Presidenten har flyttats till en säkerhetsbunker

Tisdag den 1 januari 2019
https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3655487.html

Profilbild
Av Greg Ericson (Redaktör) 

 

Redaktörer: 

Bästa läsare, jag kommer att lägga ut det här, men ingen kan verifiera denna rapport än. Den sägs komma från Michael Murdock, US Navy Veteran. Deep State har sagt att de kommer att krascha denna ekonomi snart, vi såg att aktiemarknaden har förlorat över 5000 poäng sedan den 10 december. Faktum är att det här kan vara en falsk rapport som vi lägger ut den så att folk ska kunna skydda sig, vara på sitt vakt, förbereda dig. Detta är inte över ännu. 

50 kabbalagenter har arresterats då de försökte föra över 5 triljoner dollar över Intel. Uppgifterna baserar sig på presidentens order i kväll kl 20.00 Washington DC tid.

50 kabbalagenter har arresterats. De var i färd med att överföra 5 triljoner dollar. Skatteverkets tjänstemän stoppade dem innan det skedde. Mer information kommer senare.

Dessa agenter försökte undkomma skatt. Man uppmärksammade deras (kabbalens) plan att överföra pengar elektroniskt från marknaden på onsdagen (nyårsaftonen) i avsikt att förorsaka att banksystemet i landet kraschade. (När detta uppdagades kunde det avvärjas)

Alla AMT och kreditkort hade slutat fungera, alla banker i USA kunde ha stängt, alla USA dollar hade omedelbart blivit värdelösa och landet hade kraschat.

Specialagenter inom skatteverket upptäckte konstigheter i systemet och vidtog motåtgärder som stoppade denna kupp genom att stänga ner sina terminaler till obrukbara vilket överraskade kabbalen och gav FBI, Secret Service och skatteverkets tjänstemän tillräckligt med tid för att nå kabbalen och arrestera dem alla

FBI-agenter stormade deras hem och arresterade dem alla grep ytterligare personer. Alla är till en början arresterade utan möjlighet för borgen, anklagade för att ha iscensatt en kupp och uppvigling mot republiken.

President Trump har gett order om att 50 agenter har sänts till Gitmo (Cuba) i natt för utfrågning har presidenten bestämt vid den här tiden. Anhållan måste skjutas upp tills man vet mer. Mnuchin försökte försvara varje valutahandlare men presidenten körde över honom genom att säga, det här indikerade bara på fler försök att ta kontrollen över vårt finanssystem, men det misslyckades totalt.

Krigslagarna har hög potential. Om krigslagar införs kommer alla val att ställas in, utegångsförbud införs och alla resor förbjuds. Kabbalen har kontakter över hela nationen och DC. Ett stort antal arresteringar är möjliga inom 24 timmar.

Mina kontakter läggs ner tills det kommer nya uppgifter. President Trump har förts till en säkerhetsbunker tillsammans med sin vicepresident till hemlig ort. De närmaste inom familjerna är alla skyddade av militär just nu.

Be för Amerika, be för presidenten och vicepresidenten och deras familjer.

 

This info arrived to me this evening just a bit ago. I’m still stunned, but the bottom line is we wait once again!!!! But this is HUGE that the CABAL were caught in the act !! I’ve checked the wires, there is NOTHING about this anywhere, so they really have a lid on this one!

I have nothing else at this time except tears of disappointment as I wanted this so bad for all of you and for me that I could taste it!

Den här informationen nådde mig för en stund sedan i kväll. Jag är fortfarande shockad men vi har nått ett slut och vi får fortsätta att vänta!! Det är otroligt att kabbalen fångades när de agerade! Jag har checkat olika trådar men ingen nämner något av detta, så de tog dem verkligen på bar gärning!

Jag har hittills inte trott på dessa historier om kabbalen men den här händelsen fick mig att bli troende. Tack gode Gud att de tog dem! Det hade drabbat många människor på onsdagen när de inte hade fått tillgång till sina pengar, vårt land hade kunnat bli ett primärt mål för en attack och vi hade varit oförmögna att göra något annat än att ha sett på.

Jag fortsätter att be och slutar här tills något nytt dyker upp. Jag är ledsen att det tog lite tid för att komma ut till er.

Gud välsigne er alla!
Jag hade önskat er bättre nyheter
Michael Murdock, US Navy Veteran

https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2019/01/cabal-agents-arrested-new-years-rv.html

https://twitter.com/CivMilAirKategorier:Världspolitik

Etiketter:, ,

3 svar

Trackbacks

  1. Nancy Pelosis märkliga turer, här ett tidsschema – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: