Vem hjälper Trump? Här är hans stab

Published on Jan 15, 2019

Låt oss titta på några viktiga saker för att få veta vad som kommer att hända i framtiden. Du måste faktiskt veta vad Donald Trump, Q och de Vita hattarna planerar. Låt mig se om jag kan rita det på tavlan. Donald Trump är hos Elks DJT och så har vi Q och Q+.

d+q+

Q är en individ och ett lag
Q+ är presidenten med laget

Det är så jag har uppfattat det. Det består av ett team av experter inom högteknologi, säkerhet, militär underrättelse och alla är de högt utbildade.

23gen

Så har vi en grupp med 23 generaler och amiraler. De är sammankopplade med Donald Trump. De kom överens om att stödja Trump. Dessa 23 amiraler kom överens med Trump för omkring fem år sedan, tre år före valet, om att ifall du ställer upp i valet så kommer vi att ge dig verktygen. Vi kommer att stå bakom dig och vi skyddar dig från att Den djupa staten manövrerar ut dig. Han accepterade det, av vad jag förstår, och det gick vägen.

nsa

Så har vi NSA

flynn  snowden
Mike Flynn
Underrättelsebyråer ägs mestadels av den Djupa staten och pengarna där, men NSA har blivit inlöst eftersom det leddes av Mike Flynn. Han hjälpte till med att rensa upp NSA och få ut de dåliga killarna därifrån. Det är därför som Den djupa staten hatar Mike Flynn. CIA försökte lösgöra sig från NSA genom att sätta in Snowden som en CIA-operativ som släppte ut alla topphemligheter hos NSA, om deras spiontekniker och handlingar. De bad honom göra så för att CIA ville förstöra NSA. Så det är hur det förhåller sig idag.  Flynn blev tvungen att sälja sitt hem och använda pengarna,1600 dollar,  till advokatkostnader.

marinen

Så har Trump också Secret Service (SS på tavlan) som står bakom honom. Han har en hedersmästare, en hedersvakt (HON GUARD på kartan), som är stationerad där, hjälper och stödjer honom. Så har han marinen. Det finns en mycket intressant sak angående marinen. Du kanske tror att den är en annan gren inom de militära styrkorna, men så är det inte. Den är en militär gren som rapporterar direkt till sin president. Den utgör en del av Försvarsdepartementet, men den rapporterar direkt till presidenten. Den ligger i utkanten av Washington DC och det är de som arrangerar alla saluter och parader och allt det som tillhör sådant, men de är militärfolk, säkerhetsfolk, också.

alliansen.jpg

Så har vi de andra nationerna (OTHER NATIONS) här finns också de Vita hattarna (WHITE HATS) vilka är bra killar och tillhör eliten, men som tror på god moral. Så har vi de Svarta hattarna. De är satanisterna, mördarna och droghandlarna.

Relaterad bild white-hats
William Rogers

Alla dessa tillsammans heter nu Den nya alliansen (NEW ALLIANCE). Det är den vi måste be för. Det är den som motsätter sig den världsomspännande Djupa staten som är satanistisk och leds av Lee Gaiden. Faktum är att Mike Flynn jobbade på underrättelsebyrån och Rogers var NSAs cyberöverste.

Men Rogers var den som upptäckte Trump och som sade till honom, du finns här som en räddande ängel. Han kom och varnade för allt det han såg, och alla dessa olagligheter som först måste stängas ner. NSA försökte först lösa in FBI och Försvars-departementet. Rod Rosenstein fick gå, Mike Flynn fick det också och så fanns det DNI (Director Intelligende Agency) som försökte värva Flynn.

Hela den här operationen heter THE STORM.

Det är den som är de nya kristna utbrytarkrigarna som står på folket sida och som tar över från Den djupa staten. Det är det vi kämpar för.

Vi hade haft minst tre mordförsök på Trump, två med missiler ett med ett med energivapen. Den djupa staten består av USA, Storbritannien och Australien. Dessa har försökt döda Trump.

anon.jpg

Anon har nära kopplingar till Q och han postade det här den 4 mars 2018:

Fed (Federal Reserve) går på högvarv under stormen. Det kommer ett nytt valutasystem på plats i USA och det backas upp av guldet igen. Delar av Fed kommer att gå ihop med Finansdepartementet.  Skatteavdelningen kommer att hamna på kollisionskurs med Fed så vi måste städa upp inom skatteavdelningen så att allt kan genomföras. När det nya systemet är infört, har det gamla systemet neutraliserats och skyddsåtgärder har införts.

Aktiemarknaden gjorde en lustig handling för några veckor sedan då kabbalen försökte ta ut alla sina pengar, men allt det här var arrangerat och planerat av Vita hattarna och Trump, då man ville förhindra att kabbalen fick något som helst inflytande. De tvingade dessa hårda killar till att ta ut alla sina pengar så att de blev oförmögna att använda dem för att manipulera med.

Bildresultat för QFS (Quantum Financial System)

Som alla andra väntar vi också. De Vita hattarna ska inplementera det nya valutasystemet. Det kallas QFS (Quantum Financial System). Det nya systemet körs på en hårdvara som inte kan används av satelliter, NASA, atomvapen eller något liknande. De försätter alla dessa bankirer i ett vänteläge, det finns massor av dem, och de arbetar i länder såsom Kina, Ryssland, Tyskland m fl.

Relaterad bild

Nedstängningen av Centralbanken gäller inte bara USA, utan den innebär en nedstängning av alla deras banker och det är det enda sättet vi kan få det genomfört på. Så vi måste överta Rothschilds hela banksystem vilket är infört i mer än 100 nationer och vi måste stänga ner det.

Länder där Rothschild inte har nån kontroll över banksystemet är Iran, Nord Korea, Kina och Ryssland. Varför tror du att Den djupa staten hatar Ryssland så mycket? Ja, eftersom Vladimir Putin har slängt ut dem och själv tagit kontrollen över banksystemet. Det måste göras innan. Detta måste göras innan man börjar offentliggörandet. Detta var inte det här sättet vi ville ha, men det är det enda rätta sättet så att det ska gagna mänskligheten.

Vi måste vänta tills anklagelserna offentliggörs på grund av processen, mycket för att man ska undvika att det ser ut som om man har använt sig av makt likt en diktator. Inspektörernas generella rapport kommer att blåsa locket av på många åtal. Det kommer att ske snart.

Vita hattarna behövs för att neutralisera kabbalen och för att ta itu med deras hot innan de vidtar arresteringar. Kabbalen måste neutraliseras. Genom att underteckna den tredje EEO-verkställighetsordern (Equal employment opportunity), utgjorde den det sista steget och det är EO (The Entrepreneur’ Organization) som kungör vårt nya finanssystem.

Trump säger att han ställer upp för nyval, allt i enlighet med POTUS. Det nya finanssystemet kommer att braka samman när det införs, inte ner till noll för att inte skrämma allmänheten, utan kontrollerat och under ledning av de Vita hattarna.

Andra länders ledare är varskodda om detta och de förväntas känna till vad som sker i deras länder – inte bara i USA. Det kommer att ta bort deras händer från bankirerna. Härefter ska det inte längre vara möjligt att hålla dina pengar inne i fem dagar vid en banköverföring för att använda dina pengar. Det ges inte heller någon möjlighet att ta ut för kostnader eftersom banköverföringar ska ske gratis. Det här kommer att straffa bankirerna.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

3 svar

Trackbacks

  1. Vem hjälper Trump? Här är hans stab – Life, Death and all between
  2. Q: Domedagen kommer. Clinton Foundations dagar är räknade, ”Clinton Cash” och Haiti – Bakom kulisserna
  3. Förändringens vindar blåser runt om i världen – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: