Stridigheter inom familjen Rothschildt,oegentligheter inom det engelska kungahuset, Antarktis mm

Publicerad den 3 februari 2019

Eftersom det har varit diskussioner om ordet ”arier” som Benjamin Fulford använder sig av, vill jag påpeka att han INTE avser den ariska rasen UTAN det vi kallar för Den djupa staten, kabbalen, Illuminaterna osv. Bara som ett förtydligande för att undvika missförstånd. (Red. anm)

 

Donald Trump, kommer som vald president, alltid att befinna sig fastkedjad med den Djupa staten om han har för avsikt att bryta ner den amerikanska ariska maffian inklusive den kriminelle Benjamin Nethanyahu, säger Pentagon-källor.

denver-flygplats
Denver Airport

Nedstängningen går nu in i en uppstädningsfas. Kabbalen höll fast vid sina stora underjordiska baser intill Denver Airport, och dessa leddes av amerikansk-ryska och andra trupper som städade upp efter sig så att man inte såg vad som försiggick här.

getty Getty-Center-French-room
Getty Center, Los Angeles 

I en annan operation befriades 100 000 barn och sexslavar från underjordiska baser vid Getty Center i Los Angeles

bear-patagonia
Bear Lodge, Patagonien Chile

Södra Chile drabbades av ett jordbävningsvapen i förra veckan – avsikten var att skrämma upp den nazistiska enklaven i Bear Lodge, i Patagonien.

bosattningar
Israeliska bosättningar på palestinsk mark

Ariernas starka grepp om Israel befinner sig nu också under oförutsedda attacker, vilket kan ses som en följd av en undertecknad amerikansk resolution som fördömer deras olagliga bosättningar på Västbanken. Med röstningssiffrorna 14-0 beslöt FN att USA avstår från att leda fler resolutioner som syftar till att tvinga dessa skurkstater till att komma överens om en lösning på palestinafrågan. Många källor höll med.

ambassadormord
Mördaren, som var anställd inom den turkiska kravallpolisen, sköt den ryska ambassadören till döds – mitt framför tv-kamerorna vid invigningen 

Mordet på den ryske ambassadören i Turkiet och nedskjutningen av ett ryskt flygplan över Svarta havet, utfördes av israelerna, men har ingett Ryssland både en moralisk auktoritet och ett lagligt skäl till att genomdriva FN-sanktioner mot Israel i avsikt att starta ett verkligt globalt krig mot terror genom att följa IS/Mossads tillgångar över hela världen.

mossadchef-cohen
Mossad-chefen Yossi Cohen

Som ett försök till motåtgärd skickade den krigskriminelle Netanyahu chefen för Mossad Yossi Cohen för att besöka Donald Trump och fick honom att utfärda ett uttalande där han säger sig rösta för en anti-israelisk resolution.

Men den ariska basen vid Denver är i varje fall bortrensad nu och arierna har inte heller längre den militära förmågan att förlägga sin vilja hos den amerikanska regeringen. Återstoden av de ariska agenterna som omfattas av CIA och den så kallade Bush-fraktionen står nu inför en massiv utrensning av  Trump, bekräftar CIA-källor.

Det reformerade CIA kommer att sluta med alla drönarattacker och narkotika inflygningar och man kommer att fokusera sig på mänsklig och öppen underrättelsetjänst. Det utstötta Israel förväntas nu stöta på blockader från både luft/land/hav samt andra åtgärder för att därigenom tvinga staten Israel att bildas enligt internationella rättsprinciper. Pentagon och andra agentkällor är överens.

Den ariska grenen i Saudi Arabien kommer också att tvingas sluta med sina olika barbariska metoder. En extra säkerhetsåtgärd har vidtagits för Donald Trump, genom att ryska legosoldater och specialstyrkor har skickats hit för att neutralisera kärnvapen i New York och nära Vita huset. Kärnvapen nära Washington har redan oskadliggjorts bekräftar man.

Arierna planerar även göra en motattack genom att skapa en stor finanskris inom flera olika områden med familjen Rothschild inblandad.

hanna-de-rothschild Jacob Rothschild
Hanna de Rothschild        Jacob de Rothschild

På ett Twitter-konto hävdar baronessan Hanna de Rothschild, dotter till Jacob de Rothschild,

… det kommer att bli ett fruktansvärt dystert år för USA, år 2017.  Inga arbeten, hyperinflation, mer skuldsättningar och riksrätt. God Jul till er dårar!

Hon uttalar också många dödshot mot Trump och att han måste tas ner.

Den ekonomiska attacken kommer att accelerera snabbt under det nya året, och den har redan utövat ett stort tryck på räntorna över hela världen och de kommer att stiga till förlamande nivåer. Detta kommer att verkställas genom enorma försäljningar på obligationsmarknaden utförda av de ariska mobb-familjerna.

Det planerade resultatet måste vara ett krisspel för att skuldsätta ländernas ekonomier för straffa länder som USA till att bli skuldslavar, genom att tvinga dem till att betala mer för sina bilar, sina hus och andra lån. Planen är att man sedan ska kunna skylla de konstruerade ekonomiska svårigheterna på Trump, säger källor inifrån familjen Rothschild.

nat-rothschild
Nathaniel Rothschild

Det finns dock en god anda inom familjen, som gör den här planerade ekonomiska attacken omöjlig att genomföra. På den fronten har vi fått det bekräftat från Nathaniel Rothschild, som uppger att han inte alls blivit dödad i en flygkrasch såsom Pentagon-källor uppgett, men han har gått under jorden.

Det här är vad källan som har kontakter med Nathaniel har att säga. Hans familjemedlemmar är inte ute efter hans position som nästa klanöverhuvud. De är inte heller ute efter att eliminera honom, men de behöver hans underskrift på ett speciellt förberett dokument som endast kan användas av familjen, och som gör att det upphäver hans kommande ledande position.

shanghai

Källan uppger också att kriget fortsätter inom familjen. De förlorade kontrollen över världens finanssystem men de behåller fortfarande makten med Kina vid rodret, via
Shanghai Gold Exchange, där man är huvudägare.

Vad det gäller det övergripande finanskriget, var detta allt som källan med asiatiskt kungligt blod har att säga. Det verkar som om det finns en hel del pengar i amerikanska dollars som de vill bli av med och handla för. Det här sker i hela världen.

guld

Problemet är bara det, att finns bara en handfull människor som kan flytta runt det de pratar om, då det handlar om hundratusentals ton guld, och med bara ett tiotal auktoriserade återförsäljare som kan sköta detta eftersom guldet är omärkt.

Märkningen med ”au” utgör inte bara ett varumärke vid försäljning utan man kan även kontrollera dess rörelser. All märkning innehåller nämligen en radioaktiv markör som gör det möjligt att spåra försändelsen.

Kom ihåg att det var dessa pojkar som också skulle sälja Shahen av Irans guld som hade lagrats i Thailand. Många var med om budet, men ingen ville ha pappret de ägde. Du och jag har sett många falska papper cirkulera. Därför kommer det att bli en mycket intressant nästa månad. Det finns ett utbud på fysiskt guld just nu.

Dessa passiva tillgångar kommer långsamt att förflyttas tillbaka till den officiella marknaden för att märkas. Vi förväntar oss att Kina, Ryssland och Thailand kommér att utgöra de främsta aktörerna som deltar i denna överföring när de förbereder sig inför den nya guldrelaterade valutan.

Samma källa nämnde att David Rockefeller är död, vilket är korrekt. Han befinner sig nu under jorden. Han kommer inte längre att höras eller ses igen om de inte gör ett hologram på honom. Det finns andra inom elitklubben som också har kommit dit. Jag hämtar en lista från vår kontakt på plats och skickar den vidare till dig när jag får den.

För några dagar sedan blev jag informerad om att Bill Clinton hade blivit nekad access till underjorden. Henry Kissinger har en kista reserverad. Han kommer troligen att stiga av mycket snart.

elizabeth2
Elizabeth II

Drottning Elizabeth II, ordförande för Kommittén för de 300 har försatts i husarrest, säger Pentagon-källor. Detta kan delvis bekräftas av hon har ställt in sina pågående offentliga framträdanden under de senaste dagarna. Men källor nära den kungliga familjen säger, att familjen undviker helt enkelt offentliga framträdanden som en säkerhetsåtgärd eftersom de har fått in rapporter om att de gnostiska Illuminaterna vill komma åt henne.

Bildresultat för angela merkel
Angela Merkel

En annan synlig blodlinje inom det offentliga som är eftersökt av det gnostiska Illuminati är Adolf Hitlers dotter och Rothschild familjemedlemmen, kanslern Angela Merkel i Tyskland. Illuminati säger att medlemmarna inom den tyska armén och underrättelsetjänsten är fast beslutna om att få bort henne från makten under det kommande året.

Den nyligen inträffade falska lastbilsterroristattacken och den efterföljande mediakampanjen påskyndade skuldbeläggningen för Merkel när hon deltog i den första omgången av sin kampanj, säger källor.

Bildresultat för antarktis

År 2017 kan vara året då man avslöjar det hemliga rymdprogrammet och ET-människorna får sin väntade lösning. Följande citat från en källa på Antarktisbasen kräver mer bevis innan jag kommer att tro på den, men här är den.

Bildresultat för antarktis + kerry

Kabbalen gick helt upp i spinn av vad de hittade på Antarktis. Det gav dem nästan en hjärtattack. Väldigt stora kärl hittades med varelser inuti. Det är därför som John Kerry befann sig där på valdagen. Nedfrusna djur och människor.

Man hittade en 12-14 fot lång människa i ett kärl och den håller nu på att vakna till liv. En sak vi kan bekräfta angående Antarktis är, att medan Nordpolen visas som en del av en vanlig karta på Google Earth, så kan man inte hitta Sydpolen där. Istället försvinner kartan till en punkt där många linjer sammanfaller.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Stridigheter inom familjen Rothschildt,oegentligheter inom det engelska kungahuset, Antarktis mm – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: