Chemtrails det hemliga kriget

 

”Denna dokumentär är avsedd för alla som vill kämpa för sanning och liv på planeten Jorden. Låt oss stå upp och försvara våra rättigheter! ”Antonio och Rosario Marciano http: //www.tanker-enemy.eu/scie-chimi … Antonio och Rosario Marciano administratörer av den italienska webbplatsen TANKER ENEMY producerade filmen: ”Chemtrails the secret war”.

Denna HD-dokumentärfilm är den första italienska professionella filmen på olagliga geotekniska sk. chemtrails. Den har blivit realiserad tack vare många vänner och medarbetare. I åratal har denna fråga blivit nekad och bespottad, men den kemiska sprutningen av vår himmel är fortfarande på gång! Denna dokumentär analyserar, i vetenskapligt och noggrant perspektiv, de viktigaste egenskaperna hos denna fråga.

Vädermanipulationen är bara en säkerhetsaspekt av fenomenet. Högtalare: Giorgio Pattera – biolog Corrado Penna – fysiker Rosario Marciano – filmskapare I september 2014 gick Jacques Daidié, en fransk man som var väldigt aktiv mot olaglig geoteknik, till Italien och träffade Antonio och Rosario Marciano, kända italienska aktivister mot geo-engineering.

Den franska översättningen är född från detta möte och har realiserats av flera medlemmar av den franska föreningen ”Ciel voilé”, (www.cielvoile.fr). Vi tackar honom varmt och alla som har bidragit till översättningen: Jacques, Dominique från Avignon, Maria från Monteux, Sebastien från St Firmin i Valgaudemard och Danielle från Gap.

Alla våra tacksamhet till ”Sky Watch Geneva”, på Facebook, för den engelska översättningen. http://www.cielvoile.fr Kedja av Rosario Marciano på Youtube: Sebastien från St Firmin i Valgaudemard och Danielle från Gap. Alla våra tacksamhet till ”Sky Watch Geneva”, på Facebook, för den engelska översättningen. http://www.cielvoile.fr Kedja av Rosario Marciano på Youtube:Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

6 svar

%d bloggare gillar detta: