Merit Wager om svenska politiker – ”Fega och oförmögna”

Sveriges ansvariga politiker har av rädsla för att kallas rasister eller liknande hellre bedrivit en för landet destruktiv invandringspolitik. Det skriver samhällsdebattören Merit Wager på Facebook.

Vi – jag är en av dem – är många som redan innan 2015, men än mer efter detta annus horibilis, skrikit högt om att Sverige varit obönhörligt på väg mot just det som beskrivs gällande Filipstad men också många andra kommuner.

Tydligt och klart har bland annat Thomas Gür och Tino Sanandaji varnat. Och Johan Westerholm på Ledarsidorna.se har rapporterat och varnat. Gunnar Sandelin, som tämligen oförskyllt – för att ha sagt sanningen och fört fram icke populära fakta – stämplats med allehanda stämplar, har varnat och genom fakta och statistik visat på den annalkande katastrofen. Hanif Bali och ett antal andra som sett och förstått konsekvenserna av att vem som helst har kunnat ta sig över gränsen till Sverige och uttala ordet ”asyl”, har varit tydliga med det som säkert många fega och tysta också har sett: det går inte att fylla på med människor från totalt främmande kulturer som ska försörjas av landets medborgare i så gigantiska antal som skett i Den Humanitära Stormakten. Det GÅR bara inte.

Men de skattemedelsarvoderade i riksdag och regering liksom människor på många andra skattefinansierade områden i samhället har varit – och ÄR – både fega och oförmögna att tänka längre än näsorna räcker. Hellre än att riskera att kallas ”rasist” eller liknande, har de bidragit till att skapa enorma samhällsproblem, sålt ut landet Sverige och störtat det i fördärvet.

Sverige är unikt: jag vet inget annat land som sätter sina egna hårt arbetande, icke våldsbenägna, lugna samhällsbyggande medborgare sist och människor utan faktiska flyktingskäl att befinna sig här, först. Och allra, allra sist sätter svenskarna sina egna pensionärer som i hundratusentals fall tvingas leva på ca 9000-10.000 kr/mån medan samtidigt s.k. ”ensamkommande barn”, varav uppskattningsvis uppåt 65-70 % inte på minsta sätt är ”barn”, har fått kosta kring 125.000 kr/mån i genomsnitt.

Vilket annat land i världen behandlar sitt eget folk, sina egna medborgare på det sättet?Kategorier:Svensk politik

Etiketter:,

3 svar

Trackbackar

  1. Merit Wager ryter till: | Filosofens blogg
%d bloggare gillar detta: