Japanska generaler redo att agera mot sionistiska nickedockor, ”Reiwa-eran” har börjat

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Eftersom brevet ligger bakom en betalvägg kan jag inte ange den exakta länken till den. https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-04-01

 

naruhito  nyera
Naruhito med fru                                     Den nya eran ”Reiwa” presenteras

Den japanska militären är redo att agera mot de khazar-sionistiska nickedockorna nu när den nya ”Reiwa-eran” officiellt har börjat, uppger flera generaler som kontaktade De Vita Dragonerna (WDS). Trots att allmänheten informeras om att den nya eran inträder den 1 maj 2019, uppger våra NSA-källor och japanska högkvalitativa källor, att kejsar Naruhito innehar kontrollen idag, den 1 april 2019 – eller år 0 för Reiwa-eran.

Mitt namn är Reiwa eller 令 和 vilket kan översättas som ”en som betonar japansk harmoni” och den tas för första gången i historien upp, snarare som japanska än kinesiska klassiska texter, säger japanska forskare. Det här namnvalet inspirerades delvis som en reaktion på försöken från den khazariska maffian att sälja ut Japan till kineserna i utbyte mot skydd, säger det japanska högkvarteret.

armitage  geraldCurtis
Richard Armitage                           Gerald Curtis

Khazariska maffiaagenter, sådana som Richard Armitage, Michael Greenberg och Gerald Curtis har blivit avskräckta för sina roller som ”japanska börshajar” som en del av början på den nya eran, uppger japanska högt uppsatta källor nära kejsaren.

De japanska generalerna som har fått råd av WDS, har kommit överens om att de behöver nationalisera den utrikesägda Japan Bank för att ta kontrollen över parlamentet, premiärministerns administration och de stora medieföretagen om de önskar få Japan fritt och oberoende igen. Flera generaler påstod att det har redan hänt.

NSA skickade emellertid en person till den här författarens hem idag för att muntligen informera mig om att kejsaren Naruhito tar order från …

… den mexikanska miljardären Carlos Slim. De säger att den ”Carlos Slim” som ger order till Naruhito  inte är samma person som den Carlos Slim som visas offentligt, han är snarare en rullstolsbunden gammal man.

I vad som kan vara delvis en bekräftelse på denna information, är att WDS har nyligen kontaktats av mexikanska organisationer som hävdar att de är mycket kraftfulla och erbjuder institutionellt stöd. Händelser kommer att visa om det finns någon sanning i detta,  om det är sant står det dock helt klart att spåren leder från Mexiko mot Vatikanen och P2-frimurarna.

bai-iniative

Således är det värt att notera, att P2-frimurarna har nyligen lovat att samarbeta med asiatiska hemliga sällskap. Händelserna i Italien, verkar åtminstone vara sanna. Till exempel har Italien blivit det första G7-landet som har formellt gått med på att ansluta sig till Kinas massiva ”Belt and Road Iniative” (BRI) värt 21 miljarder dollar. Italienska källor uppger att deras beslut har gjort det oundvikligt för de andra G7-länderna att följa efter och gå med i BRI.

Tysklands förbundskansler Angela Merkel har redan gjort positiva kommentarer om att bli medlem i BRI. Tyskland försöker också försiktigt vända resultaten från det andra världskriget genom att ta över i Frankrike igen. I själva verket har franska motståndskrafter som ligger bakom proteströrelsen Gula Västarna, hävdat att landet redan har tagits över av Tyskland. Till skillnad från det andra världskriget, har de den här gången använt sig av obligationer och inte bomber för att göra detta. Det faktum, att både Tyskland och Frankrike, har anmält sina parlament och militära styrkor till denna enda organisation, utgör ett offentligt bevis på att detta verkligen händer.

Också stadd i utveckling, och som endast rapporterats om i den italienska pressen är, att Bank for International Settlements (BIS) och centralbankernas Central Bank tyst har meddelat, att guld återigen anses ha samma värde som den amerikanska dollarn och Euron. Detta går direkt stick i stäv emot Richard Nixons beslut för år 1971 då han avskiljde den amerikanska dollarn från guldet. Detta tyder på att Bank for International Settlements (BIS) accepterar en direkt utmaning till petrodollarn och den kinesiska guld-uppbackade oljehandeln i praktiken. För mer information, använd Google Translate eller liknande verktyg för att läsa den italienska artikeln.

Pentagon-styrkor bekräftade för sin del, att finanssystemet Kvantum, den globala valutaåterställningen och uppkomsten av guldmynt-valutor alla är tecken på att petrodollarsystemet är på tillbakagång. ”En multi-polär värld ser dagens ljus, USA förlorar sitt uni-polära tillstånd”, erkänner de. Att USA har förlorat sin makt, har bekräftats genom flera händelser såsom det misslyckade försöket att blockera Huawei, Iran och Venezuela, uppger de.

kissinger
Henry Kissinger

Henry Kissinger, skaparen av petrodollarn, är nu en bruten man efter det misslyckade toppmötet som han organiserade mellan den amerikanska presidenten Donald Trump och den nordkoreanske starke mannen Kim Jong Un, tillade källor som befinner sig nära den nya japanska kejsaren.

Om världen kräver en guldbaserad valuta, kommer regimen i Washington DC med stor sannolikhet att falla samman. Bara i år, är USA exempelvis, på väg att prestera ett handelsunderskott på 920 miljarder dollar, vilket motsvarar närmare 20 000 ton guld. För att finansiera det prognostiserade amerikanska underskottet på 1,3 miljarder dollar, skulle det behövas mer än den dubbla mängden guld för att hålla den khazariska amerikanska regeringen vid liv.

Möjligtvis kommer den amerikanska företagsregeringen att försöka skylla sin konkurs på ett EMP-angrepp, precis som de skyllde Puerto Ricos konkurs på en ”orkan”. Trump utfärdade den 26 mars en verkställande order ”Executive Order” för att förbereda sig inför ett EMP-angrepp riktat mot funktioner inom regeringen och den privata sektorn. Dessa är så viktiga för USA att sådana störningar, korruption eller dysfunktion skulle ha en försvagande effekt på säkerheten, nationell ekonomisk säkerhet, nationell hälsa eller säkerhet.

Hotet från Trump om att stänga den amerikanska gränsen, kan också vara ett försök till att skapa en kris, för att sedan skylla resultaten på en regeringskonflikt, varnar CIA-källor.

Khazarmaffian försöker fortfarande allt som står i deras makt, för att förhindra att Washington DC går i konkurs, genom att lägga beslag på stora summor guld. Det misslyckade försöket från Rothschilds var när de använde sig av en falsk Neil Keenan för att omsätta obligationer till 91 173 ton guld. Detta var ett exempel som vi rapporterade om i förra veckan.

guaido  prabowo_subianto  sandiga-uno
Juan Guaidó                           Prabowo Subianto       Sandiaga Uno

Nu ska den khazariska mobben försöka ta över Indonesien med hjälp av en dubbelgångare till den venezuelanske slaven Juan Guaidó, uppger CIA-källor i Indonesien. Den khazariska planen är att backa upp en indonesisk veteranpolitiker vid namn Prabowo Subianto,  tillsammans med sin karismatiske vicepresident kandidat Sandiaga Uno, säger de.

Man hade planerat att Uno skulle ta över som president ”eftersom Prabowo drabbats av en stroke, hjärtinfarkt eller någon annan olycka”, strax efter att han hade vunnit valet säger källorna. Men, asiatiska hemliga samhällskällor i Indonesien, uppger att den planen kommer att misslyckas liksom försöket med att ta över Venezuela har misslyckats.

robert-mueller-report
Mueller-rapporten

Pentagon källor, för sin del, insisterar på att Trump hjälper till med att få ett slut på den khazariska mobben och låtsas att han stödjer deras olika antisociala system runt om i världen. De säger, att Trump inväntade Mueller-rapporten, för att erkänna Israels kontroll över Golanhöjderna. Den verkliga avsikten med detta erkännande, var att använda det som en casus belli för Ryssland, Turkiet, Iran, Irak, Qatar, Jordanien och Libanon för att få dem att röra sig mot Israel och Saudiarabien.

netanyahu.jpeg  aipac
Benjamin Netanyahu

Dessutom beordrades den israeliska premiärministern Benjamin Netanyahu att lämna USA tidigt, när han besökte landet i förra veckan. Han tilläts inte att tala inför AIPAC eller att lobba för kongressen under sitt besök, uppger Pentagon-källor.

Den khazariska maffians användning av fjärrstyrd anti-kapningsprogramvara såsom var fallet med de kraschade etiopiska och indonesiska flygplanen nyligen, har också fått ringar på vattnet. Pentagon-källor uppger, att ”Boeing 737-skandalen kan leda till återkallade certifieringar och produktionsstopp. En ny smal flygplanskropp måste konstrueras från början till slut, vilket kan tvinga företaget till att bygga bättre, säkrare flygplan och militär utrusning.” De hävdar, att andra militära industriella komplex, såsom entreprenörer, kan tvinga dem att städa upp i sina förehavanden.

MH370_flight  smolenskMalaysian Airline Flight 370/17                                          Polska olyckan i Smolensk

Detta är sannolikt otillräckligt för att få dessa ledare inom det militära industrikomplexet avhängda från kroken. Myndigheter runt om i världen granskar andra misstänkta flygplanskrascher, säger CIA-källor. Regeringarna i Holland, Ryssland, Australien och Malaysia har till exempel börjat samarbeta för att utröna vad som egentligen hände med Malaysia Air Flight 370/17.

Vidare, har ett brittiskt laboratorium, upptäckt spår av sprängämnen på bitar till ett flygplan som ”kraschade” år 2010 och dödade de flesta inom den polska regeringen. Det betyder att många EU- och ryska regeringstjänstemän kan ställas inför rätta snart åtalade för massmord.

De andra flygplanskrascherna har också en strategisk inverkan:

Malaysian Airline Flight 370/17 dödade Fairchilds biträdande forskare när de var på väg till Kina

Lion Air-kraschen dödade 30 indonesiska centralbankirer och den

etiopiska flygplanskraschen dödade 19 FN-arbetare.

Låt oss inte glömma resultatet från 9/11

Rättvisans hjul gnisslar stadigt mot khazarmaffians chefer som beställde dessa krascher. Det faktum, att dessa undersökningar överhuvudtaget får utföras, är bevis på att den khazariska maffian har förlorat makten på en mycket grundläggande nivå.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

3 svar

  1. Tack Yrsa för att du tar dig tid att översätta Ben Fulfords nyheter. De är verkligen ovärderliga för förståelsen av vad som pågår i världen. En viktig sak som han förmedlar är att han ständigt använder begreppet ”khazarer” för dem som tillskansat sig makten i världen. Nån källa menade att omkring 95% av dagens judar är khazarjudar. Det är det folk som tvingades konvertera till judendomen på 700-talet e.Kr. på grund av sitt hedniska, våldsamma och grymma livsstil. Artur Koestlers bok ”Den trettonde stammen” är en utmärkt källa för att förstå denna historieskrivning. Khazarjudarna tillhör inte Israels tolv stammar och de är inte semiter. Israel är ju därför inte heller deras ”hemland”. De är en trettonde stam. Det är därför inte heller adekvat att kalla kritiker av khazarernas verksamhet för ”anti-semitism”. Snarare blir ”anti-khazarism” eller ”anti-zionism” mer adekvat. :-D. Så hatten av för Ben Fulford för att han försöker medvetandegöra oss – och hatten av för Yrsa som översätter.
    En fantastisk historisk beskrivning av khazarerna finns på
    https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

    Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: