Har Kristianstads kommun utfärdat DÖDSDOM mot Filippa?

Hur stort är rättssäkerheten gällande barn?

LÄS MERA OCH LYSSNA PÅ INTERVJUERNA

Sprid vidare i dina sociala nätverk om Du värnar de grundläggande
mänskliga rättigheterna och barns rättigheter

 

SVERIGE GRANSKAS
Har Kristianstads Kommun utfärdat DÖDSDOM mot Filippa? Michael Zazzio intervjuas 20190218
Ulf-bittner – Har-kristianstads-kommun-utfardat-dodsdom-mot-filippa-michael-zazzio-intervjuas-20190218

SVERIGE GRANSKAS
Intervju om HUR RÄTTSSÄKERT ÄR BARNS RÄTTIGHETER I SVERIGE, Intervju med Jan Björklund 20190219
Ulf-bittner – Intervju-om-hur-rattssert-ar-barns-rattigheter-i-sverige-intervju-med-jan-bjorklund-20190219

IDAG I INTERVJU OCH SAMTAL OM FILIPPA ÄRENDET MED ADVOKAT HENNING WITTE

Henning Witte har publicerat 2019-02-19
Stoppa tvångsomhändertagande av barn, Kristianstad soc gynnar pedofiler + dråp
LÄS MERA I DEN DELEN
www.whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/2262.htmlKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

2 svar

  1. skriver idag och redigerar nu ca.75 år gammal 25 februari 2019 för att visa hur myndigheter totalt ignorerade pågående barnmisshandel och i manipulativt syfte deltog i att skapa problemen genom underlåtenhet och för att senare komma med lösningar som skapade total katastrof med enorma skador ! Dessa myndigheter och dess tjänstemän bär på skuld för sina sociala experiment som dom aldrig tog ansvar för. Jämför med hur totalitära stater och dess undersåtar splittrar familjer och skadar dom med livslånga trauma.. Inget har egentligen förändrats i Sverige på 100 år gällande barnomhändertagande . De granskningsprogram som har belyst vilka enorma myndighetsövergrepp som pågår går politiker spårlöst förbi. Socialens tjänstemän och socialstyrelsen tycks sakna både tillsyn och insikt att man begår brott genom destruktiva metoder. I Sverige finns ingen författningsdomstol som övervakar att konstitution, grundlagar // lagar efterlevs ändå ratificerade och vill ändå påstå retoriskt att Sverige är en rättsstat . Tvärtom har det blivit en stat som bryter mot mänskliga rättigheter, och man kan iakttaga en korruption och symbiotiska förhållande med tjänstemän deltagande i sektliknande falanger som myndighetsbrottslingar. Min åsikt är att efter den insyn i vad som skett med alla dessa brott begångna behövs en internationell tribunal där de ansvariga politikerna och tjänstemännen får stå till svars för sina brott. Vi är många som kan vittna om övergreppen som ägt rum.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: