Svenskfientlighet Annie Lööfs primära drivkraft

Idag meddelade Centerpartiets Annie Lööf att hon vill bli stödparti åt en regering bestående av Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Samtidigt avslöjar hon att svenskfientligheten är hennes primära drivkraft.

När journalisterna hade tagit plats i riksdagen för att lyssna till Annie Lööfs presskonferens så hade Socialdemokraterna redan publicerat ett dokument som avslöjade vad hon skulle prata om. Centerpartiet och Liberalerna har träffat ett utkast-till-sakpolitisk-overenskommelse med Socialdemokraterna och Miljöpartiet.

https://www.detfriasverige.se/sutkast-till-sakpolitisk-overenskommelsevenskfientlighet-annie-loofs-primara-drivkraft/?utm_campaign=coschedule&utm_source=facebook_page&utm_medium=Det%20fria%20Sverige&utm_content=Svenskfientlighet%20Annie%20L%C3%B6%C3%B6fs%20prim%C3%A4ra%20drivkraft

Konkret betyder det att L och C agerar stödhjul åt regeringen som består av S och MP, mot att de får en del inflytande. Vi minns alla hur Annie Lööf  2013 sa att hon hellre skulle äta upp sin högersko än att agera stödparti åt Socialdemokraterna, men något skoätande nämns överhuvudtaget inte i samarbetsdokumentet.

Det intressanta som vi kan ta med oss från det hela är hur Lööf själv motiverade sitt kappvändande; hon gör det för att motarbeta nationalismen och Sverigedemokraterna. Man har också fått igenom i överenskommelsen att underlätta för så kallad anhöriginvandring, genom att utvidga den till att gälla även “alternativt skyddsbehövande”.

Effekten av det här samarbetet, om det blir verklighet, är alltså ännu en smäll för svenska folket; inget stopp för massinvandringen, istället vill man underlätta för fler utlänningar att bosätta sig i Sverige och leva på den svenska välfärden.

För Annie Lööf verkar det inte spela någon roll vem hon samarbetar med, i slutändan är det viktiga för henne att genomdriva en svenskfientlig agenda.

Personligen är jag mest nyfiken på hur tusan Vänsterpartiet ska kunna gå med på det här. Det blir inget stopp för vinster i välfärden, vilket varit de gamla kommunisternas paradfråga de senaste åren, och dessutom står det tydligt i överenskommelsen att Vänsterpartiet inte ska få något inflytande.

Är Jonas Sjöstedt beredd att bli dörrmatta åt liberaler?Kategorier:Svensk politik

Etiketter:, , ,

4 svar

  1. Känns riktigt rejält oroande nu . Vilken maktgirihet . Nu kan det gå mycket illa för Svergie

    Gilla

  2. ”inget stopp för vinster i välfärden” – betyder slut på välfärden och öppen gata för korrupta sällskap roffa alla medel i sitt ficka och mörda de som behöver hjälp- det bnlir flera ”Karolinska bygget och false medicinering” – med max korruption, omänsklighet och mord av befolning… snart organ stöld för vinstsyfte… viva bananrepublik med smutsig oligarhat och kriminella grupper

    Gilla

%d bloggare gillar detta: