Washington DC lider av politisk galenskap samtidigt som konkursen närmar sig

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-02-15

Den amerikanska huvudpolitiken har generat till att bli rotvälska och tomma hot, allt eftersom konkursen och kollapsen nu är en matematisk säkerhet. Det beror på Brexit som den 29 mars gjorde de så, att ”London City, inte längre är kabbalens finanshuvud”, bekräftar både brittisk underrättelsetjänst och Pentagon.

När han frågade: ”Vad svarar president Donald Trump på det här” sade en ledande brittisk underrättelsetjänsteman ”Förmodligen i blind panik i det här skedet, för att vara väldigt ärlig”.

Är det här så svårt att förstå? Låt oss gå tillbaka och titta på vad som hänt hittills i år inom USAs regering. Först, alla militära veteraner som avgick från Trump-administationen den 1 januari. Sedan stängdes den amerikanska regeringen ner i 35 dagar även om den amerikanska militären var fullt finansierad.

När USAs regering återupptogs, fyllde Trump sitt kabinett med rasande sionistiska neo-konservativa. De lyckades fortsätta med sin verksamhet genom att stjäla det amerikanska folkets skatteintänkter och höja priset på gas. Detta höjde nivån för det redan skuldtyngda Washington DC ytterligare skyhögt, och det har börjat tära på den amerikanska ekonomiska återhämtningen.

Trump har under tiden pratat som en konkursmedberoende som försöker övertyga alla att stora händelser kommer att inträffa genom att säga saker som ”Saudiarabien kommer att köpa $ 450 miljarder vapen, etc.” eller ”Kina kommer att köpa varor från USA för mer än 1 miljarder dollar”.

Sanningen är att Saudiarabien har enats om att köpa amerikansk export till ett värde av 14,5 miljarder dollar. Även om Kina kom överens om att köpa in amerikanska övervärderade varor till ett värde av 1 miljard dollar, är det faktumet, att den amerikanska ekonomin inte har kapacitet att skapa dessa varor. I vilket fall som helst, kommer Kina att begära Washington DC i konkurs, uppger asiatiska hemliga källor.

Trump-administrationen försöker nu hålla sig flytande genom att tvinga andra länder att köpa deras dyra skifferolja och gas. Det är den verkliga orsaken till de amerikanska sanktionerna riktade mot Iran, Venezuela och Ryssland, liksom angreppen mot Syrien och Jemen. Men den här strategin misslyckades eftersom de viktigaste oljeimportörerna – Europa, Kina, Japan och Indien – inte är intresserade av att köpa dyr amerikansk olja och gas och dessa länder understöder inte heller USAs ”sanktioner”. För en bra analys av situationen, rekommenderar jag artikeln av Therry Meyssan, den person som först avslöjade sanningen om 9/11.

Hugo-Carvajal-Barrios  Nicolás_Maduro
Hugo Carvajal                              Nicolas Maduro

Pentagon-källor noterar att ”arresteringen i Spanien av den tidigare venezuelanska militära underrättelseenhetens generalsekreterare Hugo Carvajal har gjort militären ännu mer lojalt inställd till den venezuelanska presidenten Nicolas Maduro, eftersom de neo-konservativas kupp misslyckades så totalt.” Det betyder att världens största oljereserver förblir utanför kabbalens petrodollarsystem.

Ärke-kabbalisten Henry Kissinger har desperat och utan tvekan försökt att rädda staten DC och hans petrodollarsystem genom att betala obligationer värda ”quadrillions of dollars”, uppger japanska kejserliga källor till familjen. Dessa obligationer kommer aldrig att inkasseras, säger källorna.

Image result for Quantum Financial System (QFS)

Istället implementeras något som kallas Quantum Financial System (QFS), uppger flera källor. Eftersom Japans finansmarknader kommer att vara nedstängda i sex dagar mellan den 27 april och 6 maj, vilket skulle innebära den längsta nedstängningen inom den finansiella marknaden och banken sedan slutet av andra världskriget. Det är en högoddsare att övergången kommer att genomföras då. 

Han som skapade QFS säger att den hade sitt ursprung i en ”War College Power Transition Theory” som ”användes för …

… Storbritanniens befrielse med största noggrannhet”.

CIA-källor uppger för sin del, att Brexit inte handlar om Europa eller Storbritannien allena. Det är ett stort satanistiskt spel där några äldre parlamentsledamöter kommer att hotas om de lämnar Romklubben. Saker försöker ändra ställning, men Det Gamla Gardet, kommer bokstavligen att äta upp dem levande ifall de försöker fly.

Image result for "World Future Planning Agency”

Enligt en MI6-källa, använder världens ”väpnade styrkor och deras underrättelsetjänster” denna kraftförskjutningsmodell till att skapa ”en global allians bestående av suveräna stater” dör att ersätta den kollapsande nya världsordningen. Alliansen med suveräna nationalstater skulle också understödja ”bildandet av en global kraft sådan som ”World Future Planning Agency” uppger den här källan som är en ledande medlem av de 13 traditionella styrande blodlinjerna.

Den här källan var en av nyckelpersonerna bakom den militära kontraspionage-operationen som var central för Storbritanniens nyligen inträffade befrielse.

Image result for LIBOR-skandalen.

Operationen med att befria Storbritannien utlöstes när den här personen blev en visselblåsare och arbetade på Sovereign Debt Market vid den italienska och vatikanska delen inom Barclays Bank. Denna visselblåsning ledde till LIBOR-skandalen.

Här är hans sammanfattning av vikten av den här skandalen: ”Genom att manipulera räntorna med hjälp av chatforum på Bloomberg, blev detta det största komplexa finansiella bedrägeriet någonsin under historien, och i slutändan har det spelat roll i konkurser inom hela branschen och det har förändrat hela den geopolitiska banan, både den öppna som den hemliga”.

BIS  imf

Han uppger också, att BIS, IMF och Världsbanken ”kommer att upphöra helt”, för de har i ”grunden misslyckats med mänskligheten och de har begått många allvarliga brott mot den också”.

Image result for israeliska valet

Självklart, kommer den khazariska maffian inte att ge upp sin kontroll över dessa institutioner och korrupta politiska system utan kamp. I förra veckan stal de sannolikt ett val i Israel, när de behöll den satans-tillbedjande massmördaren Benjamin Netanyahu vid makten.

Israel-moon-landing

Sedan för att avleda allmänhetens uppmärksamhet bort från det här valbedrägeriet, arrangerade man en rad falska nyhetshändelser. I Israel iscensatte de en falsk månlandning. Fotot skickades av en judisk CIA-källa med följande kommentar: ”Bifogat finns ett falskt foto på den falska israeliska månuppskjutningen. Notera det perfekta försöket med ”Satans-stjärnan” väl synligt”.

svarta-halet

De publicerade också en falsk ”första bilden av ett svart hål”, som blev allmänt förlöjligat så snart den kom ut. Detta förhindrade inte att de khazariska slavförfattarna skrev i tidningar såsom The Guardian eller The New York Times att ”denna fotoutgåva” var som en påminnelse för att beskriva Brexit som ett ”svart hål”.

Ministra del Interior confirma ciberataques; correo institucional y web municipal, afectados

Därefter arrangerade de naturligtvis den så kallade arresteringen av Wikileaks grundaren Julian Assange. Vi kommer inte att skriva mycket om detta, eftersom denna fars har fått vittgående spridning. Vi noterar dock, att alla videon och stillbilder från evenemanget kom från en enda källa, Russia Today, vilket är ett talande tecken på att den är en falsk photoshoppad grafisk produkt. Vi noterar också, att Julian Assange inte har visats sig en enda gång på sin balkong vid Ecuadors ambassad i London, efter det att han fick besök av Pamela Anderson år 2016.

Här är Jim Stone’s WikiLeaks tidslije:
http://82.221.129.208/.wn6.html

23 oktober 2016 – WikiLeaks direktör Gavey Macfadyen död.
16 april 2016 – WikiLeaks advokat John Jones död (”hoppade framför tåget”) (självmord)
11 maj 2016 – WikiLeaks chefsjurist Michael Ratner död.
16 oktober 2016 – Pamela Anderson äter ”lunch” med Assange. Hävdar att han inte kände sig bra efter att ha ätit den och den 17 oktober fick Assange sin ”internet avstängd”.

De misslyckades också med en Wikileaks ”skärmdump” som inte innehöll något viktigt i den. Var så säker på att den inte innehöll sanningen om 9/11 eller Fukushima eller andra liknande brott mot mänskligheten.

Fukushima var ”en terroristattack och en mycket allvarlig internationell incident som har blivit grovt underrapporterad i världspressen”, sa MI6-källan. Han tillade att denna ”extremt allvarliga fråga” skulle vara ett stort ämne för kommande krigsförbrytartribunaler.

Under alla omständigheter är det intressanta med alla dessa iscensatta händelser och hur de blir omedelbart avslöjade vilket visar hur mycket den Khazariska-maffian har förlorat sin makt för att manipulera den allmänna opinionen.

Trots dessa hysteriska ansträngningar för att avleda uppmärksamheten bort från deras brott, dras snaran åt för den khazariska maffian, och i synnerhet dess verksamhet i Israel.

Pelosi Requests Security Review to Protect Ilhan Omar After Trump Tweet

På den här fronten, noterar Pentagon-källor, att Trump tweetade ”Vi kommer aldrig att glömma”, vilket Nancy Pelosi kallade för ”smärtsamma kopplingar till  9/11”, när hon besvarade kongressledamoten Ilhan Omar som uttryckte sig ”vissa människor gjorde någonting den 9/11 eftersom detta nu blir politiskt korrekt att tala om det nationellt när bomben om sanningen drabbar Israel”.

John_Abizaid
John Abizaid

Nu har den fd amerikanska centralkommandochefen, general John Abizaid blivit ”bekräftad som 92-7 amerikansk ambassadör i Saudiarabien, vilket också gjorde honom till de facto militärguvernör för Mellanöstern”, säger källorna.

Det här skedde efter att Egyptens president Abdel Fattah el-Sisi, talat om för Trump i Vita huset, att Egypten inte kommer att ingå i det arabiska NATO, vilket gjorde Iran till den obestridda ledaren inom regionen, tillkännagav Pentagon-källorna.

Regimförändringarna som ägde rum eller kommer att äga rum i Libyen, Sudan och Algeriet är alla kopplade till denna återuppkomst av Mellanöstern och muslimska enighet.

Det ser ut som Benjamin Netanyahu kommer att möta en historisk rättvisa genom att se det satanistiska sionistiska projektet kollapsa mitt framför ögonen.

I slutändan denna vecka bekräftade en härskande blodlinje till mig att den khazariska maffian använder sig av prediktiv programmering. Det vill säga, de gör fejkade TV-program där flygplan kraschar in i World Trade Centers byggnader innan de iscensatte själva händelsen.

Den påminde mig om när jag arbetade för Forbes Magazine, där en roman publicerades om den ledande chefen på Tokyos Forbes Magazine dödades med ett vapen som förorsakade hjärtattacker. Några år senare attackerade jag av en person med en vit cylinderformad enhet vid Nagata-Cho-stationen i Tokyo. Enheten passar väl för beskrivningen av det hjärtattackvapen som beskrivs i romanen.

Tja, här är något av mina egna förutsägelser: Jag ser Benjamin Netanyahu stående fängslad i handbojor vid en militärdomstol och han hör sin dödsdom läsas upp för honom. Jag förutspår också, att den israeliska militärpolisen kommer att fängsla honom och förhandla fram en tvåstatslösning medan de fortfarande har en chans att göra det. Alternativet kommer att vara, att israeliska judar hamnar i turkiska getton.

 

 

 

 

 

 

 

 Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: