Om den medvetna söndringen av Sverige

Kenny Korén återkommer med ännu en betraktelse över dårhuset Sverige, styrt av dårar och landsförrädare som är lakejer åt Khazarmaffian (a.k.a. ”Den djupa staten”). Över till Kenny:

Man visste från politikerhåll vad deras invandringspolitik skulle ge för resultat eftersom alla fakta kring vissa invandrargruppers extrema överrepresentation gällande grov kriminalitet, grupp-och överfallsvåldtäkter och vissa invandrargruppers underrepresentation eftersom den fanns mycket väl dokumenterad i BRÅ-rapporterna från åren 1999 och 2005.
Därefter så lät man via politikerdirektiv inte BRÅ avslöja sanningen via statistik och forskning om vad deras invandringspolitik innebar, med motiveringen att det skulle kunna underblåsa rasistiska underströmningar.
Man ljög och bedrog helt medvetet Sveriges mycket godtrogna befolkning, alltså dem som försörjer dem och som har gett dem förtroendet att förvalta vad våra förfäder hade skapat.
Resultatet av deras medvetna söndring ser vi nu rapporter om i princip dagligdags i nyhetsrapporteringen. Fredliga kulturer har mycket medvetet bortprioriterats när det gäller att bevilja permanenta uppehållstillstånd.
Likaså har välutbildade fått stå tillbaka och istället har analfabeter eller så har de med en extremt låg utbildningsnivå fått företräde.
Man har valt att prioritera kulturer och trosinriktningar som är totalt det motsatta när det gäller vår generellt allmänt accepterade syn på demokrati, samfällighet och kvinnors jämlikhet.
Ju mer uppehållstillstånd och ärenden Migrationsverket administrerar och tillhandahåller desto mer växer deras organisation och allt fler chefer skor sig på att vara extremt generösa med våra skattepengar.
Man gör allt för att de som har bott i Sverige i många generationer en dag skall bli i minoritet.
Varje år  tilldelas Migrationsverket mångmiljardbelopp utan någon som helst kostnadsanalys. Det finns asylhandläggare som flera ggr har varnats men helt utan åtgärd, för att de godkänner 45 ärenden i veckan medan en normal handläggning är max två asylärenden per vecka.
Det finns en varnad handläggare som fattade 83 asylbeslut under en vecka, drygt 45 gånger fler än genomsnittet, medan två andra alldeles nyligen har gett uppehållstillstånd till en terrorist som varit spärrad av SÄPO.
Många länder har födelseattester och id-handlingar över sina medborgare men en majoritet av Migrationsverkets handläggare bemödar sig inte att ta kontakt med respektive lands myndigheter för att kontrollera en persons uppgifter när man påstår sig komma från ett visst land och ha en vissa ålder.
Ingen av de 9 000 som saknade asylskäl och som fick ingå i den lagstridiga sk. ”gymnasieamnestin” INGEN av dessa personer hade en giltig id-handling och över 99 % av dem var män.
Man kan påstå att man är ifrån Afghanistan men om ett beslut tas om utvisning då säger många att man är uppväxt i Iran och inte har någon anknytning till Afghanistan. Då borde det rimligen vara så att man har detta som skäl för att få stanna.  Då ska det vara självklart att man skall utvisas till Iran som man har en mångårig anknytning till och inte skall få stanna i Sverige som man är nyanländ till eller har bott en avsevärt mycket kortare tid i.
Politikerna finansierar detta genom att göra besparingar på samtliga andra områden. Det finns absolut ingenting på något område som inte har försämrats. Magdalena Andersson har medvetet ljugit om det mesta som t.ex att man inte skall höja bensinskatterna vilket har slagit hårt mot bl. a  landsbygden. Hon påstod att kostnaderna för den stora invandringen inte påverkade statsfinanserna eftersom de togs från budgetöverskottet. Det kom hon förstås undan med helt utan ifrågasättanden från det partiska och regimvänliga SVT/SR.
Den djupa staten har med hjälp av sina politikermarionetter och en lydig regimvänlig och en ytterst sällan ifrågasättande mainstreammedia gjort allt för att Sveriges befolkning skall bli så uppdelad och splittrad som möjligt.
Detta har gjorts för att man så mycket lättare skall kunna driva igenom sina beslut och därför har majoriteten av riksdagspartierna även frivilligt gett bort makten till byråkraterna i Bryssel att få styra över Sverige.
Man har som mål att Sverige skall vara en lydstat och en provins till EU där all makt har tagits ifrån folket och där multinationella företag och bankväsendet skall få härska. Sveriges lagar är underlydande EUs lagar och regelverk.
EU är en överstatlig organisation och som i mångt och mycket tar beslut bakom lyckta dörrar och där beslutsunderlagen är hemliga och inte tillgängliga för allmänheten. Det går 4 lobbyister på varje EU-parlamentariker. Dessa EU-byråkrater har egna skatteregler som är mycket generösare än dem i merparten av sina egna hemländer och deras pensionsavtal gör dem till miljonärer.
Det är en mycket enkel nationalekonomisk beräkning att Sveriges välfärdssystem och pensionssystemet på sikt kommer att haverera när man har haft en agenda att ha en massinvandring av människor där alltför få har en egen försörjning efter att ha bott i Sverige i 15 år eller längre och det vet de styrande partierna, likaså stora delar av oppositionen.
Nu kommer representanter från regeringen och Moderaterna alldeles nyligen med ”information” om att den stora invandringen är ett hot mot välfärdssystemen. Man varnar alltså för det som man medvetet har skapat.
Efter att den betalda desinformatören Henrik Arnstad försvann ifrån den offentliga politiska scenen efter att t.om den hjärntvättade TV-publiken tappat all trovärdighet för hans utspel efter ett stort antal helt bisarra påståenden och lögnen om sin eget påhittade utbildning, då klev hans ”kronprins” Anders Lindberg in på scen.
Han har nu alltmer blivit en återkommande gäst på SVT snart i klass med SVTs fasta inredning i form av Göran Greider. Lindberg kom in för att sprida en globalistisk och kulturmarxistisk mångkulturagenda när man inte längre kunde ljuga och bedra genom att ha Expo som ”experter” under SVTs sk. ”nyhetsprogram”.
Det har blivit ett mycket lönsamt levebröd både som politisk chefredaktör på Aftonbladet och so nationssöndrande nickedocka åt makteliten där hans fru, som har haft en hög lön men låg närvaro i Bryssel, även hon rikligt har belönats för sitt svek mot gamla, sjuka och handikappade barn som är födda i Sverige.
Hans fru Åsa Westlund, född 1976 i Anderstorp, och svensk socialdemokratisk politiker var under åren 2004-2014 Europaparlamentariker och där var hon överlägset sämst med en 85-procentig frånvaro i miljöutskottet.
Det är märkligt att ingen ställer en del konfronterade frågor kring Anders Lindbergs helt surrealistiska uttalanden på TV, i tidningar och på Twitter där många inlägg både, före och efter har visat sig vara totalt felaktiga och direkta lögner, ofta spetsade med mycket nedsättande invektiv mot hans meningsmotståndare.
Han har använt sig av samma hatretorik som vår lågutbildade sk. utrikesminister som ansåg att Jordan B Peterson skulle ”kräla tillbaka till den sten han kom ifrån”.
Förresten så är det förstås inte så märkligt att Anders Lindberg och Co inte ifrågasätts när en majoritet av Sveriges s.k ”journalister” inte bedriver något journalistiskt uppdrag utan gör som en majoritet av Sveriges politiker, ljuger och bedrar oftast genom desinformation, vald utebliven fakta samt som sagt genom direkta lögner.
Man vägrar kommentera eller inställa sig och medverka i intervjuer eller vill inte uttala sig i det ”enskilda fallet”.
Här kommer ett axplock på Anders Lindbergs twitterpsykos. Välj själv om du vill skratta eller gråta när han som belöning fått en så hög position på en av landets största kvällstidningar.
Nu är iofs Anders Lindberg och flera av våra partiledare inte ens bönder på det globalistiska schackbrädet men de är dock högst ansvariga till att antalet grupp- och överfallsvåldtäkter, skjutningar och gängmord samt skol- och bilbränder är allra högst i hela Europa.
Vad gör då en majoritet av Sveriges befolkning?

Jo de fortsätter att rösta på de politiker som medvetet har skapat ett våldsamt kaos och som påstår att de skall kunna lösa de problem som de själva har ställt till med medan glädjande nog Aftonbladet tappar allt fler läsare.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: