Mutor från Vatikanen till 6 000 sk världsledare har stängts ner

Detta är en översättning från det veckobrev jag får från Benjamin Fulford. Eftersom det ligger bakom en betalvägg kan jag inte uppge den direkta länken till den. Vill du läsa den och mycket mer får du registrera dig som medlem av https://benjaminfulford.net/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  pell
Istituto per le Opere di Religione (IOR)                                     Kardinal Pell

Världen är på väg in i grundläggande förändringar nu, tack vare en pågående statskupp mot hemliga regeringar i väst, säger både österländska och västliga hemliga källor. Den största förändringen är den dömde pedofilen kardinal George Pell som avslöjades genom en kontroll av Istituto per le Opere di Religione – dvs. Vatikanbanken. Det betyder, att mutkonton till över 6 000 så kallade världsledare har fallit ur frimurarlogen P2:s utomstående kontroll, uppger källorna.

Koffer voller F¸nfzig-Dollar-Scheine, Geldkoffer

Som en bakgrundspåminnelse: När en person blir statsminister (hur mycket har Löfvén fått – min fråga), premiärminister, president, centralbankschef etc. får personen ifråga besök av någon från Vatikanstaten och får då en bankbok med en astronomisk summa pengar på den, berättar Frimurarlogen P2 och andra källor. Det kan röra sig om allt ifrån 100 miljoner US-dollar till ledaren för ett litet land, eller över 1 miljard dollar till ledaren för ett stort land, uppger källorna. Man önskar även för personen ”Välkommen till den rika mannens klubb” men personen varnas också om, att om han/hon vägrar följa order kommer den att dödas. Det här är det kända valet mellan silver eller bly som den hemliga regeringen har använt sig av för kontroll allt sedan urminnes tider. 

Den som idag är ansvarig, är en kung vars identitet jag hemlighåller av säkerhetsskäl. Vi har kommit överens om att stödja skapandet av ett framtida planeringsorgan för att genomföra det stora projektet att stoppa all fattigdom, stoppa miljöförstöring och möjliggöra en exponentiell expansion av jordelivet ute i universum. Det finns också en överenskommelse om att denna process kommer att startas med något slag av jubileum, eller en engångsavskrivning av skuld och omfördelning av tillgångar.

nine-circle-hell

Avlägsnandet av kardinal Pell gjorde det också att det kommer att bli lättare att avläsna många av de andra personerna som var involverade i Fukushima, uppger europeiska kungliga källor. Kardinal Pell fungerade som kassör för Vatikankontona APSA och IOR … vilka var centraler för den satanistiska Nionde Cirkelns penningtvätt, global människohandel och pedofilnätverk.

Genom att man stängde 6 000 konton med hjälp av SIS (MI6), sprängde vi också hela Vatikanen och tvingade den katolska kyrkan till ett utfasat program där man endast accepterade elektroniska donationer (kyrkor) för att överensstämma dem med internationell lagstiftning om penningtvätt. Detta avvecklar Vatikanen från den italienska maffian, säger källorna.

”Genom att avlägsna nummer tre ur hierarkin var en förebyggande åtgärd, om förhållande inte förbättrar sig avsevärt inom den katolska kyrkan, avlägsnar vi också Påven, vilket kan kollapsa hela operationen”, tillägger källorna.

Avlägsnandet av Pell kommer också att avslöja saker i Australien. Kom ihåg att australiensiska underrättelsetjänstemän berättade för oss tidigare att premiärminister Kevin Rudd blev ”avskedad av Federal Reserv Board” när han försökte stoppa det planerade massmordet på Fukushima. Bra, när nu Rudds ersättare som premiärminister, plötsligt kommit ut ur garderoben och börjat visa sitt stöd för den dömde pedofilen Pell. Det här är ett gott tecken på att de var utpressade pedofiler, uppger australiensiska källor.

https://kangaroocourtofaustralia.com/2019/03/02/australian-paedophile-support-ring-which-includes-to-former-pms-out-themselves-in-their-support-of-george-pell/

Europeiska kungliga familjekällor uppger också att borttagandet av Pell hjälpte också den italienska vita adeln, Farnese-familjen, som har stort inflytande på Trumps presidentskap.

https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Farnese

Men innan detta arbete kan påbörjas, måste de facto inbördeskriget i västvärlden vara avslutat. Detta krig som pågår på den djupaste nivån, sker mellan olika blodlinjedistrikt och det meriokratiskt gnostiska Illuminati (militärindustriella komplexet) -styrkor. På ytan ser vi blodlinjernas marionetthärskare såsom Theresa May i Storbritannien, Emmanuel Mcron i Frankrike, Angela Merkel i Tyskland and Justin Trudeau i Canada under pågående attack. Samtidigt fortsätter blodlinjernas obevekliga överfall mot Illuminaternas frontperson USAs president Donald Trump.

Men låt oss börja med att titta på hur slaget mot Trump går. Trump anklagas av blodlinjerna för flera brott som han har begått. Historien nedan av Gordon Duff har måna detaljer, varav många vi självständigt kan bekräfta. Vi inser att Duff arbetar för Clinton/Rockefeller-gruppen, men han skulle inte publicera detta om han inte trodde att det kunde stödjas i en domstol ifall att Trump stämde honom.

https://www.veteranstoday.com/2019/02/28/blockbuster-the-secret-cohen-investigation-why-the-public-only-got-the-sideshow/

En högt rankad amerikansk militär underrättelsetjänst (Illuminati -källor) tror, att bara den person som kan bli utpressad av dessa blodlinjer får lov att ställa upp i ett presidentval. Det är därför som blodlinjerna gjorde det möjligt för Trump att ställa upp. Men det militärindustriella komplexet (Illuminati) såg honom som den mindre onda av två onda ting och bestämde sig för att använda sig av honom som sin frontperson eftersom de kunde använda honom i alla viktiga mål där det behövdes ”presidentens välsignelse”. Dessutom uppger de: Vi håller honom på en mycket slak lina.

Med den här bakgrunden i åtanke, låt oss titta på den verkliga anledningen till att toppmötet mellan Trump och Nordkoreas starke man Kim Jong-Un misslyckades i förra veckan. I huvudsak gällde det den sionistiska neocon-fraktionens från det amerikanska militärindustriella komplexets  fortsatta kontroll över USA som juridisk person i utbyte mot…

… ett erbjudande om att dra tillbaka amerikanska trupper från alla utländska platser. Denna fraktion ville också sälja ut USA för att lägga beslag på den stora mineraltillgångarna som Nord Korea har. Kineserna älskade den tanken, men den amerikanska militären, den brittiska kungafamiljen, den japanska kejsaren och många andra som fanns med stoppade vad som utgjorde ett ensidigt erbjudande till Kina, uppgav källor som deltog i förhandlingarna.

Kanske är det här ett bra tillfälle att påminna människor om varför USAs militär ledde det koreanska kriget i första hand. På den tiden var det många amerikaner som undrade: ”Varför ska vi bry oss om vad som försiggår i Korea?” Men smartare sinnen påpekar, att om USA inte intog en defensiv linje i Japan och Korea, skulle det i framtiden inte finnas något som stoppade en kinesisk armé bestående av 200 miljoner män från att invadera USA via Alaska. Den logiken står sig fortfarande idag.

Okej, vad följer här näst? Det som nämnts som viktigast, är att väst måste avsluta sitt inbördeskrig innan de han förhandla om en ny affär med öst. Det innebär att man måste förhandla om vapenvila mellan blodlinjerna och Illuminaterna. Det betyder också att vi måste slutföra processen att avlägsna dessa kazariska gangsters och satanister från maktpositioner.

netanyahu  reuven-rivlin
Benjamin Netanyahu           Reuven Rivlin

På den här fronten har de israeliska myndigheterna äntligen bestämt sig genom att åtala den kriminelle premiärministern Benjamin Netanyahu. Israels president Reuven Rivlin  stödde beslutet att åtala Netanyahu för finansbrott, eftersom ”det var det bästa sättet att neutralisera någon och därefter få in en ersättare”, förklarade Mossad-källor. Att åtala Netanyahu för krigsförbrytelser vad gäller Fukushima och 9/11 kommer senare, uppger de.

 
  Mohammed bin Salman (MbS)

Dessa Pentagonstyrkor som står bakom Trump uppger nu, ”Den 15 mars ska 85 000 förseglade anklagelser” och många gripanden ske i USA. Källorna uppger också att ”Kabbalagenten Bibi Netanyaho, Trudeau, May, Macron och Merkel faller, ett handelsavtal mellan Kina bör leda till resolutioner med Venezuela, samt ett slut på schismerna mellan Indien och Pakistan”.

Denna källa tycks erkänna att den nuvarande amerikanska regimen stod bakom det senaste försöket till att inleda ett kärnvapenkrig mellan Indien och Pakistan. Som vi kommer ihåg, skedde dessa fientligheter mellan Indien och Pakistan vid samma tidpunkt som den amerikanska knähunden, kronprins Mohammed bin Salman (MbS) besökte Pakistan och Indien. Det är en bra gissning att mutor betalades ut till båda sidor för att iscensätta detta uppflammande, troligen som en demonstration mot kineserna.

Världen förtjänar bättre än så. En opinionsundersökning från Gallup, som nyligen gjordes i 133 länder, visar att endast 31 % av befolkningen stöder USAs ledarskap, medan 40 % motsätter sig det. Det är ungefär lika med Rysslands 30 % stöd och med Kinas  34 % -stöd, eller Tysklands 39 % -stöd.

https://news.gallup.com/poll/247037/image-leadership-poorer-china.aspx

Detta tyder på mer än någonting på att världen inte vill stå under USAs ledarskap framom ett kinesiskt ledarskap. Det behövs något nytt. Att något nytt kommer att dyka upp mycket snart. Kom ihåg att de människor som brukar leda den här planeten inte längre kontrollerar den, att de mutkonton som dessa så kallade världsledare ägde ska ges offentlighet. Det betyder att vi håller på att få in en ny marschorder. Planetens befrielse är nära.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: