Lördagsintervju 46 – Claes Hedberg om bedrägeriet kring Olof Palme

Claes Hedbergs föredrag om Palmemordet hamnade på Youtube för en tid sedan och har snart nått 100.000 visningar. Många av våra tittare har efter att ha sett föredraget bett oss att vi ska genomföra en intervju med Claes, vilken nu finns tillgänglig.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:, ,

2 svar

 1. Detta stämmer inte!!!- under dessa år vill de ansvariga vilseledda ännu mera – tror de att alla är totalt från vete… – jag gissar att berättare är medlem i någon av frimurare sekt (Rosenkransarna, Rotary, etc)- för att torska så kan man gissa att gubben har livsfarligt sjukdom och lovades bästa gratis vården samt ngt mer….

  Gilla

 2. VARFÖR BLOMMAR DET UPP SÅ MÅNGA OLIKA TEORIER OM NÄSTAN ALLT?
  Detta skapar naturligtvis en stor förvirring. Är detta syftet? Jag tror att det är syftet – men varför??? Därför att jordens sista krigarimperium är på väg att kollapsa Så här ser jag skeendet på jorden.

  .”ÄVEN DU MIN KRONPRINS”.
  Julius Caesars sista ord. ”Et tu, Brute” – ”Även du min Brutus” på svenska.
  Följande sensations-artikel i den välkända israeliska dagstidningen Haaretz bevisar bortom varje tvivel vilken omskakande världshändelse som har inträffat i Saudiarabien.

  “SAUDI ARABIA IS NO ALLY FOR ISRAEL” (April 03 2019).
  Ett kort citat ur artikeln: “Mohammed bin Salman is a far greater strategic liability for Israel than its disastrous romance with another reckless, ruthless and treacherous strongman – Idi Amin”.

  Översatt – ”Mohammed bin Salman är en mycket större strategisk risk för Israel än vårt lands katastrofala romans med en annan hänsynslös, brutal och förrädisk stark ledare – Idi Amin”.

  Dessa oerhört laddade ord uttrycker en explosion av besvikelser mot Saudiarabiens blivande kung – kronprins Mohammed bin Salman. Så extremt negativa ordval var tidigare helt otänkbara. Vilket svavelosande språkbruk. Artikeln är en politisk sensation. Den som följer den israeliska pressen vet att många artiklar under det senaste året har uttryckt ett försiktigt missnöje med utvecklingen i Saudiarabien, men nu har alla dammar brustit. Besvikelsen är total.

  Massor av rubriker i CIA:s språkrör The Washington Post bekräftar de brustna illusionerna:
  ”Saudi Arabia has no intention of changing” – “Saudi Crown Prince Mohammed bin Salman won’t change” – “Why Saudi Arabia is turning to Asia” – listan är mycket lång. Alla dessa rubriker kan sammanfattas under en enda rubrik – “Även du min kronprins”. Alla CIA:s köpta journalister, ”Alle gekaufte Journalisten”, ”all Presstitutes” – alla sörjer bittert.

  DESPERATION I USA.
  Hör och häpna – Trump godkänner helt öppet överföring av ”hemlig kärnteknik” till Saudiarabien. Taktiken är välkänd – gödsla med oemotståndliga erbjudanden – “offers you can’t refuse”. Precis allt är tillåtet. Att fatta helt överraskande politiska beslut – som att erkänna Golanhöjderna som israeliskt territorium – är ett annat omskakande beslut. Syftet är att sprida förvirring i världen – att skapa kaos.

  MÅLET är att skapa de perfekta förutsättningarna för ett militärt maktövertagande i USA. När det oundvikliga blir verklighet – när dollarn kollapsar – måste den planerade militärkuppen lyckas. USA:s politik är solklar. Skapa ett maximalt politiskt kaos i världen. Hoppa utför ”the Fiscal Cliff” och skapa ett totalt nationellt kaos i USA. Skapa den ideala grogrunden för en tyst och trygg militär diktatur – det är målet.

  CIA:s ALLRA SISTA HOPP OM SAUDIARBIEN ÄR SLÄCKT.
  The Washington Post (06 April 2019): ”Muhammed bin Salman får Trump att se ut som en vekling” – (“MBS is making Trump look timid and weak”). I artikeln konstateras att kronprinsen ännu en gång har skickat en signal som ingen kan missuppfatta (”an unmistakable signal”)till alla agenter som hoppades på att han skulle träda åt sidan. CIA:s enorma massmediala kampanjer har misslyckats. USA tvingas konstatera faktum – ”Saudiarabien har övergivit oss”.

  HUR GÅR DET DÅ FÖR EU?
  Alla drömmar om att EU kommer att undgå en svår depression är helt orealistiska. Washington kommer att göra sitt yttersta för att skada världsekonomin. Washington kommer att anstränga sig maximalt för att skapa största möjliga kaos i EU. Den som inte ser detta är blind. USA:s politik gentemot EU går ut på splittra unionen. Det är så uppenbart. Precis alla beslut som USA har fattat som berör EU går ut på just detta. USA vill krossa EU.

  USA:s politik i världen kan sammanfattas – ”hela havet stormar”. Den globala stormen är den perfekta förutsättningen för Wall Streets efterlängtade militärdiktatur i USA.

  USA GÅR UNDER – VI FÅR VÄRLDSFRED.
  USA kommer att explodera och splittras. Ett mycket blodigt inbördeskrig är oundvikligt. Förmodligen får freds- och konfliktforskningens gudfader professor Johan Galtung rätt ännu en gång. USA:s öde kommer att påminna om Franco-diktaturens historia i Spanien. Efter ett brutalt inbördeskrig föds militärdiktaturen i USA. Landet blir sig aldrig mera likt. Den amerikanska dollarn blir som den mexikanska peson – en nationell valuta bland många andra.

  En värld i fred föds. Födslovåndorna blir svåra, men vad gör väl det. Vi får äntligen ringa ut de tusenåriga krigens helvete från jordens alla hörn och kanter. Vi är på väg att få världsfred.

  Inga fler länder kommer att bombas till ruiner, inga fler legoarméer kommer att skapas som ska sköta USA:s krig, inga fler arrangerade kemiska attacker som organiseras av så kallade ”vita hjälmar”, inga fler kokande helveten på jorden kommer att kunna skapas av CIA – inte ens i Sydamerika eller i Mellanamerika som USA betraktar som sin ”bakgård”. USA har nått en historisk återvändsgränd.

  DEN SISTA SPIKEN I KISTAN.
  Förlusten av CIA:s väldiga agentnät i Nordkorea innebär en megakatastrof för USA:s politik i Asien. Förlusten av Turkiet förändrade hela Mellanöstern. De militära nederlagen som radar upp sig i Syrien, i Afghanistan, i Irak, i Libyen, … skakar om USA i grunden. Den sista spiken i kistan slogs in under hösten 2018. Vi har ännu inte insett de politiska konsekvenserna.

  När även den saudiske kronprinsen bröt med Mordors rike i väster störtar krigarimperiet samman. CIA:s sista ord – ”Även du min kronprins” – kommer att gå till historien. (Denna analys är mitt politiska testamente).

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: