Sensationellt nytt reportage om Robert Aschberg raderas snabbt från webben

Ett nytt reportage om Robert Aschbergs affärer och metoder har släppts på webben och beskrivningen av mediaprofilen chockerar. Han anklagas för en rad olika kriminella handlingar. Grunden för anklagelserna är ett antal vittnen som valt att träda fram och svara på Feministinspektionens frågor.

”Denna dokumentär innehåller mängder med avslöjanden, bl.a. konfronteras Robert Aschberg med att han köpt barnporrfilmer. Något som han råkar erkänna för Johan Andersson. Det avslöjas även att Robert Aschberg tycker det är ok att ha sex med djur.

Dokumentären avslöjar att Robert Aschberg ljugit upprepade gånger, bl.a. om vad som stått i ett avskedsbrev, som låg i anslutning till en person som påstås ha begått självmord.

Dokumentären kartlägger hela Robert Aschbergs kontaktnät, som till stora delar består av sexualförbrytare, våldsverkare och mördare. Även frågetecknen kring ”Solvallakungen”, Stieg Larsson och Bechir Rabanis dödsfall tas upp.

Vänner och ovänner till Robert Aschberg intervjuas. Flera personer som intervjuas har blivit lurade av att Robert Aschberg skrivit ut checkar utan täckning på nästan ofattbara 500 miljoner kronor. Något som Aschberg slapp straff för eftersom rättssystemet gick på hans påstående om att checkarna var ett ”spel för galleriet”.

Dokumentären arbete har skrämt Robert Aschberg till att gå under jorden. Medborgarjournalistiska Feministinspektionen hade just meddelat att man skulle göra den mest genomgående granskande dokumentären av Robert Aschberg någonsin. Bara någon timme senare är hela Youtubekontot Feministinspektionen censurerat och spårlöst utraderat.

Demokratin utmanas på bred front. Grundläggande demokratiska rättigheter som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och mötesfrihet är kanske snart ett minne blott.”

 



Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:

4 svar

  1. Robert Aschbergs vänner inom polisen som mördade Bechir Rabani syns fly efter misslyckat mordförsök i biltvätt mot visselblåsare som var i kontakt med Bechir fem dagar innan Bechir giftmördades av fyra poliser https://youtu.be/mgPaRHz-uR8

    Gilla

  2. Om det raderas, är man inte SKYLDIG då? Så mycket GLOBALT arbete för att skydda ”en svensk”, om han nu är det?

    Gilla

  3. Efter att läst om ”It’s All Over! The Clintons Collapsing” då kan han i varje fall inte få hjälp därifrån. Tidigare fanns det ju en artikel om hur The Clintons ”slussade”, eller tvättade pengar, genom ASCHBERGS försorg. Det var väl därför som den svenske journalisten fick ”sin” hjärtattack då han visste vad arselet Aschberg sysslade med.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: