Ett annat exempel på detta är att ett japanskt F-35-stridsflygplan försvann utanför Japans kust den 9 april.

Japanska underjordiska källor säger att detta plan faktiskt ”såldes till …

… nordkoreanerna av sionisterna [khazarmaffian] ”för en enorm summa pengar. Nordkoreas starkare man Kim Jong-un kommer att behålla det här stridsflygplanet som ett souvenir och som förhandlingsobjekt när han besöker Rysslands president Vladimir Putin i slutet av denna månad. Förhoppningsvis hoppas sionisterna genom att ge till Ryssland USAs militära kronjuvel, stealth-tekniken via Nordkorea, att hoppas på att de också får skydd för staten Israel.

ryska-revolutionen2.jpg

Ryska FSB-källor har dock länge sagt, att de inte kommer att skydda staten som är skapad av samma satanister som dödade många 10-tals miljoner ryssar under 1920-talet.

Det faktum att Kim planerar att besöka Ryssland strax innan den nya japanska kejsaren Naruhito officiellt intar tronen den 1 maj är också det ett tecken på att han söker något slags skydd, uppger japanska högerkällor nära kejsaren. Det berodde på att Nordkorea hjälpte till med Fukushima, massmordattacken mot Japan, och fruktar vedergällning från den nya kejsaren.

Rothschild_family    naoto_kan
Rothschilds familjesköld                                      Naoto Kan

Nordkoreanerna hjälpte till med Fukushima i utbyte mot löften från den sataniska khazariska Rothschild-familjen (Rothschild betyder ”röd sköld”, en symbol för Satan). Rothschilds sa att de skulle flytta 40 miljoner japaner från Tokyo till Nordkorea och göra Nordkorea till Rothschilds asiatiska huvudkontor, säger en medlem av Rothschild-familjen. Den japanska premiärministern Naoto Kan har allmänt bekräftat att han pressades för att evakuera 40 miljoner människor från ett större Tokyo efter Fukushima-attacken.

Denna strid mot planeten Jorden utspelas också i Indonesien, där mycket av världens guld ska placeras. Här har ett väl omtvistat generalval just ägt rum. CIA-källor i Indonesien säger att den khazariska Prabowo Subianto, tillsammans med hans fotogena vicepresidentkandidat Sandiaga Uno, faktiskt slog den befintliga Jokowi. De erbjöd som bevis denna skärmdump från indonesisk TV som visar på motsägelsefulla resultat.

Här är deras förklaring till bilden:

De 54,81 % som visas längst ner är Jokowi/Ma’ruf Amins. Siffrorna längst upp på skärmen visar nästan omvänd procentandel för Prabowo/Uno. Detta är ett snabbresultat som gjorts av de olika oberoende röstningsstationerna i Indonesien. De kallar detta ”exit polls”. Siffrorna är omringade med en orange rund ring. Toppen visar en uppsättning snabba räkningsresultat som visar på en ledning för Prabowo/Uno. I botten ändrade de resultaten och visar att Jokowi/Ma’rum Amin går framåt”.

val-indonesien.jpg

CIA-källan rapporterar också följande:

”Det pågår ett allvarligt slagsmål om kontrollen över det här landet bakom kulisserna. Prabowo/Uno vann faktiskt med 60% ±. Detta har verifierats av många inom källorna. (De kinesiskt-stödda) Jokowi/Amin säger ödmjukt att det var de som vann. Medierna hävdar att det var Jokowi som vann. Vi kommer att ta reda på det här. Det finns verkliga erbjudanden som erbjuds bakom gardinerna.

”Prabowo har offentligt sagt att han kommer att begränsa Kinas övertagande av Indonesiens infrastruktur. Den officiella rösträkningen kommer att meddelas den 22 maj”. 

”Endera parten kan tävla i den officiella räkningen och ta ärendet till den Konstitutionella domstolen (MK). Detta kommer att ske i juni. Landet befinner sig på autopilot tills dess, om inte någon av spelarna får tillräckligt med medgivanden fram till solnedgången. Kan inte säga så mycket mer. Vi är alla iakttagna från båda sidor. Vilket är positivt. Du är också medveten om detta”.

Kontrollen över Indonesien är en fråga på liv och död för västmakterna, eftersom kontrollen över guldet och skatten som ligger där kommer att bli enormt viktiga när det oundvikliga återställandet av det globala finanssystemet sker.

Vi säger att det är oundvikligt, för även om väst återställer systemet, kommer det att bli en kinesiskt styrd värld. USA har ett kumulativt handelsunderskott på ca 15 miljarder dollar. Det betyder att utlänningar, främst kineser och japaner, kontrollerar den amerikanska dollarn till ett värde nästan lika stort som hela det amerikanska BNP. Det är därför som Kina kan ”woo” hela världen med sitt trilljoner dollar värda ”Belt and Road Initiative (BRI)” och väst har inte råd att erbjuda något på distans i lika stor skala.

Det enda skälet till att USA inte formellt har gått i konkurs är att det skulle leda till det tredje världskriget. Men under det nuvarande finanssystemet, och ju mer tiden går, desto svagare blir USAs internationella position.

kinaexport-eu

Kina har också stor kontroll över EU på grund av sitt underskott på 1,777 biljoner dollar (US $ 1,998 biljoner) som har ackumulerats sedan Lehman-krisen 2008.

16 östeuropeiska länder har redan anslutit sig till det kinesiska BRI-initiativet och nu har Grekland, Italien och Schweiz hoppat på bandvagnen. Frankrike, Storbritannien och Tyskland är de enda stora europeiska nationerna som stått bi.

geely.jpg

Eftersom EU inte har USAs militära alternativ befinner de sig i en mycket svagare position. Asiatiska hemliga underrättelsekällor säger att Kina talar om för EU att de inte vill ha mer papper (EUs skuldinstrument). Istället pressar kineserna på tyskarna genom att be om kontrollen över deras industriella juveler såsom Daimler Benz och den finansiella makten genom Deutsche Bank, säger källorna. Kineserna, som redan äger Volvo och 9,69 % av Daimler Benz, vill nu ha mer, säger de.

mercedes-benz

Kineserna har ökat trycket nyligen genom att starta en undersökning av företaget, baserad på ursäkten om att en helt ny Mercedes Benz bröts ner omedelbart efter det att den köptes. Japansk militär intelligens säger att detta är ett öppningsdrag i ett stort schackspel mot Tyskland utförd av kineserna.

Detta är förmodligen den verkliga anledningen till att Tyskland nu offentligt säger att de vill ha sin egen flotta av kärnvapenbomber.

zelensky.jpg

Väst behöver skynda sig och ta bort de satanistiska parasiterna från sin centrala politik, så att de kan presentera en enad front när man förhandlar om ett nytt finanssystem med asiaterna. De måste även återvinna Ryssland på sin sida. Det faktum att president Donald Trump gratulerade den av Ryssland stödde Vladimir Zelensky i Ukrainas presidentval, är en tydlig indikation på att den destruktiva västvärldens kampanj som ”skyller allt på Ryssland” har upphört.

Endast om EU, Ryssland och Nordamerika presenterar en enad front, kan de hoppas på att kunna förhandla med Asien från en stark utgångspunkt, under de viktiga mötena under de närmaste veckorna och månaderna, vilka kommer att bestämma planetens framtid.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: