Europeiska kungligheter dödar barn på sina mänskliga jakt partys

Related image

By Wake UpCall

https://killuminatinews.blogspot.com/2018/11/european-royals-killing-naked-children.html

Europeiska kungligheter dödar nakna barn för att ha roligt på sina mänskliga jakt partyn. Det här är en i en serie artiklar som berättar om vittnesbörd inför EG-domstolen (International Common Law Court of Justice) i Bryssel. Fem internationella domare håller som bäst på att undersöka pedofili, tortyr, mord och kidnappningar utförda a globalistiska medlemmar inom Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult network.

Regelbundet utförda offer utförda av Ninth Circle har ägt rum i katakomberna till katolska kyrkor, i Vatikanen, på privata egendomar och i skogsdungar, samt på militärbaser i Belgien, Holland, Spanien, Österrike, Irland, Frankrike, Storbritannien och i USA.

Man har identifierat åtminstone 34 massgravar med barn på Irland, i Spanien och Canada – och  regeringsmedlemmar, engelska kronan och den katolska kyrkan har förhindrat att utgrävningar utförs.

Som nuvarande medlemmar av Ninth Circle återfinns påve Francis, fd påven Ratzinger– anglikan, United Church of Canada och tjänstemän inom den katolska kyrkan inklusive kardinaler, medlemmar inom de europeiska kungligheterna inklusive drottning Elisabeth och prins Philip, medlemmar inom den canadensiska, australiensiska, brittiska och amerikanska militären och dess regeringar, inklusive amerikanska CIA, plus prominenta regeringsmedlemmar, domare, politiker och affärsmän från USA, Belgien, Holland, Canada, Australien, Frankrike, Irland och Storbritannien.

Tonåringar drogades, kläddes nakna, våldtogs, jagades in i skogen och dödades av europeiska kungligheter berättar den här veckans ögonvittne när hon vittnade inför EG-domstolen i Bryssel. Kvinnan var det fjärde ögonvittnen och hon redogjorde för dessa mänskliga jakt partys inom den globala elitens Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult network.

En före detta medlem av Hollands kriminella drogsydikat, känd under namnet Octopus, berättade att offer till dessa mänskliga jakt partyn hämtades från ungdomsfängelsecentran i Belgien och Holland.

År 2004 var jag ett ofrivilligt vittne till tillfällen med tortyr, våldtäkter och mord av drogade barn. Dessa utfördes inför en grupp högt rankade personer från Holland, konstaterade kvinnan. Man tog mig till ett sådant jakt party i Belgien nära Bryssel. Här såg jag två pojkar och en flicka i åldrarna 14 till 16, hur de jagades och dödades av den globala eliten. Detta mänskliga jakt party var strängt bevakat av holländska kungliga vakter. Man talade om för mig att kung Albert av Belgien var närvarande.

Fyra ögonvittnen bekräftade att när de var barn tvingades de att delta i dessa mänskliga jakt partyn där de och andra barn våldtogs, några dödades och döda pojkars penisar skar man av. Det påstods att man i ett holländskt palats på landet visade upp pojkpenisar som troféer på en vägg. Några av dessa jakt partyn ägde rum på områden tillhörande Belgiens drottning Beatrixs palats.

En holländsk terapeut vid namn Toos Nijenhuis påstod att hon som fyraåring tvingades att se på när man dödade barn. Närvarande var den fd påven Ratzinger, en holländsk kardinal samt drottning Beatrixs far och Bilderberggrundare, Hollands kronprins Alfrink Bernhard. Även ett annat vittne kunde bekräfta att påven Joseph Ratzinger hade dödat en liten flicka. Det hände på ett franskt gods år 1987. Det var äckligt, hemsk och skedde bara en gång. Ratzinger och Berhard var en av de mest betydelsefulla män som deltog.

På Irland, i Spanien och i Canada har trettiofyra massgravar med barn hittats och de ansågs vara kopplade till aktiviteter av Ninth Circle. Den största var Mohawk Indian Residential School i Brantford Ontario där barn identifierades år 2008, innan den katolska kyrkan, den kanadensiska regeringen och den engelska kronan stängde ner undersökningarna som utfördes av professionella arkeologer.

År 2013 hade ICLCJ Court funnit drottning Elizabeth och prins Phillip skyldiga till att de den 10 oktober 1964 hade fört bort tio inhemska barn från den katolska inackorderingsskolan i Kamloops, Brittiska Columbia. Under de två första veckorna av 2014 vittnade man inför domstolen att holländska och belgiska kungligheter deltagit i våldtäkterna och dödandet av barn från Mohawk och även nyfödda. Man nämnde Bernhard och kung Hendrick, vän till drottning Wilhelmina av Holland.

Man misstänkte också att med på dessa mänskliga jakt partyn fanns prins Johan Friso och hans fru Mabel Wisse Smit, före detta ministrar, chefen för den holländska armén, vicesekreteraren för holländska Raad Van State, biträdande kung strax under drottning Beatrix samt andra globala affärs- och politiska ledare inklusive några från USA. Naturligtvis känner kung Willem Alexander och kung Filip tillsammans med sina fruar till dessa våldtäkter och morden på barn, berättade ett ögonvittne. De gör ingenting åt detta och naturligtvis är det de som idag stoppar undersökningarna och rättegångarna.

I januari 2014 dog Hollands prins Johan Friso efter att ha legat i koma strax efter att hans tre holländskspråkiga webbsidor hade publicerats på internet. På webbsidorna framkom det att Friso hade deltagit i dessa mänskliga jakt partyn. Händelsen kom ut på internet efter att man under många år försökt förhindra detta förfarande och bett att Hollands justitiedepartementet agerade mot dessa kriminella, berättade ett vittne. Ingen gjorde något för att stoppa dessa kriminella, möjligtvis beroende på att drottning Beatrix och kung Albert sannolikt störde undersökningarna.

Dessa mänskliga jakt partyn sade man att ägde rum inom den holländska drottningen Beatrixs palats. Två vittnen har nämnt fd påven Joseph Ratzinger och drottning Beatrix far prins Alfrink Bernhard som närvarande vid dessa händelser där barn hade offrats. Båda ansågs vara nazistsympasitörer.

ICLCJ Court fick tag i register från jesuitarkiv där man nämner dessa offer av barn, vilka gick under beteckningen Knights of Darkness. Detta Knight of Darkness grundades år 1933 av katolska jesuiter och Nazi Waffen SS Divisionen. Registret bekräftade att Ratzinger var medlem av Knights för tiden då han jobbade som assisterande SS kaplan vid koncentrationslägret Ravensbruck i Tyskland. Det fanns även anteckningar om att Ratzinger hade deltagit i offerriter med barn som man hade kidnappat från läger eller så var de politiska fångar.

Ett annat domstolsdokument vid namn ”Magisterial Privilege” indikerade att offrandet av barn var vanligt förekommande i Vatikanen. Vid tolv års ålder berättade ”Svali” från San Diego County i Californien, hur hon fördes till de underjordiska katakomberna i Vatikanen för att bevittna offerritualen av en treårig pojke. I den här videon berättade hennes intervjuare, hur ”Maria” 24 år tidigare hade berättat för honom om ett annat sataniskt barnamord i samma katakomber i Vatikanen.

Senaste vecka berättade den irländska polisens utredare för ICLCJ Court att närmare 800 barn hade begravts av katolska nunnor i en septisk tank. Barnen hade blivit avhuggna i bitar – ett tecken på att de hade blivit mördade i en satanisk rit med barnamord. Under två månaders tid har ICLCJ Court lyssnat till dessa hjärtskärande vittnesmål angående våldtäkter, tortyr, mord på barn utförda så sent som 2010 av katolska ledare, av europeiska kungliga familjemedlemmar och andra globala eliter.  Dessa mord som utförts av Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult sades ha ägt rum i katakomberna till katolska kyrkor inklusive i Vatikanen, på privata egendomar, på militärförläggningar och i skogsdungar i Belgien, Holland, Spanien, Österrike, Frankrike, Storbritannien och USA.

ICLCJ Court har överösts av nyligen upptäckta bevis och ett antal nya vittnen har trätt fram för att vittna om aktiviteter utförda av Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult. De har fått obekräftade uppgifter om att medlemmar till Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult har möjligen varit involverade i internationella barn offerriter, kidnappningar, våldtäkter och drogkarteller. Dessa fem internationella domare och 27 jurymedlemmar som sysslar med detta har bestämt att fortsätta med sitt arbete i åtminstone ett år till med anledning av den komplexitet dessa ärenden har.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

 1. Det skulle vara sexslaV… Det gick för fort…

  Gilla

 2. Om detta ohyggliga berättar också Cathy O’Brien som var mindkontrollerad sexslav och informationsagent för mäktiga människor i USA. Hennes böcker är oerhörda. Jag skrev artiklar om dem – Trance Formation of America – The True Life Story of a CIA Mind Control Slave – http://www.piahellertz.com/Trance_Formation_of_America.pdf och
  ACCESS DENIED – For Reasons of Natural Security –

  Klicka för att komma åt ACCESS%20DENIED.pdf

  Det är mycket hög tid att detta avslöjas och att de skyldiga döms.

  Gillad av 2 personer

%d bloggare gillar detta: