Arresteringar pågår!Djupa statens korthus faller samman

wohoo

ARREST MADE!! CONFIRMED!! DEEPSTATE HOUSE OF CARDS COLLAPSING After THEY RELEASED EVERYTHING!! ►Please Like, Share, And Subcribe This Channel:

https://bit.ly/2viPlGy

Dags för en bombskräll! Hannity watch angående Den djupa staten
Det här kräver en hel del förklaringar. Vi kommer att göra en lättförståelig nedbrytning för dig. Det är frågan om maktmissbruk och korruption. Kom ihåg, att vi har berättat om allt det här för dig. Men idag är det betydligt värre än vi någonsin fått veta om hittills.
Vi vet nu, att människor inom toppen för FBI har varit fyllda av hat och verkligt Trump-hat, samt satt alla sina värderingar och sin uppenbara politiska partiskhet på spel för att få gottgörelse för att de avskedade James Comey. 
comey
James Comey
De begick en sammansvärjning i avsikt att förstöra för din vederbörligen valda president och det sträcker sig tidsmässigt längre bort än vad vi hittills redan visste och fram till den här utnämningen. Detta enligt en nyligen publicerad rapport i fredagens New York Times som även är Anonymous källa. Två dagar efter att Comey informellt hade avstängs från sitt jobb började ett flertal FBI-topp tjänstemän faktiskt ifrågasätta ifall president Trump arbetade direkt för Ryssland eller inte.
Nu ifrågasatte kongressledamoten John Ratcliffe vår egen Catherine Herridge i maj 2017 angående hennes frågeställning om denna politiska partiskhet som var så infekterad bland ledarskapet inom FBI och som det inte fanns några bevis hos dessa beslutsfattare.
Bildresultat för James Baker
James Baker
Det avslöjade han efter en intervju bakom stängda dörrar med den fd FBI-chefen James Baker. Det är en viktig fråga: Kunde inte FBIs ledande chefer acceptera att Comey fick avgå av den orsaken och att presidenten hade en konstitutionell befogenhet för att säga upp honom?

Istället påbörjade de en häxjakt som redan hade börjat för nio månader sedan.

Bildresultat för john dowd
John Dowd
Trumps fd advokat John Dowd har kallat FBIs ”anti-Trump operation” för en politisk kupp.  Titta på det här som jag nyss fick veta, det har kommit fram att de alla samarbetade. Jag menar att de var hänsynslösa, och att sedan kalla mig, Andrew McCabe, för ”hela högen”, óch att de alla var ute efter presidenten. Helt oberoende av vad jag tror, tror jag inte att de trodde uppriktigt på någonting angående Ryssland. Det här är vår största mardröm att någon med den typen av makt kunde bestämma sig för att ifrågasätta presidenten, det menar jag att är en kupp. Det är ett försök till en kupp genom att lugna ner folkmassan, när allt egentligen handlar om bevis. Jag tar New York Times-artikeln som ett erkännande för deras dåliga beteende, erkännande av korruption och maktmissbruk av människor som är okontrollerade byråkrater med obegränsade befogenheter och utan ansvar, det är inte bra för Amerika.
Har dessa, Den djupa statens tjänstemän, vad vi just nu har avslöjat för nästan två år sedan, har de gjort något annat dessa toppchefer än att hata sin president så är man inte ett dugg förvånad.
Kom ihåg att det är frågan om samma byråkrater som öppet förespråkade Hillary Clinton för att hon skulle vinna valet. Peter Struck skriver att Hillary Clinton kunde vinna allt från hundra miljoner till noll, och naturligtvis med tanke på alla dessa hemskheter med presidenten, så är alla samma chefer som skrev under ett frikännande i maj 2016, månader innan denna intervju med Hillary och sexton andra som vittnade i juli, innan de frikände henne.
Man hade redan skrivit under detta frikännande innan förundersökningen. Det är frågan om samma människor, ja gäsp, det är obestridligt att Hillary Clinton hindrade rättvisan. Hon förstörde 33 000 e-post brev och städade ur sin hårddisk och krossade sina mobiler och Iphones med en hammare och avlägsnade SIM-korten.
Bildresultat för Christopher Steele
Christopher Steel
Det är frågan om samma människor som såg en annan utväg än Hillary och Democratic National Committee (DNC) som kanaliserade pengar till Perkins advokatbyrå, en kampanjfinansierad överträdelse med avsikt att anställa Christopher Steel, en utlänning, för att ge oss lögner om Ryssland. Det är samma byråkrater som applåderade när Clinton förlorade pengar efter att ha anställt Christopher Steel.
Varför ska man producera en hel dokumentation som vi nu vet är full av lögner, felaktiga uppgifter, propaganda om president Trump och som vi idag vet är avslöjad. Det är frågan om samma människor som hjälpte till med att sprida dessa ryska lögner och som hon betalade för. Till dig amerikanska folk, detta är möjligt, eftersom de högsta nivåerna i regeringen och det de gör innan ett val, dessa så kallade betrodda tjänstemän som använder sig av sådant i akt och mening att låta en FISA-domstol utföra bedrägerier alltifrån att under ett flertal gånger ha spionerat på Trumps kampanjassistent. Alltså, bedrägerier före rättegång.
Det är frågan om samma människor som använde sig av denna dokumentation för att öppna upp en undersökning om Trump och allt som har hänt. En betydelselös undersökning på en president som skulle ha varit kontrollerad av Ryssland, är nu en del av den hyseri som detta har förorsakat och media är värst.
lisa Bundesverteidigungsminister Dr. Peter Struck  come2y  andrew
Lisa Page           Peter Struck                            James Comey                Andrew McCabe
Kom ihåg att det här hände nio månader efter att de redan hade undersökt denna maskopi. Under nio månaders tid hade Lisa Page, Peter Struck, James Comey, Andrew McCabe gjort det, och det gav dem ingenting.
markpenn.jpg
Mark Penn
Clintons fd opinionsundersökare Mark Penn som nyligen skrev en ”op-ed”,  påpekar den uppenbart unika rättslagen. Han ifrågasätter huruvida varje sådant tydligt säkerhetsintrång i Clintons kampanj var en så stor sak, medan var fjärde kontakt med någon som kunde ha kopplingar till Ryssland var ett bevis på att Donald Trump möjligen kunde ha hemliga kopplingar till ryska agenter. Nu har den fd vice chefen för underrättelseenheten inom FBI med rätta angett sina före detta kolleger för massiva maktöverträdelser.
Vi kriminaliserar, och vad sällsynt är, vi undersöker myndigheter, de legitima myndigheterna, vi låter FBI undersöka politiska skillnader för att utreda utrikespolitiska förhållanden av vår förvaltning fastän det inte är FBIs roll. Trots, vad vi nyss har visat, har Special Council of Investigation rullat på och de har inte sett Hillary Clintons falska ryska dokumentation som hon har betalat för. Deras fokus har endast varit inställd på Trump och alla omkring honom.
Ikväll har åtminstone en så kallad Trump-hatande media spelat ut förväntningarna. Folk hypar upp varje sekund, varje minut, varje timme angående Trump och Ryssland och angående Mullers rapport med stigande förväntningar inför en nyhetsbomb och man har förväntningar som har byggts upp i över ett år på detta av människor som befinner sig närmast vad Muller har gjort, genom att samverka med Special Council of Investigation. Ärligt talat litar jag inte på vad jag just har hört.  Att man har låtit denna överväldigande partisan göra upp med Mullers team och deras ställningstagande till den här processen bestående av högt rankade demokratiska givare och advokater, stöder mina ord. De har och de kommer att fortsätta med att förstöra Donald Trumps presidentskap. De har hållit på med det nu i två år och de gjorde det före valet. Det är det som är problemet.
Glöm aldrig att Trumps demokrater hatar Trumps media. De är bundna vid att hela tiden rapportera till dig med lögner och konspirationer dagligen, precis som i förra veckan. Du kommer ihåg, vi såg den talande situationen hos det demokratiska partiet när de hasplar ur sig till sina vänner i media om en förorsakad kris vid gränsen.
Ingen har blivit dödad, men att droger korsar gränsen det är sant. Vårt rapporterande på Hannity watch fortsätter i kväll med att undersöka den pågående nedstängningen och den verkliga krisen vid vår södra gräns. Den som våra media inte bryr sig om, så vi har fortfarande dödläge beträffande budgeten.
san-juan
San Juan, Puerto Rico
Efter nästan tio hela dagars jobb beviljade många av dessa demokratiska kongressmedlemmar sig själva en välförtjänt avkoppling på en lyxig semesterort med havsutsikt. Senator Bob Menendez och åtminstone tjugonio andra demokrater gick ombord på ett privat jet och flög till San Juan, Puerto Rico där de tillbringade några härliga dagar med att solbada där och Bob, det ger en så fin bild av att ni jobbar så hårt, men vi folket då? Sedan bifogar de fina bilder från Hamilton där ni hänger med hundratals lobbyister och företagsledare.
Det är vad ni gjorde under de tio dagarna på ert jobb, bra jobbat! Vem betalade resan, vem betalade biljetten, det är en bra fråga. Vi vet inte svaret ännu. Under tiden har vi haft en kris vid den södra gränsen och den har förvärrats medan ni var på semester. En helt ny grupp flyktingar håller på att samlas i Honduras. Den här stora gruppen migranter planeras starta i morgon morgon. De planerar att korsa våra gränser vid en okänd tidpunkt och plats.
Bildresultat för gränsen mot mexiko
Det här händer medan vi lär oss om hur farligt ett federalt kryphål kan vara, som utsätter oss alla amerikaner för våldsamma gäng. Nu fick vi höra om händelsen i förra veckan där två högstadieelever blev brutalt överfallna och knivhuggna av tre illegala immigranter med MS-13 kopplingar. Två av de tre var illegala immigranter och hade nyligen släppts efter att ha begått brott i USA eftersom de hänvisade till att de var ensamkommande minderåriga vid tidpunkten för deras obehöriga inträde över gränsen till USA .
Amerikaner, vi kommer att dö på grund av dessa öppna gränser. Demokraterna verkar inte bry sig och vi deporterar ju aldrig dessa till sitt hemland. President Trump jobbar på det här, med alla kryphål och säkrar faktiskt gränsen för att hjälpa till att rädda amerikanska liv.
Demokraterna är på semester precis så som de var över julhelgen, ingen kan nås. Kanske presidenten kan bevilja dem en tropisk semester om de kan få jobbet gjort.


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

 1. Hej Yrsa,

  Jag brukar vilja veta vem som skrivit originalartikeln och länken till den. Det vore toppen om du ville lägga den uppgiften högst upp när du har översatt. Jag brukar ibland vilja kolla översättningen. Gissar att du använder Google och den är inte så pålitlig alla gånger.

  Du gör ett toppenjobb! Sover du nånsin!

  Kram

  Pia

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: