Slaget mot den fria mänskligheten från kabbalstyrning når en vital vändpunkt

Detta är en översättning av Benjamin Fulfords veckobrev. Detta kan endast läsas bakom en betalvägg. Vill du läsa detta och annat han skrivit får du registrera dig som medlem på https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2019-03-18

Kampen för att befria mänskligheten från en kult bestående av mänskliga offer för Satan-tillbedjare (Ba’al, Molech, etc.) når en viktig vändpunkt när intensiva strider rasar på flera fronter. I själva verket är slaget mellan massorna allierade med militären i de flesta länder, och djupt förankrad i eliten på toppnivå.

Människor som undrar varför inga massarresteringar har ägt rum måste förstå att vi har att göra med 1000-år gammalt kontrollsystem som inte avser att gå tyst om natten. För att förstå hur djupt ned kaninhålet går, ta en titt på diagrammet här nedan.

frimurartecken2.jpg

Det här diagrammet handlar inte bara om forntidshistoria, det representerar snarare ett system som fortfarande kontrollerar dagens världsledare.

Förra veckan gav Rysslands underrättelsetjänst oss bevis för att inte bara Tysklands premiärminister Angela Merkel utan även Storbritanniens premiärminister Theresa May och Litauens president Dalia Grybauskaite är ”alla tre biologiska döttrar till Hitler Rothschild och Kasners.” ”Salamon Rothschild och Anna Maria Schicklegruber.

merkel-and-may

Alois Rothschild Hitler förälskar sig i Clara Polzl Hitler och ut poppar en baby på Braunau am Inn. Det är samma plats där påve Benedictus med samma blodlinje föddes uppger källorna. Som bevis på detta, fick vi detta fotografi här ovan som uppges vara taget under en tredagars ledarskapsutbildning på Travistock Mind Control Institute.

allseendeogat

Notera också att May, som gör det mesta möjliga för att blockera Brexit, gör samma satanistiska ”Allseende ögat” handtecknet som Merkel.

justin-castro
Justin Castro-Sinclair är son till Fidel Castro på Cuba

Sedan har vi Canada. Här har vi premiärminister Justin Castro-Sinclair, som kanske har mördat sin halvbror Michel Trudeau (vars kropp aldrig har hittats). Castro-Sinclairs mor, Margaret Sinclair, är dotter till James Sinclair som är av samma blodlinje som grundade frimurarlogen Scottish Rite.

Castro-Sinclair har avslöjat sina sanna avsikter genom att förråda årtionden av canadensisk utrikespolitik med sitt blinda stöd för nazistiska regimer i Ukraina och Israel och genom att vägra att ta Bank of Canada ut ur kabbalens kontroll.

Det är också väl dokumenterat att den franska presidenten Emmanuel Macron är en Rothschild-slav. Faktum är att de flesta så kallade världsledarna är slavar, såsom vi tidigare har skrivit om.

Så vem rapporterar alla dessa människor till slut? Svaret är,  inte de falska judarna som Israels premiärminister Benjamin Netanyahu. Netanyahu är bara en underhuggare som rapporterar till de svarta soldyrkarna (Black Sun)  i Italien och Schweiz. Detta bevisades av hans väl dokumenterade engagemang i Fukushima massmordattacken mot Japan. Den här attacken styrdes av den tidigare toppen inom Jesuiterna Peter Hans Kolvenbach, som hävdade att han blev Satan själv direkt efter det att detta hände. Detta finns i ett telefonsamtal inspelat av NSA, bekräftar japanska militärunderrättelsetjänster.

Så, om vi ska befria mänskligheten, måste vi förstå exakt vem vi har att göra med, och det betyder att vi måste gå ner i ett och annat djupt kaninhål och titta på en av de hemliga styrande familjerna: Farnese.

palais_farnese  caprarola

Roms Pentagon förlaga till Washington DC

Bilden ovan visar deras familjefästning, den ursprungliga femkanten, Pentagon i Washington – vars skapelse de hade ”patent” på – och en 1600-tals karta som visade att de redan då hade gjort upp planer för Washington DC för att vara centrum för en världsomspännande romersk fascim , den babyloniska regeringen.

ryggsack
Black Sun-emblem på ryggsäcken

Okej, vid det här laget måste vi visa våra läsare hur relevant allt detta är för aktuella händelser. Låt oss börja med dödsskjutningarna i moskén på Nya Zeeland i förra veckan. Skytten har ett Black Sun emblem på sin ryggsäck. Vi kommer inte att fördjupa oss i den här typen av attacker (eftersom det har blivit väl dokumenterat på annat håll), förutom att kommentera att det var ett offergärning för Satan som var avsedd att åberopa makten för kabbalen.

BREAKING: New Zealand False Flag by Zionist Israel with New Zealand Police & Freemason Complicity UPDATE 6: FAKE Intended to Ramp Up Red Flag Gun Confiscation without Due Process

Låt oss nu titta på engagemanget från den italienska maffian, som tagit order från de svarta soldyrkarna (Black Sun), under de senaste händelserna med Nordkorea och USAs president Donald Trump.

Observera att den kinesiska presidenten Xi Jinping efter toppmötet mellan Trump och Nordkoreas starkare Kim Jong Un misslyckades med sitt planerade marsbesök i USA för att träffa Trump. I stället flyger han i denna vecka till Italien för att möta de riktiga cheferna.

Mob Arrest Frank Cali
Frank Cali

Relaterat till detta var mordet i förra veckan på maffiabossen tillhörande Gambino-familjen Frank Cali. En P2-frimurarkälla säger att Cali dödades för att …

”Den italiensk-amerikanska maffian lovade framgång i mötet mellan Trump och Kim Jong Un eftersom de hade genomfört en penningtvättstransaktion till förmån för Nordkorea.” Men källan fortsatte …

”Mötet misslyckades eftersom kraftblockens ideologiska geopolitik var starkare än pengarna.” Gambino-familjen tvingades därför betala för de stora förluster som uppstod, eftersom de satt fast med högar av värdelösa nordkoreanska valutor, sade han.

Kopplat till detta var också razzian på den nordkoreanska ambassaden i Spanien som ägde rum strax före toppmötet mellan Kim / Trump. Razzian gjordes på ”nordkoreanska dissidenter”, och utfördes av CIA uppger amerikanska och spanska tidningar.

Det som inte bestrids är att datorer och mobiltelefoner togs i beslag vid razzian, och den japanska militära underrättelsetjänsten säger att dessa innehöll information om maffians/nordkoreanska penningtvättstransaktioner. I alla fall säger P2 Frimurare och Black Sun dyrkande källor att de nu försöker förhandla om att skapa en ”världsförbundsregering” med asiatiska hemliga sällskap.

Under tiden fortsätter folkets krig mot kabbalen att rasa. De mest skadliga av dessa attacker riktades mot kabbalstyrda högteknologiska företag. Kriminal- och antitrustavgifter är nu förberedda gentemot Google, Facebook och många andra högteknologiska företag, vilket har rapporterats om i stor utsträckning.

Dessa företag kommer alla att brytas upp och många av deras chefer kommer att sättas i fängelse, säger Pentagon källor. Ta en titt på den här bilden för att få en antydan om vilka som verkligen kontrollerar dessa företag:

5G

Dessa högteknologiska företag är, som resten av kabbalen, de kommer inte att ge upp utan kamp. I förra veckan kom två visselblåsare för att varna oss om att de planerade att använda 5G-teknik för att behålla sin kontroll över, eller till och med mörda, största delen av mänskligheten.

En visselblåsare, en verkställande chef hos ett större teknikföretag som producerar 5G-utrustning, säger att det är en extremt farlig teknik. Till skillnad från när 3G och 4G introducerades, säger den här källan, att topphanteringen driver hårt för 5G-implementering utan någon ordentlig säkerhetstestning. ”5G våglängden är väldigt lik den mänskliga hjärnan så att den kan användas för mind control”, sa han. Han sa också att medan 3G-signaler slog folk som en basketboll och 4G som en golfboll är 5G mer som en nål och kan förorsaka hjärnskador.

Han varnade också att 5G skulle kräva överföringstorn med 100 meters mellanrum och skulle vara extremt påträngande och mätta miljön med farliga elektromagnetiska vågor. Han sa att ingen levande varelse, inte ens mikrober, kunde överleva i  företagets 5G-testlaboratorium.

Denna verkställande direktör rekommenderade för mig att inte bära min 4G-smartphone på min kropp och att ställa den i flygläge när jag gick för att lägga mig. Jag tog hans råd och kan rapportera att jag sov längre och djupare som ett resultat av detta.

Vi kontaktades också av en fd sydafrikansk underrättelsetjänsteman som sa att den sydafrikanska apartheidregimen hade använt sig av elektromagnetiska bärfrekvenser för att manipulera svarta afrikaners beteenden. Vid en tidpunkt användes de för att få dem att attackera varandra, sa han. En diskussion om något av detta kan ses med början ca 45:31 på videon som länkas nedan:

Brittiska underrättelsetjänster säger att den anglosaxiska Five Eyes Group är medveten om dessa faror och det är därför de försöker bromsa 5G och det är också därför de ber kineserna att göra detsamma.

chemfire

I andra nyheter förekom det en serie bränder som drabbade USAs oljeraffinaderier i förra veckan. Detta var nästan säkert Venezuelas hämnd för de kabbalregerade attackerna mot deras land. Det var en bra insats och det kommer att förekomma många fler hämndattacker på sårbar amerikansk infrastruktur. Kanske borde någon påminna den amerikanska härskande klassen om det gamla ordstävet, ”Folk som bor i glashus borde inte kasta stenar.”

https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-03-16/phillips-66-shuts-crude-unit-at-los-angeles-refinery-after-fire

US Defense Intelligence Agency noterade också det enorma bakslaget mot det kabbalstyrda Boeing Corporation i förra veckan. ”De 346 [offer för Lion Air och etiopiska flygkraschen] dog inte förgäves”, säger Pentagon källor. Deras död ”satte det uppblåsta, slösaktiga militärindustrikomplexet under angrepp när Trump tvingade behålla 737-planen på marken trots Boeings lobbning av sin VD och en korrupt Federal Aviation Authority.” ”FAA befann sig så under kontroll av Boeing att Trump var tvungen att beordra alla 737 på marken genom att själv ge en verkställande order, och Etiopien bad Frankrike om hjälp med att undersöka flygdata och cockpit röstinspelare eftersom ingen litade på USA,” fortsatte källan.

”FAA har allvarligt missbrukat guldstandarden för flygsäkerhet som nu finns i EU och Kina”, konstaterade han. Pentagonkällorna säger att det nu är ”flyttat för att återkalla 737 säkerhetscertifieringen och man tar bort Boeings BHUAPs fjärrkontrollfunktion som gör det möjligt för Mossad och CIA att utföra evenemang liknande 9/11, Lion Air eller Malaysian Air Flight 370/17.”

”Det andra militär-industriella komplexet Stalwart, Lockheed, förlorar försäljningen av F35 till allierade såsom Turkiet, Taiwan och Tyskland,” uppger källan. Pentagonkällorna tillade, ”Ryssland bygger bättre och billigare vapen”, vilket var en annan anledning till att Trump måste fortsätta att dränera träsken.

Pentagonkällan noterade också att slutet för Robert Mueller-undersökningen, liksom ”FISA-avklassificeringen för att ta ner Den djupa staten fortgår, registreringen av utländska agenter för sionistiska organisationer, 9/11 avslöjandet” och andra drag fortsätter för att ”göra Amerika storslaget igen.”Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: