Krigsrätt idag? Trump i hemligt möte

Onsdag den 2 januari 2019
Av Judy Byington

Kommer det ett beslut om krigsrätt idag? Trump har kallat till möte i Vita Huset gällande frågor om nationell säkerhet och försvar.

https://beforeitsnews.com/v3/celebrities/2019/2475556.html

Mötet med personalen började klockan 3:00 EST. Man hade tänkt diskutera nedstängningen av regeringen som började den 22 december som en följd av att Demokraterna vägrade finansiera en amerikansk-mexikansk mur. Militären har emellertid redan låtit meddela att de efter jul påkallar en tillfällig krigsrättslig lag baserad på Insurrection Act of 1807 och International Emergency Economic Powers Act of 1977.

Sedan mitten av december har flera av kabbalens framstående globalister  saknats, dessutom har man sagt att de snart kommer att vara frihetsberövade då över 70 887 anklagelser mot dem har lämnats in till federala domstolar över hela landet från 30.11.2017 till 30.12.2018.

Den 1 januari sågs ett flygplan och 7 stycken FEMA-fångar anlända till GITMO med de misstänkta generalerna Mattis, Rogers och Kelly, fd generaladvokaten Jeff Sessions och Arizona National Guard. Alla förbereddes för militärdomstolar som planeras att börja idag den 2 januari.

Anklagelserna gäller över 70 887 dokument och gäller allt ifrån mord, förräderi, uppror, vapen och droger, pedofili, tortyr och kidnappning i samband med 9/11, Bengazi, Uran One Deal och internationella satanistiska kidnappningar, människohandel, forsknings- och barnofferringar finansierade av amerikanska skattebetalare i dollar genom CIA, koncentrerade till drottning Elizabeth, organiserade av Vatikanen och verkställda av olika maffiagrupper.

http://beforeitsnews.com/contributor/pages/243/590/stories.html

Bland dem som är anklagade återfinns USAs före detta presidenter George W. Bush Jr., Bill Clinton och Barak Obama, fd statssekreterare Hillary Clinton, fd ordföranden för representanthuset Harry Reid, fd chefen för National Intelligence Robert Clapper, fd CIA chefen John Brennan, fd chefen för FBI James Comey, biljardären och affärsmannen George Soros, senator Maxine Watters, Rumsfield, Stoz, Clintons vice ordförande i valkampanjen Aide Abedine, Clintons fd kampanjchef John Podesta och hans bror, Loretta Lynch, Sally Yates, McCabe, Ohc, Carlin, Lisa Page, Peter Strzok, Bauher, Priestap, plus ett antal Hollywood stjärnor.

Den 31 december berättade Fox News att Trump befann sig i Vita Huset i ett möte med stängda dörrar tillsammans med företrädare för Irak (RV of the Iraqi Dinar was the kingpin of the GCR) och man konstaterade att ”Många människor kommer att bli verkligen glada denna vecka”. POTUS Trip to Iraq (Video) White Rabbit News — GESARA | Draining the Swamp

Planen var att ta tillbaka kontrollen över USAs regering genom att återinsätta den ordinarie konstitutionen och rädda ekonomin genom att omvärdera fiat-dollarn och knyta den till guldmyntfoten genom en global valutaomvandling. Ett nytt Quantum Financial System, källa för en global valutaomvandling, har integrerats med det äldre globala systemet och var ogenomträngligt, transparent och fullt operativt.

Man förväntade sig snart att Federal Reserve och IRS skulle upphöra, 70.887 anklagelser skulle verkställas och en GESARA-lag skulle utlysas.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

Trackbacks

  1. Bråk om en världsbild för att inte förlora jobbet? | | Författare Lena Holfve
%d bloggare gillar detta: