En oväntad vändning -faktagranskning om Palmemordet

En oväntad vändning : den hittills dolda sanningen om det som kallas "Mordet på Palme" (inbunden)

Om du inte har läst boken, ska du göra det! Jag har gjort det.
Det är en skrämmande läsning om hur svenska politiker mörkar sanningen! Se även föredraget här nedan.

Boken ”En Oväntad Vändning” ger en seriös faktagranskning och sammanställning av den forskning som bedrivits av palmeexperter och privatutredare, vilka i trettio år negligerats av offentligt och politiskt tillsatta utredare, kommissioner och åklagare.

Det viktigaste har gömts (sekretess), och mycket har glömts.

I boken lyfts i kapitel efter kapitel fram vad som utspelade sig året innan, under mordkvällen/natten och de närmast följande åren; med särskild tyngdpunkt på händelseförloppet under ”mordnatten”. Palmedramat får sin förklaring och lösning. Pusselbitarna kommer på plats och sammanfogas, lika oväntat som självklart. En obekväm sanning avslöjas. När Du läst boken kommer Du att förstå vad som hände, varför det hände och hur det gick till. En Oväntad Vändning…Kategorier:Böcker, Uncategorized

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: