Förhoppningsvis en europaförstörare mindre – Cecilia Wikström (L)

https://www.expressen.se/videoplayer/embed/tv/nyheter/cecilia-wikstroms-tarar-efter-petningen/?embed=true&external=true

 

Till Cecilia Wikström, än så länge EU-parlamentariker för L

Fredagskvällen blev en verklig glädjekväll då jag kl 19.00 satte på TV 4 nyheterna och såg dig gråtandes avbryta ett pressmöte du höll. Anledningen till att du höll detta möte var att du ansåg dig vara avsatt från förstaplatsen på Liberalernas valsedel till EU-valet. Detta stämmer naturligtvis inte eftersom det var du själv som tog detta val framför att lämna dina styrelseuppdrag i två bolag som genererar dig inkomster på ca 70 000 kr i månaden.

Det var alltså du själv som i princip avsatte dig från Liberalernas förstaplats på valsedeln. Det har dock ingen betydelse utan det viktiga är att en av dom falskaste och simplaste politikerna som har suttit i EU – parlamentet nu förhoppningsvis tycks försvinna därifrån.

Att vara EU – parlamentariker och präst i Svenska kyrkan är nog en svårslagen kombination och det särskilt när man som du under pressträffen påstod att du är en sådan person som står vid sitt ord samt att du är stolt över vad du har uträttat inom politiken.

Att vara stolt över att du och ditt parti med eran ansvarslösa liberala  flumpolitik förvandlat inte bara Sverige utan stora delar av Europa, dom forna s k öststatsländerna undantagna, till i princip mångkulturella träsk där miljontals primitiva varelser komna från dom lägst stående kulturerna och länderna som finns på vår planet förpestar tillvaron för urbefolkningen är inget att vara stolt över. En normalt funtat människa skulle enbart kunna känna en gränslös skam över detta. Men naturligtvis så är det inte en normal människa som kan vara både politiker och präst utan en person som antagligen redan för länge sedan har förlorat alla begrepp vad det gäller mentala  spärrar och allt vad sunt förnuft heter.

Att se dig gråta i fredagskväll var helt enkelt en njutning. Jag hoppas att du en gång får gråta över samma sak som många av dina egna landsmän har gjort, nämligen när någon av deras närmaste anhöriga, exempelvis barn, har bragts av daga av en av dom mångkulturella primitiva vildar som genom din politik fått möjligheten att ta sig in i landet.

Jag hoppas att du får gråta av samma anledning som när en mor gråter över att henne tonårsdotter har blivit gängvåldtagen av en grupp vildar som vid ankomst till vårt land har påstått sig vara s k ensamkommande barn.

Jag hoppas att du en dag får samma anledning att gråta som min grabb fick när han var 15 år gammal när han blev rånad och hotad av avkommor till mångkulturella varelser när dessa i flock omringade honom på midsommarafton 2005 i utkanten av det mångkulturella gettot Rosengård i Malmö. Jag skulle vilja sammanföra honom med dig så att han med egna ord kan berätta vilken underbar upplevelse det var att få närkontakt med den mångkultur du vurmar för.

Ovanstående exempel är verkligen anledning att gråta för. Att som du gråtande lämna ett pressmöte för att du går miste om inkomster från EU-parlamentet visar bara vilken
j – a simpel människa du är. Ditt uppträdande och dina tårar kan hos normalt tänkande och funtade människor inte frammana annat än äckelkänslor. Och det särskilt när man betänker att du är präst i Svenska kyrkan och när man som i fredags såg dig bära ett kors runt halsen. I mina ögon är du inte annat än en djävul i prästkåpa!

Jag har flera gånger uppmanat dig att inte kritisera mitt gamla hemland Ungern och dess premiärminister Viktor Orban eftersom han i motsats till dig i första hand värnar om sitt eget folks och sitt eget lands intressen och väl och ve. Just för att inte förvandla sitt land till det som Sverige idag är tack vare dig och likasinnade Europaförstörare så vägrar han att släppa in primitiva vildar innanför landets gränser. Varken han eller Polens och Tjeckiens ledare kommer att hörsamma en sådan förrädarpolitik som du och ditt parti för.

Du tror väl inte på fullt allvar att dom med den erfarenheten dom har av politik och det som dom och deras länder varit med om tar någon som helst hänsyn om en naiv och korkad svensk liberal politikers önskan att dom också skall förvandla sina länder till mångkulturella träsk där urbefolkningen diskrimineras till andra klassens medborgare i sitt eget land och där allt som generationer byggt upp under årens lopp nu förbrukas av varelser som i princip inte tillfört landet annat än kostnader och sociala problem. Om du på fullt allvar någon gång trott att du skulle få dom till detta så är du faktiskt mer korkad än vad jag trodde.

Nej , klättra nu upp i predikstolen igen och ta upp dina falska löften om evigt liv och dra någon historia om Jesus och grabbarna. När du har fått slut på dom så kan du gå över till att berätta om Rödluvan och vargen eller Hans och Greta kanske. Ungefär lika trovärdigt. Vilket inte har någon större betydelse eftersom den lilla skara som lyssnar på dig till stor del varken hör eller ser och dom som eventuellt har dessa sinnen kvar ändock sitter och sover. Vissa likheter med EU – parlamentet kanske ändå. Och skulle inkomsten var för liten så kan du väl återuppta försäljningen av s k avlatsbrev!

Fö så brukar jag inte rösta i EU-valet men i år kommer jag att göra det. Och en av anledningarna till det är du. Dock kommer jag inte att rösta på Liberalerna om du kanske trodde det. Nej det partiet företräder helt andra värderingar än ditt falska folkförrädarparti. Nu gäller det att rädda Europa och bevara europeiska värderingar och kulturer och då faller valet för min del på SD.

Förresten, jag glömde skriva att Viktor Orban ringde och bad att jag skulle hälsa till dig.  Han tyckte att du inte borde ha sminkat dig så kraftigt inför pressträffen i fredags när du nu hade planerat att gråta.

 

Sandor Herold, invandrare boende i Malmö

 Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

1 svar

  1. När jag läser om att ”Cecilia Wikström, vägrar att medverka till granskning av hennes styrelsearbete i bolagen Beier Alma och Electa” då krävs det väl inget geni för att undra HUR korrupt är hon egentligen? Tyvärr måste jag än en gång publicera hennes inlägg i 2:a feb 2014 i Nerikes Allehanda: ”– Vi har en romastrategi. Det handlar om 50 miljoner euro som kanaliseras till de mest behövande, för att skaffa tak över huvudet, anständig hälsovård med mera. Men nu finns det indikationer på att de pengarna aldrig har kommit romerna till del. De har slukats upp av ländernas nationella ekonomiska svarta hål. Där vill vi införa en kontrollmekanism”. Först berättar hon HUR duktiga man är som hjälper romerna för att sedan berätta att DE FICK INGENTING! Vart tog de 50 Miljonerna EURON vägen då, Cecilia Wikström? Hamnade de i ”dina bolag”?

    Det fina med EU är tydligen att Parlamentarikerna har det fritt fram att SKO sig p.g.a. ALLT är sekretessbelagt. Vem minns inte Swedish Match som skulle lansera snus i EU. Haken var den att en ”parlamentariker eller flera” ville ha 600 Miljoner (under bordet) för tillståndet! Nej, VI måste gå ur EU. Korruptionen ingår ju som en del i deras vardag. Det är väl därför som dessa ”sittplatser” är åtråvärda. En folkomröstning vore på sin plats. Tyvärr kunde de inte manipulera EURO-valet och skulle det ske idag DÅ vet vi att resultatet är manipulerat. Vi måste få bort ALLA dessa skitpolitiker som förstört Sverige. De ska åtalas för Landsförräderi, alternativt mord/dråp/misshandel/våldtäkt etc. på den svenska befolkningen! Tänk om även vi kunde få en ”Trump” som rensar upp i det ”svenska träsket”.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: