Cheney, Trotskij & Parvus – Det ”permanenta krigets” dårskap

Det har aldrig varit en hemlighet att dagens neokonservativa krigsparti i Washington består av första och andra generationens f.d. trotskister – personifierade av Irving Kristol, den f.d. schachtianska trotskisten, som beskriver sig själv som hela den neokonservativa apparatens ”Gudfader” och far till Weekly Standards redaktör, William Kristol.

Vad som däremot har förbisetts, är att både de och vicepresident Dick Cheney fortfarande är fanatiskt hängivna bolsjevikernas krigsminister Leo Trotskijs doktrin om en ”permanent revolution”, och ett permanent krig av den sort som Cheney har skapat i Irak, och nu vill få i gång mot Iran, med användning av kärnvapen, och liknande permanenta krig mot Syrien, i Sydamerika och annorstädes, så snabbt och så ofta som möjligt.

Det är denna doktrin, av de flesta historiker förknippad med Josef Stalins rival, Leo Trotskij och dennes anhängare, som för närvarande är det mest överhängande hotet om massmordiskt våld som hela världen står inför. Den är också det främsta aktiva hotet mot USA:s fortsatta existens som en konstitutionell republik

Läs mer här>>> alexanderparvusKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. National debt rose to $21.974T at the end of 2018. Public debt increased to 78% of GDP at the end of 2018 the highest percentage since 1950.
  https://www.investmentwatchblog.com/national-debt-rose-to-21-974t-at-the-end-of-2018-public-debt-increased-to-78-of-gdp-at-the-end-of-2018-the-highest-percentage-since-1950/

  Record-Breaking Number Of Americans Want To Get Out Of U.S. Forever
  http://www.stationgossip.com/2019/01/record-breaking-number-of-americans.html

  Gilla

 2. Att jämföra permanent folklig revolution med monopolkapitalets permanenta omoraliska krig mot olika folk är inte direkt bakom kulisserna, men kanske mer bakom flötet?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: