Européer, låt oss återta kontrollen över vår framtid!

we-europeans

Nu kan DU vara med och påverka – ta den chansen!

Den här länken droppade in i min emejl och jag beslöt att kolla närmare på vad den var. Fann att den är en obunden kampanj för att mobilisera medborgarna från alla EU-länder och att få dem att återta sina nationer.

Som vi redan vet, är de etablerade (Merkel, Macron, och alla andra som sitter i EU-parlamentet) livrädda för att nationalisterna intar parlamentet för då faller EU som institution samman. Hela deras ”dröm” faller samman när de blir avslöjade för de lögner de har serverat oss för att uppnå deras mål (en världsregering).

De har inte haft vårt bästa för ögonen utan endast deras egna plånböcker. Hur de ska kunna ruinera länder och folk på ökade skatter och naturförstöringar/klimatförstöringar.

Nu har denna rörelse bildats i Frankrike, med förgreningar till de övriga länderna, och här är den svenska sidan https://weeuropeans.eu/se/sv/about#organizers

Gå in där och registrera dig, delta i undersökningen om vilka frågor som är viktiga för dig och för Sverige!

Kollade igenom listan över vilka svenskar som finns här representerade och fann dessa:

Claudia Olsson (SE), CEO and founder of Exponential,
Nina Rawal (SE), Head of Life science, Industrifonden

Gå in här och rösta på de förslag som är viktiga för oss svenskar och som borde föras fram inom EU. 

https://app.make.org/SE-sv/consultation/weeuropeans-se/selection

hur-gar-det-till.jpg

DELTA I MEDBORGAREVENEMANGET I EUROPAPARLAMENTET
DEN 22 MARS 2019

Vill du delta i evenemanget den 22 mars i Europaparlamentet?
Lämna din e-postadress så kommer vi att kontakta dig.
projektet

projektet2

HUR KAN MAN KONKRET ÅTERUPPFINNA EUROPA?

WeEuropeans är en medborgerlig och obunden kampanj för att mobilisera medborgare från alla EU-länder och få dem att åter sluta upp kring det europeiska projektet.

Överallt bidrar kriser till slutenhet. Misstron mot Europa gror samtidigt som vi aldrig haft ett så stort behov av att arbeta tillsammans för att skapa förutsättningar för en positiv framtid för varje individ. Medborgarna känner det som om de inte längre har kontroll över sin framtid och att historien hädanefter skrivs utan dem. Det är alla vi EU-medborgare som är och bygger Europa. Det är upp till oss att agera och föreslå framtidsvägar.

Det är därför som vi uppmanar alla europeiska medborgare att gå med i detta medborgarsamråd för att tillsammans skriva en ny sida i vår historia. Medverka i det största europeiska folkliga samråd som någonsin genomförts. Ett medborgerligt och demokratiskt lyft.

Varje europé får möjlighet att delta i det genom att svara på frågan ”Hur kan man återuppfinna Europa?” och genom att rösta på de förslag som hen tycker stämmer bäst. Det kommer att ske samråd med folket i varje europeiskt land samtidigt, därefter kommer det att hållas en omröstning för alla europeiska medborgare om första fasens mest uppskattade förslag.

Den 22 mars 2019 efter samrådet, kommer de förslag som stöds genom en kraftig majoritet av alla européer att läggas fram till Europaparlamentet i form av en Medborgaragenda i samband med Européernas kongress. Vi kommer att uppmana politiska makthavare, alla kandidater till EU-valen samt stats- och regeringschefer att svara på sina medborgares gemensamma hjärtefrågor.

Europa kan inte fortsätta utan dig.

Official Website : http://www.make.org
Contact : Amina N’Diaye / Head of Press and Media
an@make.org / 07 68 61 60 05

 Kategorier:klimatet, Naturen, naturförstöring, Världspolitik

Etiketter:, ,

6 svar

  1. Jag uppmanar alla till försiktighet. Lämna inte ut namn, identitet till olika syften där temat är lockande men avsändaren är själv dold i bakgrunden. Det behövs en radikal förändring i europeisk Politik men tåget har gått mina vänner. Det krävs sammarbete i små grupper som arbetar sig uppåt och Inga stora rörelser som Ingen vet vem och hur kontrollerar……Inse vad realpolitik är och ge upp romantiska folkkamp på Internet. I demokrati den ovanstående initiativ hade varit gångbar men vi har Ingen demokrati längre………Sorry

    Gilla

Trackbacks

  1. Européer, låt oss återta kontrollen över vår framtid! – The winds are changing
  2. Européer, låt oss återta kontrollen över vår framtid! – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: