NYA ZEELAND: UPPNYSTANDET AV ETT ISRAELISKT MASSMORD

Vad vi känner till, är att vi har att göra med en erfaren professionell mördare, en
sociopat och en ‘falsk person’ utan [förekomst på] sociala medier, inga grannar, inga arbetskamrater, inga skolvänner, inte registrerad för vapeninnehav, [innehav av] en bil ‘skapad direkt ut ur tunn luft’, en andra skytt som upplöstes [i lika tunn luft] och några
mycket allvarliga följdproblem i hans video med några offer ‘dödade i förväg’ av påskharen? Vi har en ensam ung man, 28 år gammal, en ‘gym-tränare’ med massor av ärvda pengar, som reser världen runt, fotograferar allt, är älskad av alla, för att sedan [under] mystiska [omständigheter] påbörja en personlig mordorgie.

Läs mer här: uppnystandet-av-ett-Israeliskt-massmord

flyerKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: