Haiti, Fukushima, Hawaii mm Sverige kritiseras för sin oförmåga att integrera invandrare… Finanskrasch i mars!

Benjamin Fulford : February 10, 2019

 

Spänningen ökar mellan de olika blodlinjerna inom Illuminaterna inför en slutlig nedstängning av USAs samarbetande regering. (beräknas ske den 15.2 adm.anm.)

Globala spänningar stiger nu och blir synliga allt eftersom den petrodollar finansierade amerikanska samarbetsregeringen står inför uppstarten till den guldbaserade dollarn som beslutades om den 18 januari. Så länge den fortfarande är ofinansierad gäller tidsfristen till den 31 januari. Ett tecken på dessa extrema spänningar kom i förra veckan när en missil från en av kabbalens ubåtar hindrades från att slå ner på Hawaii och ubåten sänktes, uppger Pentagonkällor.

Medier runt om i världen har rapporterat om att invånarna på Hawaii fick varningar på sina mobiltelefoner: Ballistiskt missilhot mot Hawaii, sök omedelbart skydd! Det här var inget skämt, men senare rapporterades det att det var ett falskt alarm. Det var ett försök av kabbalen att beskylla attacken på Nord Korea och att använda den som en utlösare för deras sedan länge planerade tredje världskrig, uppger CIA-källan. Attacken efterföljdes av en utökad jordbävning och vulkanaktivitet vilket kunde vara en potentiell attack mot ubåtsbaser i Chile, Peru, Papua, Nya Guinea, fortsatte Pentagon.

layne ernst-rothschild+
Paul Layne       Ernest Rothschild

Det amerikanska underrättelseorganets chef, Paul Layne, har tidigare sagt till den här författaren, att det finns många undervattensbaser. Det verkar som om dessa baser nu är föremål för en systematisk attack. Medan den här rapporten skrevs kontaktade, en person som påstod sig vara Hans Exellens, Hans Kungliga Höghet Ernest Rothschild, USAs kungliga premiärminister, författaren för att hävda att USA kommer att ställas under USAs sjöstridskrafter. Han fortsatte med att konstatera, att Galakterna, nu kommer att fortsätta driva sina anspråk. Han erbjöd även en omfattande dokumentation som bevis för sina påståenden. Vi har länkat till dem, men istället för att uppge en fysisk adress har vi uppgett en nätadress i Washington DC.

MS-13-murders

I alla fall, vid sidan om dessa Galakter och undervattensbaser, finns det mycket som händer inom den synliga och geopolitiska sfären. I förra veckan var det en speciellt spänd händelse som ägde rum mellan den amerikanska militärregeringen representerad av Donald Trump och en stor del av den övriga världen, säger Pentagonkällor. Kriget mot kabbalsoldaterna i MS-13, det salvadoranska gänget, gjorde att Trump lät arrestera ledarna för MS-13 på nordost-kusten. USA upphör med att bevilja skyddsstatus för dessa
200 000 salvadoraner och detsamma kommer troligen att drabba 60 000 personer från Honduras.

sutherland
Peter Sutherland

Dessutom tog Trump hand om alla hemliga kriminella handlingar från Obamas presidentbibliotek, för att hjälpa Justitieministeriet att stänga ner hela Obama-regimen, uppger källan. Efter utrensningen av USA och Saudi Arabien påbörjas utrensningen av EU med början av den globalistiske, före detta EU-kommissionsledamoten och Goldman Sachs ordföranden, Peter Sutherland. Han kommer att avrättas och det kommer att bli fler.

Det står dock klart att ett eventuellt segertåg är för tidigt att förutspå. Både CIA-källor i Asien och Rothschild-familjen i USA, säger att i mars månad börjar den stora ekonomiska avvecklingen.

 

Valutakrasch i mars månad

CIA-källan förklarar följande: Dow Jones kommer sannolikt att nå 30 000 i mitten av mars. Det är den nivå som behövs för att helt dränera alla dessa personers kvarvarande likvida tillgångar. Någon händelse kommer att inträffa, proppen kommer att dras ur, och kollapsen sätts igång. Det kommer att bli startskottet för den globala tsunamin.

Detta är deras nuvarande plan. Det som kommer efter det att pluggen har dragits ut i mars, är att den guldbaserade valutan – där Ryssland, Kina, Indien och Indonesien är inblandade i, kommer att träda i kraft.

 

Förskingringar, Haiti och Fukushima

CIA-källan påpekar också att Trump-regimens undersökning av The Clinton Foundation, öppnat en enorm burk full av globala maskar, eftersom så många utländska regeringar har donerat till den. Det råder ingen tvekan om, att Clinton Foundation, var skyldig till en enorm förskingring, speciellt gällande Haiti.

Vi informerades av det amerikanska försvarets underrättelsebyrå, när jordbävningen och tsunamin över Haiti skedde, att den förorsakats av kärnvapen placerade på havsbotten av kabbalens utbåt. Den pågående FBI-undersökningen av stiftelsen kommer också automatiskt att leda till detta faktum. Det kommer även att leda till ett liknande angrepp på Fukushima den 11 mars 2011. Men för att visa hur fördömt allt det här är, bevisar en grundlig dokumentation att spåren från Fukushima leder till frimurarlogen P2.

 

… Sverige utpekas som ett ”Shithole” bland många

Termen ”Shithole” kan snart användas för fristäder såsom New York, Los Angeles, San Fransico, Chicago och länder såsom Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Sverige och varje annat vitt land som har mottagit svarta och muslimer, och likaså Israel för deras brott och terrorism.

Dessutom, fortsätter källan, kommer Trump att nedvärdera drottningen Elizabeth och hennes moraliskt bankrupta kungligheter för att de främjar en svartvit rasblandning med avsikt att folkmörda den vita rasen, såsom prins Harry och hans mulatt Megan Markle, och sedan har vi också prins Andrew som har flugit med pedofilen Jeff Epstein till hans pedofil-ö Lolita Island. Kanske befinner de sig på toppen av listan med EU-pedofiler?

Detta uttalande speglar otvetydigt utbredda åsikter som florerar bland många européer och europeiska amerikaner. Denna typ av syn har anammats till följd av år med överdriven politisk korrekthet. Det hade krävts en riktigt debatt om kopplingarna mellan ras och brottslighet, samt social utsatthet.

Till exempel är det ett känt faktum, att brottsfrekvensen är mycket högre i vissa stadsdelar som befolkas uteslutande av afroamerikaner än i områden som befolkas av europeiska amerikaner. Man låtsas som om det inte är sant eller så skyller man på historisk orättvisa. Men det kommer inte att lösa problemet. Samtidigt angriper man blint Trump för att vara rasist, samtidigt som somliga refererar till afrikanska skitländer, samtidigt som de ignorerar det faktum att Afrika fortfarande är överväldigande fattigt och outvecklat jämfört med resten av världen.

Dessutom har mina många afrikanska och afro-amerikanska vänner rapporterat, att det finns så mycket mer rasism mot dem i Asien, än de någonsin har upplevt i de europeiska länderna, så det kunde vara förenklande att pröva detta problem som vit höghet. Eftersom asiatiska och västerländska länder förhandlar om en mer exklusiv värld, måste man börja se på afrikanernas problem på ett mer ärligt sätt. Mest troligt är, att om man betalade afrikanerna ett rimligt pris på deras resurser, skulle de troligtvis uppnå samma extrema snabba utveckling och modernisering som har skett i Saudi Arabien.

I vilket fall som helst, för att återuppta den här debatten på ett mer konstruktivt sätt, vill jag använda mig av exemplet med tomater.

Det finns många olika sorters tomater, det finns stora röda och så finns det små gula tomater. Så visst finns det genetiska skillnader. Samtidigt som du har två genetiskt identiska tomater, planterar du ett frö i idealiska förhållande med flödande solljus etc. och du får en stor planta med hundratals tomater. Men ta samma frö och plantera den i mycket dåliga förhållanden och du får en förkrympt planta som producerar en enda tomat. Så innan folk diskuterar gener och rasism, bör de se till att varje enskild människa på jorden har en miljö som gör att den kan blomstra och utvecklas på bästa sätt.

Förr i tiden fanns det i Storbritannien prostituerade som fick barn med många olika män. Dessa snorungar växte upp under fattiga omständigheter och blev en del av den självförstörande underklassen bestående av verksamma brottslingar. Den underklassen blev i stor utsträckning avskaffad genom många åtgärder och förbud mot prostitution mm.

Kanske undviker Donald Trump åtal mot rasism, men man kunde påstå att den hårt arbetande medelklassen av afro-amerikaner stöter på liknande förhållanden i sina getton. Många av dem som genetiskt sett är till 70 % mer europeiska, står för en orimligt stor del av brotten i USA. Vi har insett, att vi har öppnat en burk full av maskar med dessa preliminära påståenden, men ibland när man lägger locket på kontroversiella frågor, kommer de inte att leda till en lösning och den här debatten har försvunnit för länge sedan.

 

Mötet i Vancouver nu i veckan

Under alla omständigheter, låt oss återgå till den geopolitiska situationen. Vi kan se att vår källa inom USAs militärregering har utropat Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Sverige som våra fiender. Det får oss att undra exakt vilka vänner vi fortfarande har.

Svaret kanske ges av USAs närmaste vän och granne, Canada. Canadas regering har kallat till ett möte med omkring 20 länder i Vancouver den här veckan för att diskutera Nord Korea.

Detta inkluderar Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Indien, Thailand, Japan, Syd Korea och andra länder som kämpade mot Nord Korea, alltså Kina och Ryssland, under Koreakriget. Inte desto mindre är Nord Korea bara en förevändning. De länder som samlas ska egentligen diskutera om Kina och dess överhängande planer för en guldbaserad valuta för att ersätta den amerikanska dollarn, euron och det japanska yen-systemet.

Till skillnad från USA, har Canada varit mycket framgångsrikt för människor från hela världen och med alla etniska/kulturella/och rasbakgrunder, att leva och arbeta framgångsrikt tillsammans och i harmoni. Det kan hända att diskussionen i Vancouver i veckan, kommer att handla om vem och vad som kommer att ersätta den snart konkursmässigt korrupta amerikanska regeringen och vad deras negativa inställning kommer att vara i skenet av sina allierade.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

  1. The media published the dying words of Lyudmila Putina
    Disappearance of Lyudmila Putin revealed. The wife of the Russian president did not go to the monastery, and did not leave the country. The woman was killed after she uncovered the secret life of Vladimir Putin. This was told by friends close to Vladimir Putin.
    Vladimir Putin has died. He was replaced by a double, which continues to ”rule” the country. Who is above this idea is still unknown. This news earlier reported to Lyudmila Putin, telling shocking news in a black kerchief. In mourning, the president’s wife told what could not be heard by people. After the recognition the woman disappeared. After numerous investigations it became known that the Russian woman was killed. Now they started talking about this openly. ”She was eliminated immediately after her revealing interview about President Putin’s counterpart. The decision to liquidate Putin’s ex-wife was made in order to prevent the disclosure of details of the death of the present Vladimir Putin and the President’s double, with whom she lived for many years, ”the message reads. Let’s remind, Lyudmila Putin told about the death of her husband. ”My husband, unfortunately, has long been dead. I have to admit it publicly, because I can not see what’s happening on his behalf anymore. These are terrible people. They will not stop at nothing. I’m afraid that now they will kill me and my daughters as well as they killed him … Our family could not be called ideal. When I got married, I was in love with an intelligence officer. But the reality turned out to be quite different. Putin was a mean, cruel man, a tyrant. He never considered me, he simply did not notice my existence, ”the wife of the Russian president said. ”A few days later, his first … understudy appeared. Then I learned that the murder of Vladimir was prepared ahead of time, he was eliminated when the first double was almost ready to take his place. Outwardly, of course, he was very similar to Putin – I was amazed. But it was a completely different person. They somehow managed to track down the girls. And they put forward an ultimatum – or I play the role of a devoted wife, or neither me nor my daughters anymore. I had no choice. I tried to avoid public events before. Intriguing attention of journalists, intrigues and gossip – all this offends me. But to pretend to be a wife of a stranger to me was even more terrible. That’s why they were preparing a double for me – so that when I said something is not as planned in the script, I’ll smooth out the embarrassment. If they managed to bring my double to a more or less good resemblance, I would have been killed long ago.
    #LudmilaPutina

    Gilla

%d bloggare gillar detta: