Mångkultur

Våra politiker framförallt på den yttersta vänsterkanten, men även Centern och Liberalerna har i åratal försökt övertyga oss om förträffligheten med ett nytt, mångkulturellt Sverige, med mångfald av språk, kultur och etnicitet, vilket de redan var full i gång med att utforma åt oss okunniga, utan att ens tillfråga oss vanliga, enfaldiga skattebetalare ifall vi vill vara med och stå för notorna.

Hur de tänkte och vad de menade med det nya, mångkulturella Sverige och vad var det för fel på det gamla, framgångsrika vilket vi skattebetalare med våra ansträngningar gemensamt har skapat, var det ingen av de som hade något vettigt svar på.

Nu med facit i hand och efter hundratals miljarder bortkastade skattekronor för att förverkliga dessa vänsterradikala fanatikers fantasier, ser vi resultatet av deras drömmar, ett mångkulturellt Sverige, bestående i allt väsentligt av två helt skilda, i grunden helt oförenliga kulturer, dvs. vår egen kultur vi känner till, med tusenåriga kristna traditioner, och den nya muslimska, som kännetecknas framförallt av hederskultur, våld och kvinnoförakt.

Det mest utmärkande för alla dessa vänsterradikala fanatiker, vilka så enträget har kämpat för mångkulturen, inklusive vår statsminister men framförallt Centerpartiets ledare Annie Lööf är, att de själva helst vill undvika att se effekterna av det de själva har skapat, och isolerar sig i stället i helsvenska områden, så långt från mångkulturen som det bara går.

Under åren 2010 till 2019 har Migrationsverket beviljat närmare en och halv miljon uppehållstillstånd, nästan uteslutande till medborgare i muslimska länder, varav endast mindre än en fjärdedel till individer på grund av skyddsbehov.

Förutom allt detta har den svenska Regeringen tecknat ett avtal med FN-s flyktingorgan UNHCR om att även i fortsättningen utöver den redan pågående och ständigt ökande strömmen av migranter från muslimska länder att ta emot årligen ytterligare femtusen så kallade flyktingar från afrikanska, mestadels muslimska länder, vilka befinner sig för nuvarande i olika FN-s finansierade läger i Nigeria, Sudan och Somalia.

De ofantliga kostnaderna, i samband med förflyttningen av den enorma folkmassan, får svenska skattebetalare stå för.

Det är inte nog med att dessa fanatiker har förvandlat det gamla, trygga Sverige till ett land där brottsligheten är den högsta i hela Europa som en direkt följd av massinvandring, där vårdköerna är rekordlånga och yttrandefriheten begränsas från dag till dag med med hänvisning till den berömda, och flitigt använda paragrafen om ”hets mot folkgrupp”, utan de även allt oftare anklagar regeringar i andra länder inom EU, framförallt de så kallade ”Visegradsländerna”, speciellt i Ungern och Polen för att de vägrar följa Sveriges väg och vill kraftigt begränsa den utomeuropeiska invandringen och därigenom värna om sina egna medborgare från de alltmer kännbara effekterna av massinvandring.

Vår statsminister Stefan Löfven har av allt att döma oerhört svårt att fatta att t.ex. det ungerska folket genom en folkomröstning med betydande majoritet har sagt nej till massinvandring och att samma uppfattning är allmänt utbredd inte bara inom de forna öststaterna, utan med stor sannolikhet även i flertalet andra länder inom EU t.ex. Österrike och Italien.

För övrigt, resultatet av folkomröstningen i Ungern, hur det än skulle ha utfallit var bindande för den demokratiskt valda Regeringen i Ungern, och bara av den anledningen är kritiken mot den ungerska Regeringen i högsta grad oberättigad, inte minst då den kommer från vår statsminister Stefan Löfven, då vi vet redan i förväg att en sådan folkomröstning är otänkbar i Löfvens Sverige, så länge han själv får sitta vid makten. Så långt sträcker sig faktiskt inte den Löfvenska demokratin.

Det är fortfarande tre år kvar till nästa Riksdagsval, men vart vinden blåser inför det nya valet ser vi redan nu. Alla utförda opinionsmätningar visar på samma resultat, ett ständigt minskat stöd för den huvudlösa oansvariga invandrarpolitik den rödgröna Regeringen är ansvariga för. Ändå driver den nuvarande rödgröna koalitionen med Centerpartiet i spetsen på att hinna med att få hit så många invandrare som över överhuvudtaget är möjligt i den fasta tron att med hjälp av deras röster få behålla makten även efter nästa Riksdagsval. Det är något att tänka på inför kommande valet 2022.

Josef CsibaKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: