Något märkligt har nyss hänt i USA – nästan ingen har märkt det!

Du tittar in i ögonen på en känd förrädare i ditt land.
Du tittar in i ögonen på en annan känd förrädare i ditt land.

https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3669111.html?fbclid=IwAR0wQj57I9c0POzMHjRW9xTUfhkzpDomrtIDkgXInA8OWpMruXuDaQ62leY

Och en annan… vi kunde hålla på på samma sätt hela dagen. Politiker efter politiker säljer ut oss så att de kan öka sin egen personliga prestige och makt. Och det är märkligt… folk vill sitta där och ifrågasätta en miljardär som blev president, men de ifrågasätter inte en senator som också blir miljonär.

Hur vet vi att dessa avskum är förrädare? Eftersom de har förrått sitt offentliga förtroende och valt att smutsa ner konstitutionen som de svurit att upprätthålla. De har underlåtit att skydda det amerikanska folket och valt att ta bort mer och mer av vår frihet för varje kongress session.

maxresdefault

Så… du fria land … de modigas land? Tänk om!

Bildresultat för chelsea bemanning  Bildresultat för julian assange
Chelsea Manning                                                 Julian Assange

Medan dessa korrupta politiska parasiter fortsätter att suga ut det amerikanska folkets arbetande energier, fängslar dessa samma korrupta bastarder … människor som Chelsea Manning som har bevisat med sina handlingar att de faktiskt fördömer – inte bara detta land utan människor världen över.

Den amerikanska visselblåsaren Chelsea Manning har anhållits för förakt mot domstolen efter att hon har vägrat vittna inför domstol i vad som tros vara fallet mot Wikileaks medgrundare Julian Assange.

Manning mottog en stämning från den amerikanska tingsrätten i januari.

Inför tingsrätten nu på onsdagen åberopades de första, fjärde och sjätte ändringsparagraferna. Manning sade att frågorna hänförde sig till hennes upplysningar från år 2010 om den amerikanska militärens missförhållanden och hon hade besvarat dessa frågor i stor utsträckning under utfrågningen i rätten år 2013.

Idag gick det ut ett tweet som löd: ”Chelsea häktades idag för att hon motsatte sig rätten i Eastern District of Virginia. Hon gav följande uttalande:”

Allt detta handlar inte så mycket om Chelsea Manning utan det handlar om att regeringen försöker skapa ett koncept eller en berättelse där de visar att Assange och Wikileaks hjälpte Manning med att hämta och införskaffa sekretessbelagda dokument som Wikileaks senare publicerade. Och anledningen till att detta är viktigt är att det ligger under lagen om spioneri, de vill åtala Assange för att han begått spionage gentemot USA.

Om Manning hade agerat på egen hand och lämnade ut informationen till Wikileaks, eller till Washington Post eller New York Times, så spelar det ingen roll, vem utgivaren är. Detta har aldrig tidigare i USAs historia prövats av en domstol eller av regeringen. Så vad regeringen egentligen försöker göra, är att skapa ett nytt system där de säger att Wikileaks inte bara är utgivaren utan de gick i själva verket ut och fick den här informationen. De antyder att Assange befann sig i maskopi med Manning redan från början.

Det här handlar om att komma åt Assange och att tysta ned Wikileaks. Det handlar om att få bort strålkastaren från korruptionen inom regeringen. Och ju längre tid Assange befinner sig där ute… desto mer problem kommer regeringen att få på vägen.

Det kan inte betonas nog. Wikileaks publicerade information som de hade fått av Manning. Precis som New York Times eller Washington Post eller vilket annat nyhetsorgan som helst, ville de ha ut sin berättelse. Men till saken hör, att det Wikileaks publicerar är till 100 % korrekt under 100 % av sin tid och de har 100 % autentisk dokumentation. Så det de har är ett farligt prejudikat att gå efter och de vill fängsla ägaren till publikationerna som vill offentliggöra dem. Det talar regeringen om för var och en som publicerar regeringshemligheter och att den ska arresteras. Detta är ytterligare ett försök till att förstöra pressfriheten.

Edward Snowden tweetade:  #Manafort: 47 månader för ett livslångt kriminellt beteende. Petraeus: 0 dagar för att ha handlat med landets högst prioriterade hemligheter för att få en mer gynnsam biografi. Manning: 35 år för att ha avslöjat bevis på verkliga krigsförbrytelser till pressen. Din åsikt härrör sig från din närhet till makten.

Vilken är Trumps reaktion på att auktoriteten Obama frigav Manning från fängelset?

Otacksam förrädare!

Chelsea Manning, som aldrig borde ha släppts ut ur fängelset, kallar nu president Obama för en svag ledare. Fruktansvärt! Vi vet, att Obama var elitens jävulsmarionett. Av någon anledning gjorde han det enda rätta genom att släppa Manning. Men att påstå, att någon i grunden sätter sitt eget liv på spel, för att andra ska få veta sanningen om krigsförbrytarna inom regeringen, benämns som förrädare är grovt.

Ironiskt nog är det faktumet att Trump var hårt kritisk till regeringens läckage under sin presidentkampanj, även om han upprepade gånger lovordade Wikileaks för att sprida skadliga dokument som stulits från Hillary Clintons rivaliserande kampanj.

 • Här är slutsatsen:
  Regeringen vill straffa @xychelsea för att ha avslöjat regeringens krigsförbrytelser
 • Regeringen vill straffa @Snowen för att ha exponerat regeringens spionprogram mot amerikanarna
 • Regeringen vill straffa @wikileaks (Assange) för att ha publicerat och avslöjat regeringens korruption

Låt detta sjunka in!
Din regering vill straffa människor som avslöjar den onda regeringen
Din fiende är INTE de människor de vill straffa… det är REGERINGEN som är din fiende

Skriv ner dina tankar om detta för världen och Google med tanke på polisens agerande.

Du kan också skriva på petitionen för att frige Chelsea Manning genom att klicka på länken!

 

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. Detta ska illustrera att Amerika inte har någon framtid eftersom den inte har någon idag, eftersom USA: s befolkning är ett genetiskt avfall, och som konstateras av bilder från NY tunnelbana, oavsett ras!

  Gilla

 2. Degradering av USA och amerikanska folket kan man även iaktta från bilder på NY tunnelbanan:

  Gilla

%d bloggare gillar detta: