Scott Bennett: Det här ska Assange berätta för Kongressen…

scott-bennett
Scott Bennett

https://phibetaiota.net/2019/04/scott-bennett-what-assange-will-tell-congress/#more-140148

Julian Assange presenterar material till den amerikanska kongressen  enligt följande:

seth-rich  sanders.jpg
Seth Rich                                                     Bernie Sanders

1. Bekräfta att Ryssland inte tillhandahöll kablarna och e-postmeddelandena och annat datormaterial som erhållits från Demokraternas datatjänst, men bekräftar istället att kongresstjänstemannen Seth Rich var källan och därför dödades han. Julian Assange kommer att bekräfta att Seth Rich hade blivit en ögonöppnare för demokraterna på grund av hyckleriet och förräderiet från Bernie Sanders och för att han favoriserade Hillary Clinton som demokraternas kandidat.

Debbie_Wasserman_Schultz
Debbie Wasserman Schultz

Seth Rich gav sedan detta material efter att ha laddat det ned till en minnessticka och gav den till en person (Walsh) som sedan överförde den till Wikileaks. Seth Rich var konsekvent utsatt för mordförsök av Debbie Wasserman Schultz, och detta kommer att bli avslöjat.

2. Julian Assange kommer att bekräfta att Roger Stone, Jerome Corsi och andra inte hade något samröre med honom för att gagna Donald Trump.

birkenfeld  RobertWolf  Union_Bank_of_Switzerland
Brad Birkenfeld        Robert Wolf

3. Julian Assange kommer att bekräfta att han delade Wikileaks-telegram med den schweiziska bankens visselblåsare Brad Birkenfeld angående Hillary Clintons kommunikationer på inrikesministeriet 2009 vilka innehöll en ”utpressnings-konspiration för att finansiera terrorism” med hjälp av Union Bank i Schweiz med Robert Wolf (ordförande i USA och Brad Birkenfelds chef).

eric_holder  Breuer Lanny  39th Annual Songwriters Hall of Fame Ceremony - Arrivals
Eric Holder                     Lanny Breuer                    Loretta Lynch

donna-shalala  clinton-foundation.jpg
Donna Shalala

Julian Assange kommer också att bekräfta att justitieminister Eric Holder och assisterande justitieminister Lanny Breuer och Loretta Lynch (senare AG) samarbetade med Hillary Clinton vid Clinton Foundation och Donna Shalala (chef för Clinton Foundation) och andra för att konfiskera 19 000 schweiziska bankkonton i utbyte mot en procentandel av de medel som fanns på dessa konton. Många konton tillhörde faktiskt andra politiker och högprofilerade Hollywood- och internationella personer.

4. Julian Assange kommer att bekräfta en del av denna ”pay-to-play” bluff som utfördes av Hillary Clinton och medförde en överföring av kinesiska uighar-terrorister från Guantanamo Bay Cuba till Schweiz för att för den schweiziska regeringen skulle ”få det här gjort” .

5. Julian Assange kommer att bekräfta att Bradley Manning (Chelsea) lämnade in material såsom Mossad-videor där man låtsades vara araber och torterade människor i Irak för att motivera ett kontinuerligt krig.

6. Julian Assange kommer att bekräfta att Edward Snowden samarbetade med CIA och siktade in sig på Brad Birkenfeld för att få in information från den schweiziska banken och sedan arbetade Snowden med Scott Bennett på Booz Allen Hamilton som också hade lämnat USA efter att han sett Scott Bennetts och Brad Birkenfelds rapport ”Bluffspelet: En militär visselblåsares rapport till kongressen angående terroristfinansiering”.

Robert_S._Mueller  Leon_Panetta  michael-hayden
Robert Mueller                  Leon Panetta                Michael Hayden

7. Julian Assange kommer att bekräfta att Wikileaks-telegram innehåller information som bevisar att det fanns en koppling mellan 911, CIA, Mossad, MI6 samt Saudiarabien. Han bekräftar Robert Muellers samröre med nedtystandet av FBIs kameror runtom i Pentagon och han bekräftar även Booz Allen Hamiltons samröre med Carlyle-gruppen, Leon Panetta och Michael Hayden (båda fd Booz Allen Hamilton-partners).

Julian Assange kommer att bekräfta andra saker också … men dem får vi återkomma till.

Phi Beta Iota: Vi har ingen direktkunskaper men vi anser balanserat att WikiLeaks var en viktig offentlig tjänst och sättet varpå Assange har behandlats är förkastligt. Beviset är att både Assange och Snowden har varit en tillgång för CIA när de engagerat sig i en blandning av massmedia/masshysteri och precisionstoppning som fortsätter att växa. Se nedan. Någonstans här finner vi sanningen.

See Especially:

Arrest of Julian Assange is Just Theatre

Assange & Snowden are CIA “Rat Traps”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

med honom för att dra nytta av Donald Trump.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: