Jag är syriska levande i Syrien: ”Det var aldrig en revolution eller ett inbördeskrig. Terroristerna skickas av din regering!

Global Research, 08 september, 2018
Global Research 9 september 2016
Hittade denna artikel när jag surfade omkring. Med den vill jag visa hur USA även varit insyltad i detta krig. Det är USA som finansierade ISIS (Hillary Clinton) med knarkpengar. Innan kriget var Syrien ett välmående land, såsom Majd beskriver.

För två år sedan skrev ”Majd” dessa ord på en Facebook-post:

”  Jag är syrisk … bor i Syrien mitt i allt. Vi har sett grymheter. Det var aldrig en revolution eller ett inbördeskrig. Terroristerna skickas av din regering. De är al-Qaida, Jabhat al Nusra, Wahhabi Salafists, Talibaner etc och de extremistiska jihadisterna som skickas av Väst, Saudis, Qatar och Turkiet. Din Obama och de som står bakom honom eller över honom stöder al Qaida och leder ett proxy-krig i mitt land.

Vi trodde att du är emot al-Qaida och nu stöder du dem.

Majoriteten här älskar Assad. Han har aldrig begått ett brott mot sitt eget folk … Den kemiska attacken var arrangerad av terroristerna med hjälp av USA och Storbritannien etc. Alla vet det här.

Amerikanska soldater och människor borde inte stödja barbariska al-Qaida-terrorister som dödar kristna, muslimer i mitt land och alla.

Varje massaker begås av dem. Vi var alla glada i Syrien: vi hade gratis skol- och universitetsutbildning tillgänglig för alla, gratis vård, ingen GMO, ingen fluor, inga chemtrails, ingen Rothschild IMF-kontrollerad bank, statsägd centralbank som ger 11% i ränta, vi är självförsörjande och har ingen utlandsskuld till något land eller bank.

Livet före krisen var så vacker här. Nu är det svårt och fruktansvärt i vissa regioner.

Jag förstår inte hur det goda och modiga amerikanska folket kan acceptera att bomba mitt land som aldrig har skadat dem och därmed hjälpt barbarerna al-Qaida. Dessa djur sliter halsen av och hugger av huvuden för nöje … man halshugger barn och våldtar unga barn.

De är sataniska. Vår militär hjälptes av de miljoner civila miliser att vinna kampen mot al Qaida. Men nu vill USA bomba skiten ur oss så att al-Qaeda kan få överkanten. 

Snälla hjälp oss amerikanska människor. De förstör civilisationens vagga. Stoppa din regering.

Anklaga bankster marionetten du har som president — stöd Ron Paul eller Rand eller någon som är ärlig, som är en sann amerikansk patriot. Men var säker på en sak, om de attackerar och tror att de kommer … då går det åt helvete.

Var så säker på, att om det skulle bli ett världskrig, kommer många många att dö. Syrien kan och kommer att försvara sig och sänka många amerikanska skepp. Iran kommer att gå i krig. Ryssland och Kina så småningom också om det eskalerar … och allt detta för vad? För de eliter som skapade al Qaida genom den amerikanska regeringen och använder den för att utföra ett proxykrig och destabilisera länder som inte följer den nya världsordningens agenda !!?

Click front cover to order Mark Taliano’s book directly from Global ResearchKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

4 svar

Trackbacks

  1. Jag är syriska levande i Syrien: ”Det var aldrig en revolution eller ett inbördeskrig. Terroristerna skickas av din regering! – Micaels Lidéns Blog
  2. För två år sedan skrev ”Majd” dessa ord i en Facebook-post | Vetenskapliga partiet
%d bloggare gillar detta: