Påven Francis gripen men lyckades fly, gripen igen och dömd!

Published on Jun 26, 2018

Rapport från David Zublick
Originallänken har stängts ned, men här är en kopia

wanted

Denna rapport är något som du inte kommer att se rapporterad om i MSM. Det är den största händelsen som någonsin kommer att rapporteras om av någon på planeten.

Det här är inte ett rykte, det är ett faktum. Vad du bevittnar nu, är att den globala sataniska kulten håller på att stängas ner. Det pågår en andlig kamp och Gud är med oss. Påve Francis har gripits av den Internationella Common Law-domstolen för brott mot mänskligheten och barnhandel. Det här ser du inte på nyheterna.

Det har funnits en underström av pedofili och sataniska händelser som hänt inom den katolska kyrkan under en mycket lång tid. Det finns ett sataniskt barnmissbruk och mord på barn som gör pedofilin blek i jämförelse.

Det är ett faktum. Detta har pågått ända sedan fader Abrahams dagar när han lämnade krigets land. Detta är mer än 3 000+ år gammalt, det pågår, och det sker just nu inom den katolska kyrkan. Det är fantastiskt att kyrkan har anammat denna satanistiska kraft och den verkar både på och under radarn, med straffrihet och med alla dessa pengar som de täcker den här skiten med.

arresteringsorder
Arresteringsordern

handfangslad.jpg

Påven belades med handfängsel men då bröt helvetet loss. Varför har du inte fått läsa om det här i media? Media mörkar sanningen om detta och det skulle inte avslöjas. För några veckor sedan rapporterade vi om en överhängande arrestering på påve Francis Bergoglio i Geneve, Schweiz, den 21 juni 2018, under sommarsolståndet.

Arresteringsordern var utfärdad den 30 maj och skulle verkställas den 21 juni i Geneve, Schweiz, under World Council of Churches pågående kongress där påven Francis skulle delta. Vi rapporterade också om en katolsk svart mässa som skulle ske vid midnatt den 21 juni och man skulle offra ett barn. Påve Francis skulle leda mässan.

ankomst

Den 21 juni och gick med fullständig mörkläggning hos media igen, åtminstone tills nu när vi vet vad exakt som skedde den 21 juni. Polisen för Common Law var beväpnad med en standard arresteringsorder när han konfronterade och tillfälligt stoppade påven Francis den där torsdagen, när han närmade sig det ekumeniska centret där han hade planer på att delta vid World Council of Churches sammankomst.

slagsmal

En kort kamp uppstod mellan den arresterande polisen och Vatikanens säkerhetsagenter. Påven fritogs och han rusade till en väntande bil. Två av poliserna som skulle delge den här arresteringsordern blev svårt misshandlade och finns för närvarande på sjukhus. För närvarande finns en stark oro för polisernas liv när de attackerades av Vatikanens personal. Vatikanens vaktstyrkor arresterade dem och de arresterades i sin tur av genevepolisen tillsammans med två andra personer.

flyktbil
Flyktbilen

Bildresultat för 9: e cirkellogotypen
9th Circle

En planerad svart satanistisk mässa ordnad av den 9de Cirkeln skulle ordna en ritual där man offrade ett barn. Ritualen skulle ske under sommarsolståndet vid midnatt den 21 juli, men avbröts efter att påven Francis undgått arrestering samma dag. De försökte eskortera honom till en förutbestämd säker plats. Påven Francis verkade chockad och och försågs med handfängsel. Bråk uppstod mellan Vatikanens säkerhetspersonal som överföll poliserna och hindrade dem.

Genom den iskalla LCJ arresteringsordern som godkänts av Interpol samt juridiska- och polisenheter i Spanien, USA, Ryssland och Serbien blev ytterligare 14 medlemmar arresterade av genevepolisen.

ritualmord

Man hade fått det bekräftat att en rituell mässa med barnoffer skulle äga rum och vårt ingripande betraktades som en framgång när det gällde att stoppa den ritualen. Enligt en informatör från konferensen skulle ritualen äga rum vid den katolska basilikan Notre Dame på Rue under World Council of Church konferensen.

notre-dame
Notre Dame katedralen

Det är samma katedral varifrån barn saknades efter en ritual som hållits där år 2014. Hur kommer sig detta?

Men tillbaka till den 18 juni 2014. Den Internationella Författningsdomstolen i Bryssel utfärdade en arresteringsorder på påven för brott mot mänskligheten och medverkan i en kriminell konspiration som inbegriper barnhandel och -offer. Barnoffren för den satanistiska riten levererades av en internationell barnexploateringsring som var finansierad av den globala eliten och verkställdes av Maffian tillsammans med Vatikanen. En starkt bevakad ceremoni skulle äga rum vid midnatt i den katolska basilikan Notre Dame på Rue Argand i Geneve. Bara de högsta ledarna inom World Council of Church och påven skulle delta.

barnoffer

domen

Jorge Mario Bergiglio som är huvudansvarig för Vatikanen och införlivad med den romersk-katolska kyrkan har  vederbörligen dömts. Jag kan se dokumentnumret 06182014-001.

eliten

Detta nådde aldrig MSM-media, trots att ett 40-tal vittnen såg detta hända och innan 6 internationella jurister tog tag i saken. Man betalade stora pengar till Vatikanen för att få dessa barn begravda. En pedofilring med satanister tillhörande kyrkliga ledare, affärsmän, politiker och andra eliter, inklusive medlemmar av europeiska kungliga familjer har deltagit.

Två unga kvinnor har vittnat inför ICL-domstolen om hur påven Francis våldtog dem när de deltog vid en barnoffermässa våren 2009-10 på den holländska landsbygden och i Belgien. Enligt en tidigare anställd hos Curia i Rom ägde våldtäkter och barnmord också rum på en karnevalborg i Wales och på ett oidentifierat franskt slott.

En åklagare införde notariserade förordningar mot 8 andra för samma slags brott organiserad av Vatikanen. Ett annat vittne berättade om hur hon varit närvarande under möten med den då argentinske prästen och biskopen, Francis och militärer från Huntas Argentina som under 1970-talets smutsiga krig. Prästen Francis hade hjälpt till med att samla in 30 000 barn till saknade politiska fångar till förmån för Vatikanens pedofilring.

massgrav

Man trodde att några av dessa barn blev begravda i en massgrav i Spanien. Vatikanen vägrade kontinuerligt svara på förfrågningar om utgrävningar. De har även vägrat besvara på frågor angående 32 massgravar med lemlästade kroppar på över 50 000 barn som försvunnit från den anglikanska kyrkan i Canada.

 

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

3 svar

Trackbacks

  1. ★ Aktuella anteckningar – TLarsson64SE
  2. Förföljelse av kristna ✞ – TLarsson64SE
%d bloggare gillar detta: