Nancy Pelosis märkliga turer, här ett tidsschema

rubriker
Headlines With A Voice

Published on Jan 23, 2019
Nancy Morgan Hart

 

Följande teori har florerat på internet. Jag fann att den var svår att helt avvisa när jag kom över den för första gången. Den har funnits i mitt bakhuvud ända sedan dess och jag gjorde ett omfattande tidsschema över det. Den vill jag nu visa dig.

pelosi2

3 januari 2019
Bjöd Nancy Pelosi in president Trump för att han skulle öppna den årliga kongressöppningen som utsågs till den 29 januari. President Trump accepterade inbjudan.

brev-till-presidenten

16 januari 2019
Nancy Pelosi skickar ett brev till USAs president och ber honom att skjuta upp öppningen av kongressen eller lämna in det skriftligen. Här är omständigheterna:

 1. Det är 13 dagar till öppningen. Det innebär att Pelosi inte förutsåg att nedstängningen av staten kunde lösas inom en eller två veckor
 2. Känner man till president Trumps karaktär, förväntades det att hon skulle ställa den här begäran
 3. Pelosi hänvisar till säkerhetshänsyn eftersom han har delvis stängt ner regeringen vilket påverkar Secret Service och Departementet för Homeland Security. Men hon har inte kontrollerat saken med någon av de andra departementen.
 4. Nedstängningen är ett resultat av att man inte kunnat enas om muren och det uppfattas som ironiskt att hänvisa till säkerhetsfrågor för en statstjänsteman, samtidigt som man ignorerar amerikanernas säkerhet.

homelandsecurity

Den 16 januari 2019
Sekreteraren för Homeland Security, Kirstjen Nielsen,  tweetade kl 11:25 att både den inhemska säkerhetstjänsten som den amerikanska Secret Service är fullt beredda att stödja och säkra USA: Det betyder att Nancy Pelosi talade för de här departementen och hon hade fel.

20-åriga Asher Taub, hemmahörande i Georgia, greps och åtalades för sina planer på att anfalla Vita huset med en 84:a och andra enheter. Anfallet skulle inträffa nästa dag, den 17 januari.

 

Den 17 januari 2019
Nu tweetade Nancy Pelosi om att man borde skjuta upp öppningsceremonin, eftersom de på departementen inte har fått sin lön. Här är omständigheterna:

 1. Alla inom kongressen och senaten får sin lön om de inte manuellt begär om undantag nu under nedstängningen. Så det bästa svaret här borde ha varit, låt oss få det här löst eller håll inne våra löner också.
 2. Demokraterna semestrade över ett veckoslut under nedstängningen, detta gäller även Pelosi som befann sig på Hawaii. De hade chartrat ett privat flygplan för en resa över en helg i Puerto Rico. Här låg de på stranden eller sysslade med något annat i några dagar. Det här var innan Pelosi skickade brevet. Naturligtvis oroade de sig inte för de anställda.
 3. President Trump har arbetat i huvudsak utan någon som helst lön ända sedan han inträdde. Han har donerat varje lönecheck till olika departement med avsikten att förbättra nationen. Presidenten stannade i Vita huset över helgen istället för sin sedvanliga familjesemester i Florida. Han besökte till och med trupperna i Mellanöstern.

flygbussen

Den 17 januari 2019
Nancy Pelosi och hennes grupp, bestående av kongressmän, åker med flygvapenbussen. De är på väg att ta ett militärt flygplan till Afghanistan men de stoppades av ett brev från USAs president. Han stoppade alla resor som var finansierade av skattebetalare. Det var nödvändigt med tanke på tills nedstängningen är över. Presidenten släppte brevet strax efter klockan 14.00. Pelosis grupp skulle lyfta klockan 15.00.

presidentens-brev

Presidenten skriver: På grund av nedstängningen är jag ledsen att behöva informera dig om att din resa till Brüssel, Egypten och Afghanistan har skjutits upp. Vi kommer att lägga om den här 7 dagars utflykten tills nedstängningen är över. I ljuset av alla dessa 800 000 amerikanska arbetare som inte har fått sin lön, är jag säker på att du accepterar en uppskjutning. Med tanke på allmänheten är den här helt överensstämmande
och här är de olika punkterna:

pelosi-med-folje
Nancy Pelosi med följe

 1. Rapporter visar att Pelosi tillsammans med hela sin familj och övriga delegater tillsammans med sina familjer, inalles 93 personer, tänkte göra en resa. Vad ska alla dessa familjer göra på en resa till Afghanistan?
 2. Pelosi ville också personligen välja ut besättningen för det C40 modifierade 757 militära flygplanet.
 3. Adam Schiff var en av kongressmedlemmarna tillsammans med representanten Eliot Engel och representant Mark Takano

  politico

 4. Planen för den här resan blev tydligen planerad omkring två veckor innan julhelgen. Här fann jag något intressant i  Politico. De statliga medarbetarna i Afghanistan var inte nödvändigtvis förtjusta över den tilltänkta resan, säger en person som kände till planeringsprocessen. De har arbetat övertid i två veckors tid inför den här resan utan att få betalt. Dessutom skulle Pelosi anlända på en helgdag. Enligt det brev hon skrev till Vita huset igår verkar det hycklande. Nu känner vi till att Nancy Pelosi reste till Hawaii över julhelgen. Det har varit svårt att finna om Barack Obama befanns sig samtidigt på Hawaii, vilket han normalt sett brukar vara. Kongressen delegationsresa planerades och påbörjades efter det att Nance Pelosi hade återvänt från Hawaii.
  Relaterad bild
 5. Nancy Pelosi skrev ett personligt svar genom sin talesman Drew Hamill, som påstod att under stoppet i Brüssel avsåg man att träffa NATO chefer, med avsikt att bekräfta det starka amerikanska engagemanget till NATO-alliansen. Det intressanta var, att statssekreterare Mike Pompeo hade varit i Brüssel mellan den
  3-5:e och då träffat tjänstemän för NATO.
 6. Nancy Pelosi förnekade att hon ämnade åka till Egypten, vilket är något svårt att tro på. Att planen hade ändrats och var felaktig, då detta skedde endast en timme innan avgång. Pompeo hade själv besökt Egypten bara 10 dagar tidigare, alltså den den 10:de.

 

Den 17 januari 2019

Timmar efter att presidenten strandade Pelosis flyg, flög rikets första dam och Baron Trump tyst och oanmält till Florida. Det observerades av privatpersoner som följer flygrutter och -loggar.

 

Den 18 januari 20019
Nancy Pelosi försökte flyga kommersiellt för att fullfölja sin ursprungliga resplan, men anklagade Vita huset för att de hade läckt om hennes kommersiella flyg, vilket äventyrade deras säkerhet. Det förnekades i blygsamma ordalag av det Vita huset.

tal-till-nationen

USAs president meddelade att han skulle hålla ett tal till nationen på lördagen. Den skulle sändas live från det Vita huset.

speaker

Donna Brazile tweetade följande: Madam speaker today – President Pelosi shortly thereafter . Martin Luther King weekend is underway. Keep hope alive.

Så här några omständigheter:

1 Vad betyder det här? Ett förestående mord? Varför skriver hon President Pelosi snart härefter?
2) Martin Luther King (MLK) blev mördad. ”HOPE” var en del av ett mantra för Barack Obama-regimen. Är det något slags kryptiskt meddelande?

Nancy Pelosi med följe ses på Reagan Airport

 

Den 19 januari 2019

Nancy Pelosi meddelar i förväg i ett uttalande att hon avvisar presidentens villkor.

Presidenten talade till nationen om gränssäkerheten och bad om samarbete för en påbörjad migrantionsreform. Hans avsikt var att bygga muren i utsatta områden och att få regeringen tillbaka till jobbet. Så särdragen och avsikterna var ganska svåra att missa. Nedstängningen skedde strax innan jul.

Det spekuleras om denna plan över julhelgen var för att fånga upp den djupa staten till olika nyckelpositioner. Statssekreterare Mike Pompeo hade befunnit sig på två av dessa platser under de senaste fyra veckorna, så varför skulle den här sammanslutningen resa till Afghanistan tillsammans med sina familjer? Skickade presidenten snabbt ut sin familj till Florida om situationen inte var helt inom kontroll? Flög de med samma flygplan som Pelosi skulle ha tagit om de hade fullföljt resan?

Detta visar på, att ifall resan till Florida hade varit planerad hade det funnit ett flygplan avsett för rikets första dam till Florida. Det skulle ha funnits två färdigställda flygplan på plattan, en för Pelosi och hennes delegation, och ett separat flygplan för rikets första dam och Baron Trump.

jfk

Det här är något att tänka på!
Sex av John F. Kennedys kabinettsmedlemmar plus hans pressekreterare var ute ur landet när han mördades. De hade flugit till Tokyo i november 1963. Det här innehåller skumma indikationer om en konspiration och en komplott. För när flygbussen anlände tillbaka till Vita huset efter att den hade fått återvända, cirkulerade den på parkeringsplatsen och körde många gånger runt och runt omkring.

Pressen spekulerade på om det var för att passagerarna på bussen inte ville möta medierna, men man kunde ju också ha oroat sig för att en AT4 kunde skjutas genom Vita husets väggar när som helst. Nu när de egentligen borde ha befunnit sig i luften eller utomlands eller någon annanstans men inte där. Det är något att tänka på!

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: