Avslöjanden om 9/11, riggade val i USA mm

Published on Jan 26, 2019

https://www.youtube.com/watch?v=lHeokFCkQGM

Detta är en utskrift från delar av ovanstående video. Om du vill de den i sin helhet gå in på länken.

 

Rapporten jag ger här är när staten befinner sig i ett nödläge. Regeringen är nedstängd och den styrdes direkt från en militär domstol i District of Columbia. Här försiggår militära tribunaler. President Trump är fullt engagerad i dessa många militära tribunaler som pågår under kodnamnet Galatea, han hade inget val för sitt beslut.

Tidigare hade vi Merce från Reagan-administrationen, igår heter han Robert Steel som under Reagans tid som president fungerade som biträdande sekreterare.

Han informerade mig igår om att det uppenbarligen var helt frågan om en ”hemlig operation” den som skedde den 11 september. Den undersöktes fullt ut nu och det har framkommit att militären tillsammans med familjen Bush är anklagad för högförräderi gentemot vår huvudstad och hela USA. Någon form av sprängämnen med kärnvapen hade placerats inne i World Trade Center innan 9/11 av det israeliska Mossad. Jag fick en hint om detta bevis genom min ryska kontakt och de har också varit i kontakt med amerikaner på det turkiska konsulatet. Jag pratade igår kväll med Cynthia McKinney. Hon är just nu i Bangladesh  och samlar in mycket bevis på att Pakistan var involverad i 9/11.

En visselblåsare hos FBI och naturligtvis även Solia, reagerade på den påstådda turkiska kopplingen då vi av Robert Dealer blivit anklagade för kriminella handlingar som kunde ha kopplingar tillbaka till fallet med Michael Quinn. I mitt samtal med Mr. Steel informerade han också om att militärdomstolarna har den totala sanningen nu om USAs olagliga  kontraspionage.  Det hela började den 1 januari 2001 när det etablerades inom Federal Reserve när Dick Cheney var vice president och de började omedelbart med en total förföljelse av hela den amerikanska befolkningen. William Penny har vittnat om det vid en militär domstol. Han var då en före detta chef för NSA.

 

Bildresultat för albert gore jr
Albert Gore Jr.

Riggade val

Så som vi tidigare har rapporterat var den före detta vice presidenten som valdes vid valet år 2000 Albert Gore Jr. men kan kunde inte tillträda eftersom han vittnat i militära tribunaler.  Han är den som egentligen valdes då år 2000 med över 324 väljare och
4 miljoner givna röster men valet riggades genom en attack från brittiska satelliter i samarbete med en flygbas som hade kontakter med ryska satelliter. Attacken skedde klockan 7:48 central standardtid. Valet skedde långsamt och var rimligen oärligt. Vi kan också informera om att militärdomstolarna har för avsikt att ta upp denna sörja samt att undersöka Clinton Foundation för att utröna hur dessa förekomster och stiftelser varit direkt kopplade med stölder av amerikanska skattemedel och dess kopplingar till Federal Reserve.

Ursprungligen finns det redan ett åtal om förskingring från år 1989 då pappa Bush tog över som USAs president efter Ronald Reagan som faktiskt är den sista lagligt valda presidenten. Valet 1988 var riggat för att passa CIAs kandidat Michael Dukakis så att pappa Bush kunde väljas in.

Valet år 1992 var också riggat. Eddie Bush ville förlora valet för att undvika engagemang tills han kunnat köpa sig en bank i New York för att därigenom kunna kontrollera saudiska oljebolag och därigenom bana väg för sina affärspartners i Mena, Arkansas.

Men mera om Clinton.

Laurence Walsh och hans tennispartner W Sahla anklagar Bush och täcker samtidigt upp allt. Vi har delat med oss massor av högprioriterade valprocesser under de senaste tjugofem åren, vilket har lett till en fullständig söndersmulning av hela USAs konstitution men nu är det dags att den återinförs och de skyldiga ställs inför rätta.

Bildresultat för stefan halper
Stefan Halper

Vi kan också rapportera om Stefan Halper, Bushs CIA toppstudent som anställdes av Clinton och Jeb Bush för att vid Beach State undersöka rysk inblandning i valet och Trump Foundation har tvingats att bekräfta det.

Det var Stefan Halper som spred den falska historien om att Michael Pollan Luthor inte ämnade betala för sina ryska kontakter men i själva verket var det Andrew McCabes det gällde. Den nuvarande CIA chefen Michael Pompeo som även hade ett finger med i FBI  var inblandad i den felaktiga informationen som resulterade i stora läckor inom amerikanska medier. Stiftelsen kontrollerade Washington Post, all desinformation som kommer upp om Trump kommer från dessa kriminiella, sådana som Hilda Beast (Hillary Clinton, min anm.), Jeb Bush och alla andra som ingår i den sammanslutningen. Allt var först avsett för kung Bush som drömde om att bli Donald Trumps förste motståndare, men han förlorade och då fick McCain ta över. Och McCain tar FBI.

FBI-fallet kommer att tas upp och vi har täckt upp det under mer än fyrtio år. Det är pappa Bush som inplanterade det i det amerikanska justitiedepartementet där det fann gehör. USA och då speciellt Clinton, fortsatte med att försäkra sig om att ingenting hittades angående Iran-Contra, och stölden av pengar från den amerikanska statskassan. Genom att man själv skötte utbetalningarna av dessa besparingar har de alltid lyckats undgå rättvisan. Jag har precis beskrivit hur de brukar angripa presidentkandidat Donald Trump och de  använder sig verkligen av Washington Post eller vilka det nu är.

Bildresultat för oklahoma bombing

Detta skräp pågår och dyker upp år efter år på första sidan av The Denver Post.  Strax efter att Oklahoma-bombningen sker år 1995, blir pappa Bush och Clintons av med alla sina lån och allt annat de hade inhyst i byggnaden när den exploderade. Det skrevs om det i hela nationen, också från The Southern Poverty Law Center, allt ingick i deras plan. Leonard Melman och Larry Mize L ingick i Denvers judiska mobb, pappa Bush, som även införlivade FBI, stöttade dem och de undgick rättvisa.

Man tänker tillbaka få detta 90-tal med alla dessa anhängare, alla dessa patrioter, alla dessa som skrev och fyllde hela första sidan på söndagens upplaga av The Denver Post. Hur det övervakades av FBIs inhemska terror team, är potentiellt farligt och omänskligt. De är delar av den judiska familjen i Denver och de var låsta i den mentala institutionen för den.

Jag blir anhållen

Jag blev anhållen som politisk fånge och skickad till Springfield där de påstod att något var galet med mig men jag borde aldrig ha anhållits. Domaren avskrev faktiskt mina anklagelser vilka blev prejudicerande. Men jag fick tillbringa 10,5 månader här . Mötet med Springfield ledde till att jag lärde känna federala agenter och Iran-Contra aktörer som blev mina källor och är så än i dag. Det jag lade speciellt stor vikt vid var alla de generaler, överstar, storfräsare och allt annat. Den här regeringen och FBI, samt det här justitiedepartementet som har anklagat mig under nästan 35 år, de har förtalat mig, demoniserat mig, stulit från mig och falskt anklagat mig, arresterat mig utan skäl. De har använt sig av andra människor och det har pågått i 30 år mot mig och detsamma har skett mot Donald Trump som just har tillträtt som president.

Vad säger man om alla dessa levande som dör i självmord?

Jag bad presidenten att gå tillbaka till den listan. Ta en titt på Hillary Clintons alla mord i Mena Arkansas och han kommer att återkomma till dessa mord med samband till justitieministern. Herr president, jag vet att du lyssnar på några av våra shower. Den här platsen behöver en verklig översyn. Du måste göra dig av med den där FBI-chefen, du måste avskeda hela ledningen för FBI, slänga ut dem och avskeda dem eller pensionera dem. Sedan är det dags att återkomma och undersöka dem alla.  Du kommer att hitta brotten som sätter dem i fängelse och konfiskera alla deras pengar som de har stulit under en längre tid tillsammans med familjen Bush. Jag kunde berätta en lång historia om alla de slags olagliga aktiviteter som de personligen har utövat mot mig för att jag är patriot och för att jag är amerikan, för att jag har motsatt mig dessa brottskarteller. Det är helt otroligt och det handlar naturligtvis om CIA också. Det skulle slita dem i 10 000 bitar, vilket var vad president Kennedy ville göra och det vill vi också att du gör nu.

James Wolf som är Dianne Feinsteins fd assistent har blivit satt i fängelse i två veckor för att ha läckt material till reportrar om det juridiska spionaget mot Carter Page och naturligtvis även mot Dunsfield. När jag för några månader sedan nämnde historien med Michael Cole, att den var påhittad av Arthur Lord, men den kom ursprungligen från den djävulska Bush-familjen. De är alla sammankopplade och totalt korrupta.

Evig liv?

De är alla lika stora kålsupar tillsammans med alla de andra. Om pappa Bush kan vi nu berätta att han blev avrättad dagen innan vi talade om att han dog och hans kropp finns för närvarande i Paraguay eftersom de inte vill att någon ska obducera honom eller gräva upp honom. Han blev kirurgiskt avlivad.

Bildresultat för klonade människor

Han hade en kolonialaffär var jag handlade i Santa Ana i Californien. Den ägdes av Leonard, en delägare till honom. Det var en plats där man kan frysa ner sig. När jag tog upp frågan med honom efter 1992 berättade han att alla de övriga 12 Illuminaterna , i princip klonade sig. Det påstods vara vanligt och man sade att det är brukligt när vissa familjer inte kunde skaffa sig en man eller hustru på grund av karriären och därför inte kunde få barn men de var ivriga med att inseminera sig och de betalade stora summor för att köpa till sig ett hem för dem.

Jag föreställde mig hur det hade varit för Hillman att växa upp med en pappa på omslaget till en broschyr, en del av dem korrupta, och så här gjorde de det med alla dessa tjugofem barn, alla till dessa 12 Illuminater, med den intentionen att den stamcellsforskning som George W Bush bedriver där är en lämplig verksamhet för en pappa.

De vill ha dessa stamceller eftersom de tror att de håller sig unga genom dessa unga kloner och i dessa sprider de sina egna implantat i dessa yngre kroppar och kan på så sätt leva vidare och får inte heller minnesförluster. De kommer att få tillbaka en del av sitt minne som de ännu inte kunnat hitta. De har fått ett paket som om det upprepas till 95 %  och sedan förenar den med en människas minne tillsammans med ett datachip i hjärnan som de inte kan ta ut därifrån och 5 % spenderar miljarder på detta så det här blir nog något för ett kloningsforskningscenter i Kina att ta itu med.

När jag försöker klargöra något, och de inte håller med mig, tror jag att det här är en helt galen klinik. De har säkert fryst ner pappan. Hela kroppen kommer väl att få en ny hjärna en dag. I det här galenhuset tror femtioåringar att de kan leva i 150 år inom den här generationen och därefter i ytterligare 150 år. Då tänker jag på att innan den 150 års markören kommer de säkert ha uppfunnit detaljer med utomjordisk teknik för att få människan tillbaka till livet. Om du tror på det, då kan vi leva i tre- till sexhundra år.
Det är vad pappa Bush gör.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: