CLINTON BODY COUNT – här är alla personerna som Clintons uppges ha dödat

Vid sammanställningen av denna lista har jag (What Really Happened) försökt hitta så mycket fotografiska bevis som jag kan, men förvånansvärt är (eller kanske inte så överraskande) att dessa människor i många fall verkar ha blivit raderade från internet!

Read more: THE CLINTON BODY-COUNT | WHAT REALLY HAPPENED http://www.whatreallyhappened.com/RANCHO/POLITICS/BODIES.php#ixzz5gYJcgDsd

Det här är en partiell lista över ett stort antal personer som nyligen har dödats under misstänkta omständigheter och som verkar ha någon koppling till Clintons. Jag stressar delvis eftersom nya tillägg kommer snabbare än man hinner forsla bort när dem som hittats för att dölja kropparna!

NY! HÄR ÄR LISTAN SOM EN INFOGRAFISK! (6 Mbyte bild)

Här är en annan källa med liknande uppgifter https://clashdaily.com/2016/07/hilarious-guns-dont-kill-people-clintons-kill-people/

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

<span>%d</span> bloggare gillar detta: