Lördagsintervju 44 – Izabella 15 år, om livet som tonåring och nationalist

 

Izabella Nilsson Jarvandi går i grundskolans nionde klass. Hon blev politiskt engagerad när hon förstod innebörden av FNs migrationsramverk Global Compact.

Hon har därefter demonstrerat med de Gula Västarna och har talat på Mynttorget i Stockholm och på torgmöten i Göteborg, där hon bor. Hon menar att regeringens politik leder till splittring av Sverige med motsättningar mellan olika grupper.

Hon säger att alla som har lite insikt i politiken förstår ju att detta är konsekvensen av massmigrationen. Vi börjar med att diskutera disciplinen, tryggheten och annat i skolan. Hennes föräldrar har sett till att hon går i en lugnare skola eftersom skolan i Angered där hon bor är ännu mer rörig. Hon berättar att hon inte upplever att det är tryggt på gator och torg. Pojkar i gäng som ropar efter henne på ett sätt som upplevs otrevligt. Hon och hennes kamrater undviker att över huvud taget gå ut efter skolan.Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

2 svar

Trackbackar

  1. Lördagsintervju 44 – Izabella 15 år, om livet som tonåring och nationalist – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: