Om det allvarligaste hotet mot Sverige någonsin

Socialdemokraterna är med Stefan Löfven som partiledare och i förening med islamister det allvarligaste hotet mot Sverige och svenska folket någonsin.

För varje dag som går utkristalliserar sig ett tydligt framtida scenario.

Socialdemokraterna har valt strategi för att till varje pris behålla makten. Tyvärr har liberaler och centerpartister gått i denna fälla.

Med Stefan Löfvén som partiledare har partiet socialdemokraterna för att kunna behålla makten, bestämt sig för att alliera sig med extrema muslimer som islamister, salafister, jihadister etc. Detta har vi redan sett flera exempel på.

I Skåne har man accepterat att islamister och andra extrema muslimer tagit över ledarskapet i ett flertal föreningar.

I Göteborg avsätter man Ann-Sofi Hermansson som tagit upp kampen mot hedersvåld och extrema muslimer.

I flera partidistrikt finns extremister som funktionärer.

De islamister som stridit för IS-räkning är man beredd att låta återvända.

I rädsla för att komma i onåd med dagens muslimska extremister i Sverige vill man ha en EU-tribunal som skall döma dem, istället för att Sverige gör det. Man vägrar också att ta ifrån dem eventuellt svenskt medborgarskap.

Allt detta gör man för att inte förlora extremisternas stöd och därmed väljare.

De kanske mest frapperande exemplen är dock hur man i stort sett avstår ifrån att bekämpa det grova invandrarvåldet för att stå väl med extremisterna.

Under de två senaste regeringsperioderna med socialdemokraterna och Stefan Löfven som statsminister har det grova invandrarvåldet accelererat enormt i stället för att minska! Då rör det sig om mord, våldtäkter, rån, terror mot kvinnor och skolflickor liksom förstörelse av bilar och fastigheter genom bränder.

När därför Stefan Löfven uttrycker sig så här; ”Tillsammans är vi trygga” visar han en fruktansvärd ironi och cynism. Otryggheten har aldrig varit större än den är under Stefan Löfvén.

Det finns en tydlig strategi i det socialdemokratiska partiet att gå ”varsamt” fram mot extremisterna inom framförallt muslimska/islamistiska grupper.

Inom dessa grupper lever fortfarande klankulturen kvar trots att man lämnat hemlandet. Det innebär att klanledarna fortfarande har stark kontroll över klanmedlemmarna och tom kan få dem att rösta på ett visst parti – t ex socialdemokraterna.

De kräver givetvis någon form av kompensation för detta vilket socialdemokratin och Stefan Löfven gått med på.

Det innebär att de i stor utsträckning tillåts praktisera och tillämpa en värdegrund som är avskyvärd och utesluter jämlikhet med kvinnor.

Men också andra värderingar som inte går att förena med demokrati. Sålunda har barn- och tvångsäktenskap som hedersvåld, könsstympning, tvånget att bära kränkande attribut etc etc ökat under socialdemokratiskt styre.

Stefan Löfvéns slapphet mot invandrarvåld och terror har fått fruktansvärda konsekvenser i skolan.

Massor av svenska flickor har fått sin skolgång förstörd och går varje dag med djup oro till skolan. Allt detta har sin orsak i Stefan Löfvéns undfallenhet mot extremisterna enbart för att behålla makten.

Från och med starten på regeringsinnehavet som t ex besöket i Iran där Löfvén tvingade de kvinnliga ministrarna att bära slöja  har regeringen tydligt visat att man offrar svensk demokrati, jämlikhetssträvanden och en frigörelse för invandrarkvinnorna från hedersvåld, mot en motprestation från klanledarna, innebärande att dessa verkar för att medlemmarna i klanen lägger sina röster på socialdemokraterna.

Sjukvård, åldringsvård och skola befinner sig i dag i fritt fall därför att Sverige inte längre tilldelar dessa områden de resurser som behövs. Istället går dessa till invandrare. De är i dag flera hundratusen för många för att resurserna skall räcka till det nödvändigaste och Sverige därmed skall kunna upprätthålla en rimlig standard på det vi kallar välfärdsområden.

Trots den katastrof som närmar sig för här nämnda områden kan vi förvänta oss ytterliga flera hundratusen migranter och till dessa ytterligare lika många anhöriga!

Att trots vetskapen om detta, liberaler och centerpartister ändå stöder regeringen Stefan Löfven får utan tvekan betraktas som ett fruktansvärt svek och riskerar att för alltid slå ut välfärdssamhället Sverige.

Sverige har varit en nation sedan 15-hundratalet. Under denna period har vi haft ledare som riskerat såväl Sveriges oberoende som folkets välfärd. Ingen av dessa har emellertid orsakat så katastrofala förhållanden för svenska folket som regeringen Löfvén.

Han har av det trygga välfärdslandet Sverige genom en o-kontrollerad massinvandring skapat förhållanden för befolkningen som närmast kan liknas vid inbördeskrig.

Genom att släppa in individer som kan  jämföras med barbarer har han skapat en situation då ingen medborgare längre kan känna trygghet.

De svenska kvinnorna och flickorna lever under ständig otrygghet och kan inte längre röra sig fritt om de är ensamma med risk att utsättas för våldtäkt av utifrån kommande barbarer.

Stefan Löfvéns ”ledarskap” kännetecknas av total känslokyla. Han styrs helt av maktbegär och kan för att behålla makten liera sig med nästan vem som helst vilket det finns många exempel på.

Skall Sverige överleva såväl som välfärdsland där tryggheten är garanterad måste regeringen Löfven störtas innan mandatperiodens utgång. Men han och hans medbrottslingar får inte gå fria därefter utan måste ställas inför riksrätt där straffet måste bli livstid.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS Har någon av dem som läser detta, noterat att nästan varje dag sedan mer än en vecka innehåller PK-media uppgifter om sjuklöverpolitiker som antingen lurat oss medborgare på miljoner eller kränkt kvinnor etc. Detta sker samtidigt som de sju partiledarna ständigt upprepar att de på grund av sin och sitt partis höga moral inte kan tänka sig att samarbeta med SD. DS

Så långt Olle. Ja, Sverige är tack vare de svenska politiska landsförrädarna Europas mest Soros/Clinton-lojala och korrupta nation.
Någon som tvivlar på vart kärnan av den djupa staten finns?
OBS! Bilderna nedan kan innehålla spår av ironi…


Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , , , , ,

5 svar

 1. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Mycket bra skrivet igen, Olle Ljungbeck
  Stefan Löfven är en katastrof tillsammans med regeringen vars största drift är maktbegär.

  Gilla

 2. ”Stefan Löfvén[…] styrs helt av maktbegär”
  — Stefan Löfven lyder globalisternas plan: SD/Israel med Sveriges nationalister mot SAP/islam och 2 miljoner nysvenskar i ett koreograferat svenskt inbördeskrig mot avsedd polisstat. 80% av migranterna är vapenföra män — av en anledning. Man bygger upp 2 balanserade motpoler till en fälla för oss.

  Gilla

 3. Terror akt 15/03- i Nya Zeeland är organiserad av säkerhetspolis – även Poliskommissarie på Nya Zeeland publicerade tal om att detta är säkerhetspolisen (global CIA/Mossad ledning) organiserar terrorakter för att införa polisstat och total kontroll. Media ljuger- polis Mike Bush- sagt mera än nödvändigt att förstå att detta egna säkerhetspolis aktion i sionist NWO tjänst och mål. Människor vaknade och protesterar mot politiker som styrs av sekter som ledes av global sionist NWO kraft. Polisen började förklara för vaknade folket och misslyckades i sina egna lögner…

  Gilla

  • Terrorattacker är alltid organiserade. Se bl a intervjun med terrorexperten Ole Dammegård på Swebbtv.se/lördagsintervju med Ole Dammegård
   Ole kommer på Sverigeturné, bl a till Karlstad den 4.5.2019

   Gilla

Trackbacks

 1. Om det allvarligaste hotet mot Sverige någonsin – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: