Nödrop om att förhindra tortyrutvisning

Detta mejl kom i min inbox i går kväll:

jar

Nu har kuppen ordnats så att min son, som är rysk patriot och som har tillbringat nästan 24 av sina 26 år här i Ryssland och har inte lämnat landet sedan 1995. Han har förklarats som ”persona non grata” och är deporterad till USA där han kommer att torteras och användas emot mig. Han har försvunnit liksom resten av min familj eller blivit helt enkelt mördad. Jag ber dig att hjälpa till och stoppa denna orättvisa innan det är för sent och jag söker skydd för min familj.

Subject: Help Protect a Journalist and an Asylee
Date: Fri, 15 Mar 2019 01:05:13 +0300
From: John Robles <jar2@jar2.biz>
To: John Robles <jar2@jar2.biz>

We ask for your assistance in spreading this news.

Press Release from John Robles: Editor/Publisher/Investigative Journalist at JAR2 dot com

http://www.jar2.com/
http://www.jar2.biz
http://www.jar2.com/Personal/Articles/Open_Letter_2019.html
https://interceptor369.livejournal.com/19427.html

 

CIA/NATO/MIC kallar det Full Spectrum Dominance, vilket i själva verket är en kampanj av aggressiva krig för att förstöra suveräna stater genom att förslava folket och faktiskt ta över världen. ”Eliten” kallar detta Den Nya världsordningen, en plan utformad av maktgalna galningar. Vi är nu inne på det sjätte året med ett helt psykologisk rasande hybridkrig mot den Ryska federationen. Dessa ”nya fiender” är alla visselblåsare, undersökande journalister, kommentatorer, aktivister och kritiker angående USA/NATO/Israels expansion och massmord och alla oberoende medier som hotar att avslöja sina brott mot mänskligheten och västvärldens ”hemligheter”. Nästan alla har blivit tystade, likviderade eller helt enkelt mördade.

Ostraffade för brott mot mänskligheten och aggressiva krig, utrustade med deras nästan fullständiga övertagande av internet och massmedier sedan de har omvandlat till ett globalt övervaknings- och mind contol nätverk. De har i ”hemlighet” mördat tusentals 9/11-troende, undersökande journalister, ryska diplomater, aktivister och var och en sådana som hotat med att avslöja deras verksamhet för att äntligen förstöra de globala freds- och sanningsbevakningarna. CIA/NATO/Israel/västerländska underrättelsetjänster och deras globala massmedia-marionetter har kastat allt vad gäller ”rättsstatsprincipen” och legitimitet ut genom fönstret. De är blint galet drivna av att föra krig med global dominans. I en sådan miljö, och med avslöjandet om att Wikileaks är en Limited Hangout Intelligence Operation, är JAR2 nu det som kan vara den sista helt oberoende sannings- och upplysningssajten kvar i världen. Många har aldrig hört talas om JAR2 eftersom vi publicerar och avslöjar verklig sanning, inte noggrant konstruerad MOCKINGBIRD-imitationer för media. Vi stöder Ryssland och president Putin, och förbjudna ämnen i det nya paradigmet.

Mitt namn är John Anthony Robles II. Jag arbetade tidigare för Voice of Russia World Service och jag är undersökande journalist, en obeveklig 9/11 utredare, en hård kritiker av USAs utrikespolitik, jag är den första ”amerikanska medborgaren” med politisk asyl i Ryssland och jag har varit engagerad i det ”tysta kriget” mot CIA/MI6/MOSSAD/USG och deras olagligheter sedan 1995.

Genom mitt journalistiska arbete har jag försökt belysa och stoppa illegala militära operationer från både CIA och NATO mot den Ryska federationen, den ryska staten och mot det ryska folket och andra fredsälskande suveräna folk i världen. Genom att avslöja sanningen om de oändliga krigsförbrytelserna, de amerikanska invasionerna och krigsförbrytelserna, deras satelliter och NATO. Jag har försökt försvara mitt nya fädernesland, Ryssland, och jag har försökt rädda det som finns kvar av mitt folk från fullständig utrotning. Jag har betalat ett högt pris med CIA som har försökt antasta min familj och mig. Man har iscensatt arresteringar av min son år 2015 men det här kommer du aldrig att få höra talas om i väst.

I mitt journalistiska arbete och aktivism har jag alltid avundsjukt försvarat Moder Ryssland och president Putin, liksom Serbien, Palestina, Syrien och alla offer för den amerikanska imperialismen. Med min exponering om den första massakern i Srebrenica, förorsakade det ett nytt ”kriminellt” begrepp “Bosnian Genocide Denial” för att tysta efterforskare.

Mitt scoop om Trans Pacific Partnership-avtalet vann ett pris när jag avslöjade TPP vilket skulle ha varit ett företagsövergripande övertagande av världen. Min exponering av Bostonbombningen som en falsk flagga, publiceringen av tiotusentals CIA, FBI, MI6, MOSSAD officerare och agenter och mina böcker och artiklar om CIAs övertagande av Ukraina med Banderavite-nazister, har alla tjänat mig livstidsförbud från nästan alla västerländska plattformar och tidningar, men det har du inte heller hört talas om här. Mina tusentals artiklar och intervjuer från Voice of Russia har sedan länge tagits bort av dessa femtekolonnare inom ryska medier, men de finns fortfarande arkiverade och tillgängliga på JAR2.

Min son, en rysk patriot, kommer att utvisas till CIA

Min ende son, är nu inne på sitt femte år i ett vansinnigt hårt fängelsestraff för ett brott (två tabletter ecstasy som han aldrig innehade) och som jag påstår beställdes av CIA. När han vägrade erkänna sig skyldig kostade det honom ytterligare ett år bakom galler.

Jag har nyligen tillbringat ytterligare 4 dagar i ett ryskt fängelse där han hålls fången, och jag fick ny information vilket har tvingat mig att söka hjälp hos det ryska folket, internationella organ såsom FN och i tredje land för att skydda honom och min familj och för att sätta ett stopp på denna historiska orättvisa och hans möjliga tortyr, befarade tortyr, fängelsevistelse och död förorsakad av CIA. Jag var närvarande vid hans rättegång där man inte gjorde någonting för att rädda honom. Jag hävdar, att de påverkade och störde rättegången olagligt eftersom min son hade asyl vid den här tiden.

Jag har också information som jag presenterade för de ryska myndigheterna om att hans arrestering i själva verket beställdes och utfördes av agenter från CIA på begäran av Michael McFaul, vars färgrevolution jag hjälpte till med att stoppa genom att publicera flera artiklar. USAs ambassad i Moskva försökte vid två tillfällen fängsla mig och de misslyckades också med att utvisa mig.

Mitt hemliga krig gentemot CIA/MI6/MOSSAD/NATO inkluderade: Under fem års tid har jag avslöjat polisens och olagliga handlingar från MiIC/CIA och deras NeoCons-mästare, oändliga försök med att avslöja falsk flagg operationen 9/11 (inkl. avslöjandet av flygplanens befintlig placering i radioutsändningar), avslöjanden angående Boston-attacken, TPP, den olagliga förstörelsen av Serbien och andra länder. Jag har alltid assisterat Ryssland genom att förhindra en färgrevolution och försvarat Moder Ryssland och president Putin med jämna mellanrum.

CIA uppskattade inte detta. Min fd arbetsgivare, Voice of Russia, likviderades. Efter att ha tagits bort från den innersta femtekolonnen och fått sparken, blivit fysiskt angripen. Man tog mitt hem ifrån mig, man förgiftade mig och fick mitt och min familjs liv förstörda. Till slut greps min son på falska grunder för narkotikainnehav och jag tvingades gömma mig här i Ryssland.

Jag har arbetat för den ryska regeringen och samarbetat villigt med vissa ryska specialtjänster i årtionden och har undertecknat flera icke-upplysningsavtal liksom mitt asylärende. Jag tar detta väldigt seriöst och CIA har länge känt till detta. Därför trodde jag, att jag och min familj var i säkerhet här i Ryssland och skulle skyddas.  Med tanke på att allt mitt journalistiska arbete som gjordes för den ryska staten och Kreml, trodde jag också att vi skulle vara säkra men tyvärr hade jag fel och CIA/MI6/NATO och deras agenter lyckades med att förstöra min familj och orkestrera den tillverkade arresteringen av min son efter ovannämnda löpande konflikt med den fd CIA ”ambassadören” Michael McFaul.

Min son, som också hade asyl i Ryssland, erbjöds inget skydd alls, inklusive adekvat juridisk representation. Han befinner sig i fara från USA av många anledningar, inte bara för att han kommer att användas av CIA för att försöka ”nå” mig.  Han hade asyl från USA och CIA har dokument som gjordes av denna femtekolonnare vid Voice of Russia World Service. Det visar att det var egentligen han och inte jag som i själva verket skrev alla mina artiklar och genomförde mina intervjuer . Sanningen för dem är inte viktig, det som är viktigt är dokumentationen.

CIA/MI6/MOSSAD och deras ”Intelligence” -partner har lyckats, genom att använda sina agenter och korrupta tjänstemän, för att förstöra min familj, karriär, liv och medborgarskapsansökan.  De har ordnat för min son, en rysk patriot som har tillbringat nästan 24 av hans 26 år här i Ryssland och har liksom jag inte lämnat Ryssland sedan 1995 för att bli förklarad ”persona non-grata” och utvisad till USA.  Där kommer han att torteras, användas mot mig , försvinner  liksom resten av min familj eller bli helt enkelt mördad. Jag ber dig om att hjälpa till med att stoppa denna orättvisa innan det är för sent så att jag kan söka skydd för min familj.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

  1. Putin hjälpte Berlusconi att gifta vittnet med polonium-210- rekommenderas att översätta

    – I Kreml sitter sionist maffia av den värsta sorten (Khazariska maffia – där finns ingen som har rusk eller europeisk påbrå- det är satanister av den värsta kriminella sorten med zigensk-mongolisk och värsta vilda judisk-asiatiska blandning) som kom samman med italienska maffia!!!!!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: