Politiker är agenter för organiserad brottslighet

Av InfoWarriors of Norway
08 jan, 2019

Den stora majoriteten av människor är inte medvetna om att parlamentarism, mer känd som demokrati, är en enorm bluff som grundades för hundratals år sedan för att plundra människors naturliga skapande rättigheter samt att riva och stjäla sitt gemensamma ägande till sina lands resurser och vinsten från försäljningen av dessa .

Många människor spenderar oändligt med tid och energi till att debattera politik, om partier och politiker. Vilken parti de tycker är avskyvärda, vilka politiker är de missnöjda med, vilket parti kommer de att rösta på nästa gång, utan att veta att alla politiker representerar en partvärldsomspännande kriminella frimureriet, bankstjärnor och deras kollegor i den internationella industrin – främst den industriella militären och läkemedelsindustrin (både rättsligt och olagligt = narkotika), varav Nato särskilt är en aktiv bidragsgivare (narkotikahandel) till.

Många är blåögda och naiva.  Ungdomar har gått in i politiken på låg nivå och tror att politikerna arbetar för sitt folk, för att bara upptäcka att så inte är fallet, och dessa en gång idealiska, välmenande ungdomar förvandlas långsamt till att bli lika korrupta och cyniska som hans eller hennes politiska kamrater. Därför kommer du att märka hur politiker utvecklar ett slags fristående finér, och en nedslående och föraktlig inställning till sina förmodade väljare, allmänheten, när du väl har gått in i politiken på kongress- eller parlamentsnivå (eller motsvarande i ditt land).

Om allmänheten runt om i världen var medveten om att politiker är agenter och fronter av det globala frimureriet och organiserad brottslighetskartell från Bilderberg-koncernen, vars medlemmar är satanister, pedofiler och mördare, som ger dem royalty – till vilka alltför många spenderar sin tid.  Då skulle få rösta på dem, titta på dem eller spendera sin tid på dem och undra vilket parti de ska rösta på nästa gång. Om du känner till det här borde du aldrig rösta igen.

Du som läser detta behöver förstå att politiker inte längre är utvalda av sina länder, många har aldrig varit – de är utvalda av ägarna till de största globala bankerna och företagen som också styr de flesta regeringar som marionetter med president, inklusive hela Deep State. Du måste veta att det främsta motivet efter andra världskriget var att förstöra alla medborgare, deras författningar och avlägsna valda politiker genom en enorm coup d’état – inrättandet av den Europeiska unionen.

Deras avsikt innefattade aktiv förstörelse av nationalismen och familjen till förmån för Deep State: de mördare, pedofilerna och satanisterna som driver politik i bakgrunden från sina hemliga samhällen, skulle kunna nå de sista stadierna av sin huvudplan, världsdominans över dig och mig,  där de överför all makt och alla resurser till de få, dessa kriminellt galna pedofiler, mördare och satanister, som finns inom norska, europeiska och brittiska kungafamiljer.

Förutom att skapa ett världsomspännande slaveri har planen varit att utrota cirka 98 % av världens befolkning så att dessa sjuka människor kan få världen för sig själva, som en stor lekplats, sakna ingenting, använda sig av de bästa tjejerna och männen för sex och arbete, alla andra ska dödas. De kallar sig New World Order, men den här idén är inte ny, man har arbetat mot den i flera århundraden, av föregångare till dagens generations tjuvar, brottslingar, satanister och pedofiler.

Vet du att politik är en enorm lögn och bluff?

Sedan 1945 har ingen politiker representerat eller arbetat för dig, utan för dem själva och deras lika kriminella kompisar runt om i världen. Många av dessa tunga brottslingar presenteras för oss i media som respektabla människor, där de ofta beskrivs positivt av våra vanliga medier som naturligtvis betalas av samma brottslingar, Clintons, Obama, Soros, Brzezinzky, May, Macron, Solberg, Stoltenberg och många många andra, alla ansvariga för folkmord i tredje världens länder, så att de kan fylla sina egna fickor medan de ler framför kameran med sina falska, iscensatta leenden.

Dagens politiker är utbildade aktörer som fungerar som politiker, de betalas stora summor för att ljuga för sina befolkningar om praktiskt taget allting, samtidigt som de tar emot miljoner på privata bankkonton i skattefria paradis för att begå högförräderi. Åter tillbaka till politiken och politiker, du och jag ingår i deras världsomspännande folkmordsplan, Agenda21.

Vi behöver inga politiker och regeringar. 

Dessa båda är organiserade brottssyndikat i stor skala, dolda bakom en dimridåer av trevlighet och säljer sig som ”representanter för folket” men alla statliga departement är privatägda företag och programmerade.

Regeringar och politiker står mellan oss själva och verklig frihet, så sluta rösta på dem! Varför delegera viktiga beslut om ditt eget liv till en internationell  maffiakartell bestående av mördare, psykopater, satanister och pedofiler? Är du verkligen oförmögen att fatta dina egna beslut?

Titta bara på hur politikerna idag har givit sig makt till att vara våra ÖVERHUVUDEN, när de i verkligheten ska tjäna oss, alla våra behov och att skydda våra tillgångar och använda vinsten från försäljningen av människornas tillgångar till förmån för samhället och folket. Istället säljer de oss, ger sina frimurarvänner oljefält, gas, vatten, guld och silver, till oss ger de inget annat än en falsk fond, den norska oljefonden, som inte ens finns!

Valet är slutligen beroende av var och en av oss. Vi kan antingen vakna och inse att förrädiska marionetter, banksters, gangsters och deras frihet utgörs av, politiker och kungligheter som har stulit från våra länder, förvandlat dem till företag som de äger genom att inrätta myriader av PLC och många andra privatägda företag som de har gett våra pengar, våra rättmätiga resurser och vinster från försäljningen av dessa och satt pengarna i sina egna fickor.

ELLER så kan vi fortsätta längs transportbandet för slaveri och ett förestående folkmord. Sluta rösta på dessa mördare, satanister och pedofiler och stöd alla som arbetar för att skapa en direkt demokrati i ditt eget land!

Det är upp till dig, kära läsare, men känner du till det här, tiden är nära. Dina politiker, de allra flesta av dem, vill se dig död, genom otaliga angrepp på ditt liv genom förgiftad luft, vatten, mat samt den massiva bestrålningen som nu används över hela världen i form av smart teknik kombinerad med 5G .

Kom ihåg att dessa människor är bara 2 % av världens befolkning. Vi har ett val.

Dö under galen demokrati eller etablera en blomstrande men verklig direkt demokrati.

Gör det rätta valet – och om du värdesätter ditt liv, döda alla dina trådlösa apparater nu, eller dö av obotlig cancerstrålning.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

4 svar

  1. Kan rekommendera att läsa ”rockefeller – en klimatsmart historia”
    en större överblick av vad som händer när de rikaste får bestämma.

    Gilla

  2. Detta är den sanning som alla som har gjort sin läxa och studerat historien i slutänden kommer fram till när inga andra möjliga lösningar finnes på problemet hur allting kan tillåtas bli allt sämre för den generella befolkningen!

    Gillad av 1 person

Trackbacks

  1. Politiker är agenter för organiserad brottslighet — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: