Robert David Steele: De 100 främsta avslöjandena från WikiLeaks


Robert David Steele, fd CIA-operative

Jag är upprörd över det drama som har utspelat sig i London. Julian Assange är mycket sjuk efter sju år av fångenskap i ett mycket litet utrymme. Med tanke på det värde WikiLeaks har, både som koncept och som uttrycklig anklagelse mot Hillary Clinton, vilka sammantaget är fullt tillräckliga för att sätta henne och hennes älskade Huma Abedin i fängelse för all evighet. Det är svårt att förstå, att president Donald Trump inte har ställt sitt flygplan till förfogande för Assange och hans personliga Vita hus-läkare – eller ännu bättre, samma medicinska flygplan som tog hem John Kerry (USAs fd statssekreterare red.anm) när han bröt benet. Assange fungerar åtminstone som en ”biskop” i kriget mot den djupa staten.

Här är de 100 viktigaste ärendena som WikiLeaks har avslöjatKategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

7 svar

  1. Wikileaks Is A Rothschild Operation: Rothschilds Use Wikileaks To Wound Rival Bank, Julian Assange’s Bail Posted By Rothschilds’ Sister-in-law, Many Other Links
    http://puppet99.com/p/1

    Gilla

%d bloggare gillar detta: