Robert Steele: Branden i Nortre Dame är en falsk flagga, organiserad av påven, Macron, Merkel och May – alla satanister

För er som inte känner till Robert kommer här en kort presentation: Robert David Steele är en före detta hemlig CIA-agent, tidigare presidentkandidat för det nu nedlagda Reform Party, författare och förespråkare för Open Source Intelligence Gathering

https://phibetaiota.net/2019/04/robert-steele-notre-dame-cathedral-burning-a-false-flag-with-complicity-of-the-pope-organized-by-macron-merkel-and-may-each-a-satanist/

Jag blev förkrossad av den totala ödeläggelsen av Notre Dame-katedralen, en plats där jag en gång bad för en av mina söner som överlevde vad som annars skulle ha varit en säker död. Paralleller väcktes till både Reichstag Fire (Kristallnatten) och 9/11.

Sedan hörde jag från Frankrikes skuggregerings utrikesminister och jag tror, att allt som följer är sant och anklagelserna mot Macron, Merkel, May och påven – Notre Dame skulle inte ha ödelagts så som man gjorde utan kyrkans uttryckliga medskyldighet.

Här är vad jag har fått veta av en högt rankad källa i Frankrike: 


Strålande syn från en satanistisk hemsida

01 Canadensiska underrättelsetjänstemän som kom direkt till platsen för att få en förstahandsuppfattning blev förhindrade att komma nära

02 Ingen el i det område där elden påstås ha börjat.

03 Två döda i eldsvådan, båda uppenbarligen mördade (två kulor vardera)

04 Inga helikoptrar togs in för att bekämpa elden

05 Icke fungerande vattenpumpmaskiner, ett hån mot brandbekämpningen

06 Officiell berättelse, som låtsas att det var frågan om en olycka, fanns omedelbart och tydligt på hyllan redo att användas.

07 Timeningen är omöjlig att avfärda – avsedd att förhindra tillkännagivandet av Macrons förlust i den nationella debatten inspirerad av de gula västarna.

 

Här följer separat vad man berättat till mig. Källorna kommer från asiatiska hemliga sällskap:

01 Detta var en satanistisk energiofferritual inför påsken utförd av satanisterna Macron, Merkel och May, som var en är troliga satanister (och pedofiler som offrar barn vid rituella tortyrceremonier). Var och en av dem har gjort sina egna stora sekulära fysiskt världsliga misstag som pekar mot deras jordiska undergång.

02 Detta var säkerligen gjort med påvens och den katolska kyrkans hierarkis medverkan, de två döda kan ha blivit mördade eftersom de inte skulle följa sataniska instruktioner. Detta var inte en olycka, det här var ett insiderjobb med utomstående (franska nationella polisen) som stängde av området och förhindrade effektivt beslut från att samordnas. Den befintliga planen att täcka den här heliga platsen med vatten borde ha utförts direkt, en liknande händelse finns kopplad till Dick Cheney som styrde NORAD den 9/11.

03 Av en tillfällighet inrättar Steve Bannon en butik i ett italienskt kloster och kallar vid den här tiden påven för en fiende och omfattande eld (total förstörelse) vilket betraktas just som – ett sammanträffande

04 Påvens uppmuntran – förutom att han är satanist och för vilken Gud är en fiende, utgör Notre Dame  ett underbart satans offer – detta florerar på Wikileaks skärmdump som den exploderande pedofilskandalen, som om den undersöktes korrekt, skulle leda till att varje enskild kardinal och de flesta biskopar skulle bli fällda, istället ledde den till arresteringen av Assange.

Scott Bennett, alltid en bra källa till Grand PSYOP, säger detta:

Om jag vore en betting person, är min gissning den att branden i Notre Dame-katedralen var en psyop-händelse liknande ”Kristallnatten”, när nazisterna anlade elden år 1930 och skyllde på kommunisterna för att de vinner valet… jag gissar nu detsamma, Macron drar nytta av att förbjuda de Gula västarnas protester (vilka har förstört för honom och försatt Frankrike i ett inbördeskrig).

Vem drar nytta av branden? Kanske det israeliska Mossad och/eller Shin-bet som fördubblar sitt ”religiösa krig” mellan muslimer och kristna, såsom förmodligen var fallet i händelserna med Christchurch, Nya Zealand, och den falska videon med en kille som springer omkring som om han deltog i ett videospel med falska vapen etc.

Ett förnyat religiöst krig är alltid bra för det militära industrikomplexet. Kanske kan de till och med försöka skylla på Iran – men troligen var det MEK (People’s Mujahedin of Iran, red.anm) kanske någon som arbetade inom MI6 – CIA. Ännu en dag i polisstaten.

 

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

Trackbackar

  1. Robert David Steele: Brände satanisten Macron ”Mänsklighetens hjärta” för att rädda sig själv och Den djupa staten? – Bakom kulisserna
<span>%d</span> bloggare gillar detta: