Benjamin Fulford: Revolutionen fortsätter när gamla regimer kollapsar i Mexico och EU

benjaminfulford.net

6 januari, 2019

Den kriminella kabbalen som har styrt planeten Jorden håller systematiskt på att bli avlägsnad från makten genom den senaste förändringen i Mexico och snart blir den verklighet även inom EU. Dessutom är maktkampen i Washington DC definitivt vunnen av bra killar. Ett sant avslöjande gäller både Roswells UFO incidenten och anti-gravitationsteknologin. Dessa båda länkar skickades till oss från japansk militär underrättelse som säger att den är äkta. Alltihopa tillhör inte ett område som författaren har mycket kunskap om, utan det förekommer ansökningar om patent på antigravitationsfarkoster, medan andra påstår att det finns en topphemlig dokumentation om att USAs regering faktiskt har undersökt utomjordingars kroppar och deras farkoster. Vi lämnar det till experter att bedöma om de är korrekta. Om de stämmer kommer det nog inte att dröja alltför länge innan flygande tefat uppenbarar sig i utställningslokaler.

Vad som däremot är sant är den pågående revolutionen som sker i väst. Pentagonkällor talar nu om otaliga hemligstämplade dokument i USA, deras antal är nu uppe i 40 000 och arresteringar kommer troligtvis att starta i höst. Till dem som säger att dessa arresteringar aldrig kommer att ske kan vi svara, tusentals har redan arresterats eller tagits bort från makten över kongressledamöter och senatorer. Toppen har befunnit sig inom Justitiedepartementet och inom Utrikesdepartementet, FBI och CIA har också blivit grundligt rensade från den ariska mobbens tjänare.

Vi har också sett arresteringar bland många av dessa toppar bland dessa ariska mobbare inklusive David Rockefeller, Jacob de Rothschild, George Soros, Zbigniew Brzezinski, Bill Gates med flera. Vad vi alla väntar på är att få se nån av de återstående ariska mobbarna, sådana som Clintons, Barack Obama, Benjamin Netanyahu. Mali Kowski provgick handfängslad inför världsmedia, så den dagen kommer nog snart.

I Vatikanen pågår också en utrensning framför oss. Pentagonkällor säger att medan kardinal George Pell ställs inför rätta för pedofili har Bill Clintons kardinal Ted McCarrick blivit åtalad i Washington DC för våldtäkt på korgossar.

Fallet är viktigt eftersom han var Vatikanens ekonomiminister och som sådan åtalas han tillsammans med Vatican Bank angående dess mutaffärer som skedde med världsledarnas goda minne. När han blev anhållen öppnade sig vägen för massiv kampanj från Vatikanens sida i Afrika och Latinamerika för att kriga mot fattigdom och miljöförstörelse. Eftersom Pell kommer ursprungligen från Australien betyder hans arrestering även att vidlyftiga berättelser om guld på Bouganville-ön snart kan bli tillgängliga för hela planetens invånare.

I enlighet med Vaticankällor finns en av de återstående ariska maktcentren inom BIST, som är Centralbankens centrala bank. Nu talas det om att man har stulit guld och finansierat de så kallade G7 och G20 nationsgrupperna vad gäller medlemmar tillhörande asiatiska och västerländska hemliga sällskap.

Det här avslöjades för västerlänningarna under och efter NATO-mötet som hölls mellan den 11-12 juli. Där satte en av de största förändringar i rörelse inom europeiskt ledarskap sedan senaste världskrig. Ryska och kinesiska regeringar så väl som Pentagon, har beslutat att ersätta detta EU bestående av 28 medlemsländer med ett 47 länders medlemskap i Europa, vilket inkluderar Ryssland och dess forna sovjetrepubliker uppger ryska och Pentagon-källor. Med ett sådant scenario finns det ingen anledning att behålla NATO och det kommer att bli demonterat och ersatt med en rysk- och USA centrerad västerländsk allians. Källor uppger ytterligare att Nord Korea, Kina och även andra kommer att ansluta sig till alliansen för att uppnå ett försvar av planeten i avsikt att utplåna det västerländska Haague, en skarpeggad modell med konkurrerande block bestående av nationella stater, säger källan.

Det gavs hintar om en förestående tektonisk förändring inom geopolitik och media. Man rapporterar om G7 mötet som hölls mellan den 8-9 juni i Canada.  I enlighet med en rapport som Trump talade om för ledarna, var NATO lika illa som NAFTA. Så har vi NATOs generalsekreterare Jens Stoltenberg som under ett tal i London sade, att det inte är skrivet i sten att den transatlantiska sammanslutningen kommer att leva för evigt utan amerikanarna och européerna har ingen annan realistisk militär anslutning än att omfamna Ryssland.

En ytterligare avslöjande information om vad vi påstår kommer från Washington Post som skrev att Trump har frågat den franske slav-presidenten Emmanuele Macron om varför han inte lämnar EU, men skälet till det är väl att Macron är en Rothschild-slav inom Rothschilds EU-zon. Tysklands förbundskansler Angela Merkel leder den ariska blodslinjefamiljen med aktuell makt, men det ser alltmer ut som att hon kommer att avsättas eftersom hennes försvagade allians imploderar på grund av immigrantfrågan. Det var ingen tillfällighet att Trump och den ryska presidenten Vladimir Putin träffades den 16 juli i Finland eftersom landet förbereder sig för att ta över chefskapet för Europa-kommissionen. Förhoppningsvis kommer vi snart att se vilka de människorna är som varit insyltade i massmord, såsom kommissionens president Donald Tusk, och måste därför fängslas. Tusk fick detta europeiska toppjobb i utbyte mot att han mördade de flesta av Polens toppledare.

Låt oss nu sist och slutligen gå till Mexico och dess nyligen valda president Lopez Obrador som lovar den största förändringen i landet sedan dess 1910-revolution. Obrador valdes för att han ville bekämpa korruptionskriminaliteten och förräderiet när det gäller den gamla regimen. Ett exempel på det är att den gamla regimen beslöt att sälja ut Mexicos vattenresurser till den ariska mobben som kontrollerade privata företagare. Det ledde till att priset på vatten steg 13-fallt även om servicen och kvaliteten försämrades. Vi kommer troligen att se många arresteringar relaterade till detta och till en svindlande korruption inom Opera door.

Slutligen får han sin chans att fixa Mexicos Oprador, liksom att få ett slut på våldet förknippat med droger då landet legaliserar och reglerar narkotikan. Man börjar med marijuanan. I det förflutna skulle den amerikanska regeringen ha ingripit och belagt rättsliga förbud mot droger i Mexiko. Istället följer man Canadas ledning och USAs Senat har precis legaliserat odling av hampa så det ser ut som om Nord Amerika gör gemensam ansträngning.

Låt oss ta en titt på några nyligen förekommande händelser inom den amerikanska kraftmätningen. På den här fronten uppger Pentagon-källor, att man gjort slag i varningar mot den Djupa staten, då NSA raderade 685 miljoner sparade telefonsamtal mellan oskyldiga människor, samtidigt som man behöll resten inför militära tribunaler i avsikt att dessa militära tribunaler hålls med borttagande av smuts som har infiltrerat den amerikanska regeringen.

Trump-regimen ombildar Högsta domstolen, säger källor. Högsta domstolen ger slutligen Kennedy rätt och tillåter att Trump omvandlar domstolen och ger den en konservativ inriktning, vilket kommer att bekräftas i september. Det kommer lägligt när Högsta domstolen öppnar igen den 1 oktober. De lovade att det är Ruth Bader Ginsburg som står på tur.

Obama ställs till svars för att inte ha kvalificerat sig, eftersom han är född utomlands. Trump vill då återanställa Högsta domstolens domare Ellen Ackaean och Sonia Sotomayor, vilka båda blev avskedade av Obama med sju mot två med konservativ majoritet. Hur som helst, säger vår källa, att Obama föddes i USA men var son till kommunisten Frank Marshall Davis och var en verklig manchurisk kandidat. I så fall kommer han att åtalas för förräderi och blir därmed kvalificerad för ytterligare en arisk maktcell. Trumps militärregim rensar ut landets media då landets propagandister redan har förlorat informationskriget, eftersom det vid senaste opinionsundersökning framkom att 72 % av alla amerikaner tror att de etablerade medierna levererar falska nyheter. Våra källor noterar också att det zionistiska ComCast förlorade som ett led i en omfattande uppgörelse när den var till salu. Fox neutraliserades av justitieministeriet så snart man upptäckte att Disney-Fox fusionen tilläts köpa Fox ComCast för att bli större än Disney. De kan ha blivit tillrättavisade av Trump för att ha deltagit i Harvey Weinsteins sexuella företag, tillade man.

Vi vill poängtera att genom att man eliminerar den ariska maffian från makten händer det mer än att man bara avlägsnar dessa ”bad guys”. Det handlar också om att rädda planeten. Nuvarande västerländskt styre har även lett de största utrotningshändelserna som skett sedan dinosaurierna slogs ut och utrotningshastigheten har ökat. En nyligen publicerad rapport visar att 2017 var det näst värsta året vad gäller förlorad tropisk skog, den största källan för biologisk mångfald på den här planeten.

Så snart dessa avlägsnas från makten har Vita dragonerna lovat en massiv multimiljard kampanj för att få ett slut på fattigdom och förstörelse av vår natur genom riktiga politiska önskemål. Det här kan verkställas inom några månader efter att vi kunnat starta upp med all gömd teknologi och gör detta till ett himmelrike på jorden, lika väl som man kan börja expandera ute i universum. Vi går in i ett oinmutat territorium.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. Wilhelm Marr https://en.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Marr
    i sin bok redan då talade han att det blir nödvändig att bekämpa kabbalan eller de eliminerar alla länder-
    -Der Weg zum Siege des Germanenthums über das Judenthum (The Way to Victory of Germanism over Judaism, 1879
    – he introduced the idea that Germans and Jews were locked in a longstanding conflict, the origins of which he attributed to race—and that the Jews were winning. He argued that Jewish emancipation resulting from German liberalism had allowed the Jews to control German finance and industry. Furthermore, since this conflict was based on the different qualities of the Jewish and German races, it could not be resolved even by the total assimilation of the Jewish population. According to him, the struggle between Jews and Germans would only be resolved by the victory of one and the ultimate death of the other. A Jewish victory, he concluded, would result in finis Germaniae (the end of the German people). To prevent this from happening, in 1879 Marr founded the League of Antisemites (Antisemiten-Liga), the first German organization committed specifically to combating the alleged threat to Germany posed by the Jews and advocating their forced removal from the country….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: