Den 1 maj 2019, Fukushima mm

Benjamin Fulford, 30.1.2018

Även svåra erfarenheter har lärt mig att lägga märke till vissa datum. Flera oberoende källor säger att något stort kommer att hända den 1 maj.

Enligt MSM propagandamedia är det här dagen då den amerikanska regeringen stänger ned om inte skuldtaket höjs. Det är också dagen då Puerto Rico, ett helägt dotterbolag till den amerikanska regeringen, förväntas falla samman ekonomiskt. Källor inom CIA, det gnostiska Illuminati, Japans militära underrättelstjänst och Pentagon säger också att det är dagen då den amerikanska regeringen återupprättar republiken USA och då sker också en förändring  bland alla stridigheter som pågår i världen.

The White Dragon Society lobbar för den amerikanska regeringens främsta fordringsägare, Japan och Kina, men inte längre för att stärka regeringen så länge den fortfarande befinner sig under den ariska maffians kontroll. Det har talats om att en kontrollerad nedstängning av USAs regering skulle sluta med att finansiera dessa ändlösa krig, terrorism genom falska flagg-operationer och spridning av biologiska vapen mm.

Den ariska maffian har blivit, det man idag kan beskriva, som helt galen ju närmare man kommer dess fall. Åtskilliga försök har gjorts för att starta upp det tredje världskriget med start i Syrien och Nord Korea och de har följts upp med otaliga kärnvapenanfall och biologiska terrorattacker. Sådan galenskap kommer utan tvekan att fortsätta så länge de inte försätts ur spel.

Bildresultat för matthew festing
Matthew Festing och Påven

Det är väl knappast av en slump som en ny ledare för Malteserriddarna kommer att väljas den 29 april, strax innan USAs konkursfrist löper ut. Ordens stormästare är Matthew Festing som nyligen blev avsatt av påven, uppenbarligen på grund av en dispyt mot kondomer.

Bildresultat för fukushima 2011
Fukushima, Japan

Källor inom den japanska militära underrättelsetjänsten, den italienska P2 frimurarlogen och MI6, bekräftar samstämmigt,  att den fascistiska fraktionen inom Malteserriddarna som leds av Festing var djupt involverad i tsunamin och kärnvapenattacken mot Fukushima den 11 mars 2011. Det var den självutnämnde satanisten Leo Segame som skickade källans e-post som hotade att sänka Japan i havet omedelbart efter Fukushima-katastrofen. Han hävdade även att han var Malteserriddarnas ledare. Som en sidonotering kan man nämna, att en vän till mig besökte nyligen Fukushima och med sig hade han en Geiger-mätare. Han kunde inte upptäcka något annat än normal bakgrundsstrålning.

Bildresultat för knights of malta

I vilket fall som helst är Malteserorden förmodligen en välgörenhetsorganisation inom den äldsta militära ordningen inom den katolska kyrkans fascistiska fraktion. Den har också i hemlighet varit ansvarig för kontrollen av världens ledare genom en kombination av brittiska hot och mord.

Med andra ord har den som sin främsta uppgift utgjort en viktig del av det hemliga styret i världen. De har också utövat ett starkt inflytande över den amerikanska militären då många inom dess topp tillhör Malteserorden. Så ett val, som omfattar sextio knektar, kommer faktiskt att ha ett avgörande inflytande över planetens framtid, och då särskilt i USA.

kissinger  rockefeller
Henry Kissinger                                 David Rockefeller

Som en relaterad utveckling kontaktade den internationelle flyktingen Henry Kissinger Washington DC i förra veckan för att deklarera att han avbrutit sina band till David Rockefeller. Det måste ha hänt redan för länge sedan, (DR dog den 20 mars 2017, min anm) eftersom Rockefeller hade förödmjukat honom offentligt. Källor inom CSIC som utger sig för att vara Kissingers budbärare, berättar att Rockefeller vid upprepade tillfällen, när han bjudit Kissinger på te, lär ha agerat som en servitör inför dessa världsdignitärer.

Hur som helst, blev Kissinger infångad av KGB på 1960-talet. Han torterades och rekryterades som KGB-agent och gick under kodnamnet ”Bor” innan han kom in i president Richard Nixons kabinett. Källor påstår att han vid den här tiden inte egentligen jobbade för Rockefeller, men i dag när han är herrelös, uppges stödja Rothschilds kampanj för att frigöra stora summor pengar för att hjälpa planeten.

Det verkar som om Washington DC riktar in sin kraftmätning mot CS. Vi får se om något händer den första maj såsom dessa människor har lovat. Men som en allmän regel, går det aldrig att lita på dessa ormar, så räkna inte med att de plötsligt ändrar sig på ett visst datum. Vi pressar på med denna attack tills de stiger åt sidan.  Sist och slutligen hade det ingen betydelse att George Bush Sr. skrev in sig på ett sjukhus för att undgå arrestering. Ungefär samtidigt släpptes den före detta presidenten Barack Obama med en villkorlig dom från en rättegång i Chicago där han hade vittnat om allt han kände till om Bush/Clintons knarkoperationer. David Rockefeller, den illvillige påven och de övriga inom Bush-familjen utgör de sista dominobrickorna. Låt oss se hur länge de håller ut.

Pentagonkällor berättar också, att det inte var av en slump som Kinas president Xi Jinping blev stoppad i Alaska när han träffade deras guvernör på väg hem från ett möte med Trump den sjunde april, efter ett tomahawk-anfall mot Syrien. Ryska bombplan lär därefter ha surrat över Alaska runt den 17-20 april och fortsätter väl så än idag. Budskapet de velat framföra lär ha varit, att det amerikanska fastlandet inte är ointagligt för en rysk-kinesisk invasion via Alaska. Under alla omständigheter kommer dessa rörelser vara viktigare, än till exempel det välkända franska presidentvalet.

I valet deltar Emmanuel Macron, en 39 år gammal Rothschild-bankir som ingen ens hade hört talas om innan han plötsligt oförmodat vann första ronden. CIA-källor säger att det franska presidentvalet var säkert riggat. De påpekar att Macron aldrig annars hade blivit vald och han var mycket impopulär. Källan noterar att han tillbringat några år som Xuans ekonomiminister under Francoise Hollande där han utarbetade ett förslag till arbetsrätt. Förslaget som bär hans namn och som hundratusentals protesterade emot, men man tvingade igenom den som ett manifest som är något mindre intetsägande än hans personlighet är. Oberoende om han vinner eller inte, kommer Ron att tillåtas vinna valet den sjunde maj och blir Frankrikes president genom att förespråka euron, men allt beror ju på vad som händer i USA den första maj och vid Malteserknektarnas val den 29 april. Nästan som en 180-graders kovändning som vid valet av USAs blivande president Donald Trump.

Den ariska maffian håller emot och försöker stoppa varje form av kontroll av den här planeten. Genom att endast hålla den ariska maffians tjänare på plats i väst, kommer det inte att räcka, eftersom Asien kontrollerar det mesta av världens pengar nu.

mike-pence  abe
Mike Pence                          Shinzo Abe

Vatikanens tjänsteman och USA:s vicepresident Mike Pence var i Asien i förra veckan för att försöka trumma upp en finansiering för sina tjänare inom regeringen. I Sydkorea misslyckades han med att lägga beslag på något guld och detsamma hände i Nordkorea så han begav sig till Japan, berättar japansk militär underrättelsetjänst. Enligt många olika källor i Japan hade han bett japanerna om pengar men blivit nekad. Då hade han sagt till den japanske premiärministern Shinzo Abe, antingen måste han avgå i juni och utlysa allmänna val, eller så blir han arresterad. Så nu väntar det japanska etablissemanget och ser vad som kommer ut av det här kriget som pågår ovanför deras huvuden.

Därefter åkte Pence till Indonesien där han träffade några av värdens ohederligaste personer, säger källor där. Reuters nyheter beskriver Pence’s besök som ett lyckat affärsbesök värt över 10 miljarder dollar. I själva verkat distribuerade Pence Federal Reserve Boards Fiat-dollar i ett försök att återta kontrollen över Indonesien via dess mycket otäcka marionetter. Källor inom Kinas underrättelsetjänst och CIA bekräftar detta.

Gubernur Anies.jpg  subianto yakouti.jpeg
Anies Beswedan        Prawobo         Choukri Yakouti
                                  Subianto                               

Man upptäckte vid valet ett antal smutsiga trick utförda av Anies Baswedan, guvernör för staden Jakarta. Den som höll segertalet istället för Baswedan var ingen mindre än Prawobo Subianto, den före detta svärsonen till den tidigare massmördaren och indonesiske diktatorn Suharto. Subianto är den ariska maffians val för att ersätta den befintliga Yakouti som Indonesiens president. Källorna bekräftar detta. Subianto fångades in av östtimoranska rebeller i början av 1990-talet efter att han och hans specialstyrkor hade massakrerat hundratals obeväpnade bybor, säger en källa.  Källorna säger att rebellerna kastrerade honom som straff. Därför skiljer sig Subianto från Suhartos dotter, säger denna källa. Nu har vi honom här, och han visar sig ha obegränsat med pengar efter att han har tagit hjälp av legosoldater i ett försök att destabilisera den mycket populära regeringen i Yakouti.

Det verkliga målet var förstås att ännu en gång etablera en arisk marionettregim i Indonesien så att arierna kunde lägga vantarna på allt guld och behålla kontrollen över världens finanser intakta.

mattis
James Mattis

Washingtons källor i Indonesien säger att man nått några nya framsteg i Mellanöstern, som ett led av  USAs försvarsminister James Mattis besök i förra veckan i regionen.

Först åkte Mattis till Israel där han bad israelerna dra sig bort från Golanhöjden och stoppa bombningarna av Syrien, säger Mossads källor. Han talade om att USAs styrkor tillsammans med Egypten, kunde tillsammans hjälpas åt med att driva ut legosoldaterna ur Sinaihalvön, säger källan.

Pentagonkällor säger att Mattis talade i Saudiarabien om det oändligt kriget i Jemen och att USAs militär vill att kriget här avvecklas. USAs militär har hittills varit där för att hjälpa saudierna, men endast med avsikten att de behövde den saudiska oljan för alla sina olika maskiner. Man har nu blivit lovad olja även utan sitt stöd till den saudiska regimen. Kung Salman drabbades även av panik och sände sin yngre son som ambassadör till USA för att delta i 9/11-rättegångarna och andra skandaler där, konstaterade Pentagon-källan.

Den saudiske kungliga familjen, liksom de japanska- och brittiska kungafamiljerna vet att det finns ett vacuum i världstoppen och deras öde beror på hur de lyckas fylla det.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Den 1 maj 2019, Fukushima mm – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: