En utbildningshandbok för samhället Utfärdad av Internationella tribunalen för brott inom kyrka och stat (Bryssel)

stefanhorlur

Nu sitter du Stefan, Reinfeldt och hela 7-klövern löst!

Det här är ett försök till att väcka folket till att förstå att det är VI som har makten över politikerna och inte tvärtom. Problemet är bara, att vi under århundraden blivit indoktrinerade till att fungera som överhetens slavar. Nu gäller det att programmera om vårt tänkesätt och återta makten till folket.

Här har jag översatt Internationella tribunalens mot stat och kyrkas handbok i hur man återtar den makten. Den är ursprungligen skriven av Kevin Annett, mannen som drivit och fått påvar och präster fängslade för brott mot barn och urinvånare. Drottning Elisabeth II är en av dem som fått en arresteringsorder och fler kungar och andra ledare kommer att följa.

Jag har varit i kontakt med Kevin angående situationen här i Sverige, och då fick jag denna handbok som nu är översatt. Eftersom den utgår från den anglosaxiska världen, är domstolsväsendet inte helt överensstämmande med den svenska, men lagarna gäller i hela världen. Nu är det upp till oss svenskar att gripa tillfället i akt och arrestera dessa landsförrädare! Ladda ner den här: En utbildningshandbok för samhället

landsforradarenKategorier:Svensk politik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: