Sanningen om chemoterapi vid cancer


1 april 2015 

https://thetruthaboutcancer.com/the-truth-about-chemo/?utm_campaign&utm_medium=post&utm_source=facebook&utm_content=the-truth-about-chemo&utm_term=ttac-fans

Spara den här länken, den kan vara din enda livförsäkring!

Behandling av cancer är BIG Pharma! Faktum är att allopatiska (konventionella) behandlingar genererar varje år i USA ensam över 200 miljarder dollar! 

Big Pharma, läkare och andra som är involverade i ”cancerindustrin” får stor vinst varje gång en cancerpatient lämnar den konventionella ”Big 3” behandlingsmodellen:

  1. Operera ut viktiga kroppsdelar via kirurgiskt ingrepp,
  2. Förgiftning med kemoterapi, eller
  3. Bestråla kroppen med joniserande strålning,

… eller kanske en barbarisk kombination av dem tre … därigenom ” operera, förgifta, bestråla .”

I denna artikel kommer vi att fokusera enbart på kemoterapi (kemo).

En dödlig olycka gjorde medicinskt ”genombrott”

Kemoterapi upptäcktes under andra världskriget när ett skepp med svavelhög senapsgas (ett nervmedel som användes vid kemisk krigföring) bombades och trupperna ombord utsattes för kemikalien.

De män som hade drabbats testades för utarmad benmärg och kollapsat lymfsystem – celler som naturligt delar sig snabbare än andra celler. Forskare på tiden undrade om senapsgas skulle kunna användas vid behandling av cancerceller som också delar sig snabbare än normala celler i människokroppen.

De första versionerna av kemoterapi kallades ”kvävebender”. År 1942 började Memorial Sloan-Kettering Cancer Center i hemlighet behandla bröstcancer med dessa kvävebender. Ingen botades.

Kemoterapiförsök utfördes också vid Yale University kring 1943 där 160 patienter behandlades. Återigen blev ingen botad. Men eftersom kemoterapin krympte tumörerna var forskarna så glada att de proklamerade att kemoterapibehandlingarna var en ”framgång”.

Chemo förstör hälsosamma celler tillsammans med cancerceller

Gradvis utvecklades syntetiska versioner av kvävebenderna, men de hade alla en gemensam egenskap …  de kan inte skilja mellan ”friska” celler och ”cancerogena” celler och de dödar allting.

Antag att du skulle berätta för en skadedjursbekämpare att du har fått termiter i ditt hem. Skadedjursbekämparen är professionell vars råd du litar på. Föreställ dig att han berättar för dig att det bästa är att använda en kemikalie som är känd för att fräta bort både träet och grunden i bostaden, samt orsaka oreparerbar skada på möbler och fönster. Skulle du fortfarande fortsätta med det?

Vanliga biverkningar av kemoterapi

Konsekvenserna av kemoterapi på människokroppen är intensiva. Vissa kallar dem ”biverkningar” men sanningen är att de är ” direkta effekter”.

Känslolivet påverkas under kemoterapi. Många patienter som har genomgått denna modalitet hänvisar till den som ”chemo hjärna” – svårigheter med minnet, grundläggande tankeprocesser, koordination och humör.

Perifer neuropati är stickningar i extremiteterna och kan åtföljas av generell trötthet eller svaghet, skakningar, domningar eller smärta. Dessa symtom påverkar också den grundläggande balansen, reflexer och samordningen.

Xerostomia är extremt torr mun och kan leda till sår i mjukvävnaden, sväljningssvårigheter och gör dig mer benägen att blöda. Patienter rapporterar att smaken också påverkas.

Illamående är en av de vanligaste direkta effekterna av kemoterapi.

Dehydrering som en följd av kräkningar eller diarré är det farligt att dricka mycket vatten under kemoterapibehandling. Tillräcklig hydrering kan lindra symtomen på torrhet i mun o svalg och skyddar också dina njurar (arbetar hårt för att spola ut kemo gifterna från din kropp).

Anemi uppträder när din kropp inte kan tillverka tillräckligt med röda blodkroppar. Röda blodkroppar bär syre till dina vävnader och brist på nödvändigt syre resulterar i trötthet, yrsel, koncentrationsförmåga, känslor av att vara kall och generellt svaghet.

Neutropeni är vad som händer när din kropp inte har tillräckligt med vita blodkroppar – bildas i ryggraden i ditt immunsystem. Detta gör att du är mer mottaglig för infektion och minskar dess förmåga att bekämpa kvarvarande cancer.

Trombocytopeni orsakas av lågt antal blodplättar. Du behöver blodplättar för koagulering och har du inte tillräckligt med blodplättar är du mer benägen att få blåmärken eller börja blöda. Detta kan förorsaka problem med din menstruation, förorsaka blödningar i matsmältningsorganet som uppträder vid kräkningar eller avföring och förorsakar att du får näsblod.

Kardiomyopati är en försvagning av hjärtmuskeln. Detta kan förorsaka oregelbunden hjärtrytm (arytmi) som kan öka risken för hjärtsjukdom.

Alopeci kommer att påverka att allt hår på kroppen och faller vanligtvis snabbt av när denna behandling påbörjas. Inom flera veckor efter avslutad kemoterapi börjar håret växa tillbaka. Fingernaglar och tånaglar kan också förändras, antingen ändrar de färg eller bli mycket spröda.

Hudkänslighet är också vanligt och patienter rapporterar symptom på irritation, klåda, utslag, torrhet och bränner sig lättare i solen.

Infertilitet hos både män och kvinnor kan ske med kemoterapi, som påverkar hormoner och spermier. Det kan också förorsaka kaos i menstruationscykler, påverka den totala sexualdriften och förorsaka extrem vaginal torrhet. Ibland utlöser den även uppkomsten av klimakteriet.

Osteoporos är förlusten av benmassa. När du blir äldre är detta en naturlig förekomst (kvinnor är mest utsatta). Kemoterapi påskyndar processen genom att sänka östrogenhalterna snabbt och försämrar benmärgen.

Som du kan se kan effekten av kemoterapi på kroppen vara brutal . 

Studie av kemoSom ett resultat av annan direkt effekt av kemoterapi … är ironiskt nog …  mer cancer . Ja, det skrivs ut direkt på etiketterna för kemoförpackningen (finstilt förstås). Exempelvis kan Doxorubicin (som innehåller det aktiva ämnet doxorubicin, tillhör en grupp läkemedel som kallas antracykliner och är ett läkemedel mot cancer) öka risken för att utveckla leukemi (cancer i vita blodkroppar), speciellt när det kombineras med andra kemoterapiläkemedel och strålning. Cyclofosfamid ökar risken för blåscancer och äggstockscancer. Och listan fortsätter och fortsätter …

Om du går in på en cancerbehandlingsklinik med en typ av cancer, och du tillåter dig att injiceras med kemoterapi, utvecklas ofta en annan typ av cancer som ett resultat av det. Din onkolog kommer ofta att hävda att du har framgångsrikt behandlat din första cancer även när du utvecklar en andra eller tredje cancer som förorsakas av kemo som används för att behandla den ursprungliga cancer.

Tal

Enligt en studie utförd av avdelningen för strålningsonkologi vid Northern Sydney Cancer Center och publicerad i december 2004 av klinisk onkologi är den faktiska effekten av kemoterapi på 5 års överlevnad hos amerikanska vuxna så svag som 2.1%. (Se diagrammet här ovan.)

Tyvärr är sanningen den att många människor som ”dör av cancer” verkligen dör av konventionella behandlingar långt innan de faktiskt hade dött av själva cancern. För att uttrycka det i klartext dödar behandlingen dem innan cancern dödar dem. Faktum är att kemoterapidrogen 5-fluorouracil (5-FU) kallas ibland av läkare för ”5 meter under” på grund av dess dödliga biverkningar. För att inte nämna att ett team av forskare vid University of Rochester Medical Center (URMC) och Harvard MedicalPatrick Swayze School kopplade
5-FU till en progressiv kollaps av tillväxten av stamceller och deras avkomma i det centrala nervsystemet.

För de flesta vuxna cancerformer är det typiska  att ”Big 3” köper lite tid. I värsta fall kommer du att dö av behandlingen snarare än av sjukdomen.

Naturliga, giftfria behandlingar för cancer

Det finns lösningar för att behandla cancer naturligt som involverar mer än att bara göra ingenting. Här på The Truth About Cancer, är vi dedikerade till att ge dig det senaste och mest aktuella informationen om naturliga, giftfria behandlingar för cancer. Hälsokost,
B-17, hypertermi, hampa, biooxidativa terapier, frekvensmaskiner och avgiftning är bara några giftfria behandlingar som framgångsrikt används av tusentals människor över hela världen för att behandla deras cancer.

Vill du hålla dig uppdaterad med nya sätt att hålla dig frisk? Meddelas varje vecka när de senaste artiklarna läggs till genom att klicka här . Du kommer bli glad att du gjorde det.

 Kategorier:Hälsa

Etiketter:, ,

2 svar

  1. Det kan vara bra att nämna att senapsgas skiljer sig från cellgift genom atomen i mitten, svavel för senapsgas mot kväve för cellgift, ett sk derivat och fungerar på snarlikt sätt i kroppen.
    Som så många andra ”patent” inom sjukvården, mediciner är derivat på naturliga örter från moder jord, men ack fungerar dem inget vidare.

    http://www.thenhf.se/du-har-fatt-cancer-lakaren-ska-det-vara-lite-kemiskt-stridsmedel-fran-forsta-varldskriget/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: