Regeringarna i Italien, Österrike, Sverige och annorstädes, vakna upp!

 

Benjamin Fulford, 3 januari 2019

Regeringarna i Italien, Österrike, Sverige och annorstädes, vakna upp till det faktum att den så kallade flyktingkrisen i själva verket är en muslimsk invasion. Det är ingen överdrift att påstå att över 60 % av dessa ungefär 5 miljoner flyktingar som kommit till Europa sedan 2013 är män. Med andra ord var de en armé bestående av 3 miljoner muslimska män i militärför ålder som invaderade Europa med avsikt. Denna statistik kommer från Eurostat via Wikipedia. Den är inte heller av en tillfällighet. Flyktingarna försågs med falska papper, t ex afghanska och pakistanska. Man betalade deras resekostnader och tillstånd samt gav dem falska syriska pass utfärdade av frimurargruppen P2. Självutnämnda socialarbetare står bakom den här krisen. Så som vi poängterat tidigare när vi besökte P2 i Italien för ett antal år sedan, var deras plan att drabba samman islam med kristendomen till en enda världsreligion kontrollerad av dem.

Det här är bakgrunden till en serie nyheter som har poppat upp den senaste veckan när vädret var som varmast. Till allra först måste den italienska regeringen gå i ordkrig med Frankrike efter att man beslutat om att stoppa båtar fyllda med flyktingar. Därefter har vi regeringen i Österrike som kastar ut imamer och mobiliserade gränspoliser när 80 000 migranter nådde deras gräns. Vi nämnde också Sverige. För första gången på 40 år måste ta ta itu med en laglös regering, no-go zoner inom landet bestående till största delen av muslimska män. Krisen inbegriper även de två regimerna i både Frankrike och Tyskland.

De försöker fortfarande handskas med planen om att minska på inflödet av flyktingar. Den flyktingvänliga tyska kanslern Angela Merkel kommer nu att ersättas inom en vecka beroende av hennes ståndpunkt till flyktingar. Situationen kommer att ställas till sin spets under Nato-sammankomsten som är planerad för den 11-12 juli 2018. Rysslands Vladimir Putin och Donald Trump, möttes enligt tillförlitliga ryska källor, i Finland den 10 juni. Mötet skedde mellan USAs general Joseph Dunford och den ryske generalen Valery Gerasimov där de diskuterade europeisk säkerhet, Syrien, Israel och andra ämnen.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , ,

4 svar

  1. Det är del av myndigheternas avsiktliga radikalisering av de våra.

    Medan regeringar i muslimska länder i dag ofta uppmuntrar islamsk fundamentalism så uppmuntras genom omvänd psykologi här populism, som är vår form av fundamentalism.  Muslimer radikaliseras i muslimskolor medan radikaliseringen av de våra förbereds genom materialistisk fundamentalism och auktoritetsdyrkan.

    ””Emir Abd el-Kader var en av de mest remarkabla gestalterna i modern islamisk historia.  Han var i det närmaste fulländad i såväl sitt aktiva som sitt kontemplativa liv, en prestation som förblir av stor betydelse idag för såväl muslimer som icke-muslimer.”  Seyyed Hossein Nasr, The George Washington University, författare till The Heart of Islam: Enduring Values for Humanity

    ”Idag förenar sig den kristna världen för att hedra den störtade islamiske fursten (Abd el-Kader), den mest osjälviska av ridderliga krigare, som satte sitt liv på spel för att rädda före detta fiender, erövrare och betvingarna av hans ras och religion, från kränkningar och död.”  The New York Times, den 20 oktober 1860, vid rapporteringen om emirens räddning av över 10.000 kristna i Damaskus i Syrien”  (Den barmhärtige krigaren; Abd el-Kader från Algeriet, av Elsa Marston, men kan även läsas på förlagets länk om boken, http://alhambra.se/moten/den_barmhartige_krigaren.htm .)

    Gilla

Trackbacks

  1. Regeringarna i Italien, Österrike, Sverige och annorstädes, vakna upp! – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: