Europaparlamentet utfärdar varningar för HAARP

Bildresultat för haarp
HAARP, Gakona, Alaska 99586, USA
gi.alaska.edu

 

”HAARP är ett projekt som allmänheten är nästan helt omedveten om, och detta måste åtgärdas.”

Toronto , Kanada – [ ZNN ] Dagens liv verkar blissigt opåverkad av händelser som de vet lite eller ingenting om. Dagliga nyhetsrapporter utvecklas utan att nämna varför och hur de mäktiga arbetar bakom kulisserna. Vi betalar våra försäkringar, bokar våra semestrar och skolor för våra barn, eftersom en företags- och regeringselit engagerar sig i projekt bortom våra vildaste fantasier.

Låter oss acceptera att ‘allt är bra’ , eller att vi är maktlösa att påverka förändringar i en förändrad värld utan integration.

Fråga folket i norra Japan hur de känner sig angående de tre sista meningarna och de svar de nu söker efter en ofattbar förlust och ytterligare en framtida generation som har fråntagits säkerhet och utsatts för nukleär strålning.

Ett  dokument från Europaparlamentet kan ge några svar på frågeställningen. Detta parlamentariska dokument är inte något konspiratoriskt sådant, utan ett ur ett officiellt regeringsperspektiv beskriven autentisk oro för att en fruktansvärt grav teknik, som dokumentet kallar ett vapen, och som har tillåtits verka under många år utan offentlig kunskap.

Tekniken heter  HAARP och  Europaparlamentet har kontaktat NATO ,  US Air Force and  Navy och kräver en förklaring på deras engagemang.

Ett av de mest anmärkningsvärda uttalandena i dokumentet avslöjar en amerikansk vägran att redovisa för  HAARP- forskning:

”[Europaparlamentet] … beklagar den amerikanska administrationens upprepade gånger vägrat att skicka någon personligen för att ge bevis för den offentliga utfrågningen eller något senare möte som hålls av den behöriga kommittén angående de miljömässiga och offentliga riskerna i samband med High Frequency Active Auroral Research Project (HAARP) programmet som finansieras för närvarande i Alaska. ”

Caveat – För dem som tror att allt är ”rätt och sant” med världen och allt du behöver veta står om i tidningar eller att de som har makten har vårt bästa för ögonen – du har nog läst tillräckligt nu . Det är nästan säkert en tvålopera eller ett kändisutmärkelseprogram på TV som du saknar. Eller kanske du helt enkelt inte vill bli förvirrad av fakta … Du är ursäktad.

Men för dem bland er som har ett undersökande sinne eller tålamod och bekymrar sig för att läsa om sådana triviala saker som civilisationens och geo-politiska etiska fall, är dokumentet här nedan mycket lärorikt även om det inte är despotiskt skrämmande.

Dokumentet beskriver varför den underliga frekvensen av bisarra globala väder- och geotektoniska katastrofer som verkar  förekommaoch varför  NATO ,  US Air Force och US Navy har hållits ansvariga för sin kunskap om dem och användningen av  HAARP-tekniken.

High-Frequency Active Auroral Research ( HAARP ) har övervägts av världsregeringar – men ingen av dem – inklusive den kanadensiska regeringen har kommenterat vad det är, vad den gör eller hur den påverkar livet på planeten.

HAARP kan mycket väl vara det mest tysta och dödliga vapnet som förekommit – främst för att det är osynligt för det blotta ögat och därmed kan dess existens förnekas av regeringen och lätt avvisas av media. De som är i framkant med att söka och avslöja denna typ av regeringsbeteenden har utfärdat varningar om  HAARP i många år. Få betalar någon uppmärksamhet. Frågan kvarstår – kommer någon att lyssna nu?

Europaparlamentets dokument

”Europaparlamentet:

– med beaktande av utfrågningen om HAARP och icke-dödliga vapen som innehas av utrikesdepartementet om säkerhet och nedrustning i Bryssel den 5 februari 1998,

och

”T. Trots de befintliga konventionerna fortsätter militär forskning om miljömanipulation som ett vapen, vilket till exempel demonstreras av det Alaska-baserade HAARP-systemet, ”

och

”Juridiska aspekter av militär verksamhet –

26. Europaparlamentet uppmanar Europeiska unionen att försöka få den nya ”icke-dödliga” vapentekniken och utvecklingen av nya vapenstrategier också ska omfattas och regleras av internationella konventioner.

27. Europaparlamentet anser att HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) på grund av sin vidsträckta miljöpåverkan är en global angelägenhet och kräver att dess rättsliga, ekologiska och etiska konsekvenser undersöks av ett internationellt oberoende organ före ytterligare forskning och testning; beklagar att den amerikanska administrationen upprepade gånger vägrat att skicka någon personligen för att ge bevis för den offentliga utfrågningen eller något senare möte som hålls av sin behöriga kommitté angående de miljömässiga och offentliga risker som är kopplade till programmet för högfrekvensaktiv Auroral Research Project (HAARP) och finansieras i Alaska.

28. begär att panelen för vetenskapliga och teknologiska valmöjligheter (STOA) ska nå överenskommelser om att undersöka de vetenskapliga och tekniska bevis som ges i alla befintliga forskningsresultat om HAARP för att bedöma den exakta karaktären och graden av den risk som HAARP utgör både för lokal och global miljö och för folkhälsan i allmänhet;

29. Europaparlamentet uppmanar kommissionen att i samarbete med regeringarna i Sverige, Finland, Norge och Ryska federationen att undersöka miljö- och folkhälsopåverkan av HAARP-programmet för det arktisk Europa och rapportera till parlamentet sina resultat. ”

och

”HAARP – ett vapensystem som stör klimatet

Den 5 februari 1998 höll parlamentets underkommitté för säkerhet och nedrustning en utfrågning som innehöll HAARP. Nato och USA hade blivit inbjudna att skicka representanter, men valde att inte göra det. Kommittén beklagar USAs misslyckande att skicka en representant för att svara på frågor eller att utnyttja möjligheten att kommentera det material som lämnats in. (21)

HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) drivs gemensamt av US Air Force and Navy, i samarbete med Geophysical Institute of University of Alaska, Fairbanks. Liknande experiment utförs också i Norge, antagligen i Antarktis och i före detta Sovjetunionen. (22) HAARP är ett forskningsprojekt som använder en jordbaserad apparat, en uppsättning antenner som drivs av sin egen sändare för att värma upp delar av jonosfären med kraftfulla radiobalkar. (23) Den genererade energin värmer upp delar av jonosfären. Detta resulterar i hål i jonosfären och producerar konstgjorda ”linser”.

HAARP kan användas för många ändamål. Enorma mängder energi kan styras genom att manipulera atmosfärens elektriska egenskaper. Om den används som ett militärt vapen kan det få en förödande inverkan på en fiende. HAARP kan leverera miljontals gånger mer energi till ett visst område än någon annan konventionell sändare. Energin kan också vara inriktad på ett rörligt mål som skulle utgöra ett potentiellt anti-missilsystem.

Projektet skulle också möjliggöra bättre kommunikation med ubåtar och manipulering av globala vädermönster, men det är också möjligt att fungera omvänt, för att störa kommunikationen. Genom att manipulera jonosfären kan man blockera global kommunikation samtidigt som man sänder sin egen. En annan applikation är jordinträngande, tomografi, röntgning av jorden flera kilometer djupt, för att upptäcka olje- och gasfält eller underjordiska militära anläggningar. Radar över horisonten är en annan applikation som tittar runt jordens krökning för att upptäcka annalkande objekt.

Från 1950-talet genomförde USA explosioner med atomämnen i Van Allen-bältena (24) för att undersöka effekten av den elektromagnetiska puls som genereras av kärnvapenexplosioner på dessa höjder och effekten på radiokommunikation och radarfunktion. Detta skapade nya magnetiska strålningsband som täckte nästan hela jorden. Elektronerna reste sig längs magnetiska kraftlinjer och skapade ett artificiellt norrsken över Nordpolen. Dessa militära tester kan störa Van Allen bältet under lång tid. Jordens magnetfält kan störas över stora områden, vilket skulle hindra radiokommunikation. Enligt amerikanska forskare kan det ta hundratals år för Van Allen-bältet att återgå till normalt. HAARP kan resultera i förändringar i vädermönster. Det kan också påverka hela ekosystemen.

En annan skadlig konsekvens av HAARP är förekomsten av hål i jonosfären som orsakas av de kraftfulla radiobalkarna. Jonosfären skyddar oss från inkommande kosmisk strålning. Hoppet är att hålen kommer att fyllas igen, men vår erfarenhet av förändring i ozonskiktet pekar i annan riktning. Det betyder betydande hål i en jonosfär som skyddar oss.

Med sin omfattande miljöpåverkan är HAARP en fråga om global oro och vi måste fråga oss om dess fördelar verkligen uppväger riskerna. Miljöpåverkan och den etiska aspekten måste noggrant granskas innan ytterligare forskning och testning sker. HAARP är ett projekt som allmänheten är nästan helt omedveten om, och detta måste åtgärdas.

HAARP har kopplingar till 50 års intensiv rymdforskning för militära ändamål, inklusive Star Wars-projektet, för att styra den övre atmosfären och kommunikationen. Denna typ av forskning måste betraktas som ett allvarligt hot mot miljön, med en ofrånkomlig inverkan på människans liv. Ännu vet ingen vilka effekter HAARP kan ha. Vi måste slå ner sekretessmuren kring militär forskning och upprätta rätten till öppenhet och demokratisk granskning av militära forskningsprojekt och parlamentarisk kontroll.

En rad internationella fördrag och konventioner (konventionen om förbud mot militär eller annan fientlig användning av miljömodifieringsmetoder, Antarktisfördraget, Fördraget om principer för staters verksamhet vid utforskning och användning av yttre rymden inklusive månen och andra himmelska kroppar och FNs havsrättskonvention) har stora tvivel på HAARP, både juridiskt och humanitärt och politiskt. Antarktisfördraget fastställer att Antarktis får användas uteslutande för fredliga ändamål. (25) Detta skulle innebära att HAARP är ett brott mot internationell rätt. Alla konsekvenser av de nya vapensystemen bör granskas av oberoende internationella organ. Ytterligare internationella avtal bör sökas för att skydda miljön mot onödig förstörelse i krig. ”

Detta dokument skrevs 13 år sedan. ]

Även om det inte verkar finnas någon officiell eller aktuell statlig och vetenskaplig bekräftelse på effekterna av  HAARP-tekniker i din lokala tidning eller på klockan 11.00 – kan det japanska folket ha en uppdatering.

Källor –

Hela texten i det europeiska dokumentet – http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+XML+V0/ / SV

Andra referenser:

Regeringens pressmeddelanden –

Storbritannien:  http://www.policestateplanning.com/uk_parliament.htm

Europeiskt:  http://www.policestateplanning.com/briefings.htm#european_parliament

Annat:  http://www.policestateplanning.com/briefings.htm

CBC: s Wendy Mesly TV-täckning:  http://www.youtube.com/watch?v=QkLTzesBxGEKategorier:Uncategorized

1 svar

Trackbacks

  1. Europaparlamentet utfärdar varningar för HAARP — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: