Fjärde statsmakten med Lars Bern om klimatskrämseln som får oss att satsa fel

I programmet ger vi ett antal exempel på områden där klimatskrämseln som får oss i Sverige att satsa fel. Företagsledare som snöar in på klimatet, viktiga frågor om miljön och matförsörjningen som inte hanteras, risk för matbrist, satsning på biobränsle som leder till skövlade regnskogar och slutligen frågetecken kring avfallshanteringen. Vi diskuterar också den bedrövliga kompetensen hos våra makthavare, särskilt i frågor som gäller naturvetenskap.

Vi kommenterar artiklar i Expressen och i Dagens Industri, DI. DI har en mängd artiklar om hållbarhet där bland annat H&Ms VD Karl-Johan Persson menar att deras viktigaste miljöfråga är att minska koldioxidutsläppen. Även Scanias VD är inne på samma spår vilket är ytterligare exempel på att dagens företagsledare enligt Lars Bern okritiskt jamsar med det han kallar domedagssekten om klimatet.Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: