Brage Norin skriver: BANKSPYAN – SWEDBANK, DANSKE BANK, BANK of AMERICA, JP MORGAN, …

AFFÄRSVÄRLDEN – 22 feb 2019

”Revisionsbolaget EY har anlitats för att göra en extern utredning av den misstänkta penningtvätten i Swedbank. Men samtidigt granskas EY själva för inblandning i penningtvättshärvan i Danske Bank” – skriver Affärsvärlden.

”Swedbanks vd Birgitte Bonnesen har tidigare varit väldigt tydlig med att det INTE var intressant med en extern utredning”. Denna strategi var naturligtvis extremt sjuk.

”Det krävdes ett brant kursfall innan Bonnesen bestämde sig för att prata med pressen under gårdagen. Och det krävdes ett ytterligare kursfall i dag för att ledningen skulle … ändra strategi”.

BLOOMBERG: 21 december 2018
“Vad är det värsta som kan hända en bank – den värsta finanskrisen efter the Great Depression – eller den största penningtvätten i Europas historia? … Det är det senare”.

Vid den förra finanskrisen 2008 föll Danske Banks aktier hela 74%. Det tog många år innan banken återhämtade sig. I fjol 2018 rasade aktien med 48 %. Det är precis på samma sätt med alla banker i väst som i verkligheten styrs av CIA. Deutsche Banks och Commertzbanks aktier har rasat rast över 90 % på några få år. Företagens börsvärde är nästan utraderat.

DET ÖVERGÅR ALLT MÄNSKLIGT FÖRSTÅND
Tio före detta anställda på CIA:s bankkontor i Estland – ”De Danske Bank in Tallin” – misstänks för att tidigare ha hjälpt ökända kriminella nätverk att föra ut över 340 miljoner dollar från Georgien och Azerbaijan till väst. Denna gång handlar det om astronomiska summor – 230 miljarder dollar !!!

Låt mig citera: ”Bill Browder, Hermitage Capital Capital, som har gjort det till sin livs uppgift att följa pengarna knutna till hans kollegas Sergei Magnitsky 2009, säger att Danske Bank var en del av ett system där medel till slut användes för allt från kemiska vapen , till kontrakt för mördare, till lyxiga föremål som yachter och pälsrockar”
SLUT CITAT.

THE GUARDIAN 21 sept 2018
Ryska oligarker rymmer med svarta pengar till väst – Azerbaijan’s ”ruling elite” och gangsters från Ukraina försöker överföra sina stulna förmögenheter till väst.
Låt mig citera (från The Guardian):

”Är penningtvättskandalen hos Danske Bank den största i historien? Danske skandalen omfattar 32 valutor, företag från Cypern, Brittiska Jungfruöarna och Seychellerna. Kunder av den estniska filialen har spårats till (oligarker) i Ryssland, Azerbajdzjan och Ukraina ”.

”Ett system som gick igenom filialen involverade enligt Azerbajdzjans styrande elite, och en fond på 2,9 miljarder dollar var avsedd för att betala europeiska politiker och lobbyister”.

”Barnen till de två mest inflytelserika tjänstemännen i Azerbajdzjan – President Ilham Aliyev och katastrofminister Kamaladdin Heydarov – använde dussintals offshore-företag som täckmantel för investeringar i lyxfastigheter, företag och avancerade hotell i Europa och Mellanöstern”.

”Den maltesiska journalisten Daphne Caruana Galizia hade börjat rapportera om familjerna i Azerbajdzjan och deras Pilatus-konton före sin död. Hon blev mördad av en bilbomb i oktober i oktober”.

Det är många hjältar som mist livet på grund av sitt journalistiska grävande efter sanningar. Vi förstår inte att allt handlar om CIA:s ekonomiska krigföring mot öst. Massor av banker är indragna i denna verksamhet. Swedbank är djupt inblandat. Naturligtvis måste amerikanska myndigheter försöka spela rollen som övervakare av etiska regler inom bankvärlden i Europa. Men denna gång har de ”skitit för nära vägen”. Trots att det är uppenbart – spelar de sin perversa teater ännu en gång.

ESTLAND ÄR SVÅRT SKADAT
De har nyss beordrat Danske Bank att lämna landet inom 8 månader. Motivet formulerades så här: ”Den danska bankens $ 230 miljarder stora penningtvättskandal hade skämt ut Estlands finansiella marknads rykte”

Javisst är det så illa. Stackars folket I Estland. CIA skiter naturligtvis fullständigt i Estlands öde.

ALLA ÄR INBLANDADE
“Deutsche Bank, BofA, JPM Are Drawn Into Danske Probe (JPM –J P Morgan är en amerikansk finansbolag och affärsbank — BofA – Bank of America).

FY FAN så mycket skit vi kommer att tvingas lyssna till under den närmaste framtiden. Det är inte sanningens journalister som får tala. Det är de mutade journalisterna
Die Gakaufte Journalisten – som kommer att yla i kapp. Det är med andra ord som vanligt i vårt land.

Jag upprepar ännu en gång – ni unga barnfamiljer som har möjligheter att lämna Moder Svea – gör det innan den andra STORA världsdepressionen är över oss. Det går åt helvetet för Sverige. Hela banksystemet är genomkorrupt. CIA:s femtekolonn har skadat vårt land oåterkalleligt. Jag sörjer bittert.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , ,

3 svar

  1. https://www.expressen.se/dinapengar/nu-stoppas-miljonavtalen-till-topparna-inga-nya-graddfiler/
    – varför tjänsteman har så höga löner – inte rimligt att ha ca 180000:- /månadslön…

    Gilla

Trackbacks

  1. Brage Norin skriver: BANKSPYAN – SWEDBANK, DANSKE BANK, BANK of AMERICA, JP MORGAN, … – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: