Bob Lazar: USAs regering anklagade mig för att ha avslöjat hemligheter om UFOn och Area 51. Avslöjanden om utomjordiskt liv mm.

 

ufo, Rosewell krasch, Roswell Rock, främmande, ufo, mysterium,Bob Lazar som själv ”utsatts” för UFOn och utomjordingar i Area 51 anser att han fortfarande övervakas av myndigheterna.

6 dec 2018 


https://www.ibtimes.co.in/us-government-targeting-me-exposing-secrets-about-alien-ufo-area-51-bob-lazar-787236

Area 51 blev det hemliga USAs flygvapenbas, ursprungligen en debattpunkt bland konspirationsteoretiker när en man vid namn Bob Lazar berättade för en Las Vegas TV-station att nio romerska rymdfarkoster testades och analyserades av experter, i slutet av  1989. Även om Lazar gjorde dessa vittnesmål under en pseudonym ”Dennis, blev hans identitet snart avslöjad, och kort därefter framträdde han som en hjälte bland konspirationsteoretiker som tror på utomjordingars existens.

Nu i en ny dokumentär med titeln ”Bob Lazar: Area 51 och Flying Saucers”, hävdar han att han skuggas och kontaktas av myndigheter för att avslöja sanningen om utomjordingar och UFOn. Ufojägaren hävdade att han spioneras av regeringen trots att han håller en låg profil.

”I risken för att låta paranoid, tror jag alltid att någon övervakar mig. Det är något som är ganska svårt att komma ifrån i mina tankar. De senaste FBI-raserna som inte filmeras ganska sårar det i mitt sinne”, sa Bob Lazar.

Lazar tillade också att de kommentarer han gjorde 1989 drabbade hans liv negativt och gjorde det klart att han aldrig kommer att upprepa det.

Bob Lazar påstod då att han hade sett nio flygande tefat i hemlighet utvecklade av det amerikanska flygvapnet i Area 51. Han gjorde också klart att en omvänd konstruerad rymdfarkost utvecklad av US Air Force är något bortom mänsklig teknik. Han antyder till och med en utomjordings närvaro bakom denna utveckling.

”En av anledningarna till att jag kommit fram med den här informationen är att det inte bara är ett brott mot det amerikanska folket, det är ett brott mot det vetenskapliga samfundet, som jag varit en del av under en tid, och som försöker att duplicera dessa system. Men de existerar nu, i grunden, i regeringens händer ”, sa Lazar under 1989-talet, Dailymail.co.uk-rapporter .

Det bör noteras att Bob Lazar inte är den enda som har pratat öppet om regeringens omslag när det gäller utomjordingar. Populära konspirationsteoretiker som Tyler Glockner har alltid höjt sin tvivel om NASA: s engagemang i utomjordingar och för att underbygga sina teorier har dessa konspirationsteoretiker också släppt olika konstiga klipp som visar flygande farkoster som svävar i skyn.

Från NASA-forskarens inträde till mystiska radioutbrott: 5 tecken på att främmande liv finns i universum

https://www.ibtimes.co.in/nasa-scientists-admission-mysterious-radio-bursts-five-signs-that-alien-life-exists-universe-787230

5 tydliga tecken på att främmande liv finns i universum

Förekomsten av främmande liv är fortfarande den mest förbryllande frågan för rymdexperter världen över. Trots att forskare har spekulerat i frågan om existensen av främmande liv någonstans i djupet av djupt utrymme har varken NASA eller ESA lyckats få ett konkret bevis som underbygger existerande varelser.

Det finns dock några synliga bevis som ger upphov till spekulationer om eventuellt utomjordiskt liv, inom vårt solsystem. International Business Times, Indien presenterar för dig  fem tydliga tecken som indikerar på förekomsten av utomjordisk existens.

Bildresultat för Silvano P Colombano,

NASA-experten medger existensen av utomjordiskt liv

Bildresultat för Silvano P Colombano,
Silvano P Colombano

För några dagar sedan, uppger en studierapport från Silvano P Colombano, en topforskare vid NASAs Ames Research Center,  att främmande livsformer kanske redan har besökt jorden.

Enligt Colombano kan utomjordingar från djupa rymden behöver inte nödvändigtvis använda traditionella byggstenar av liv som är kol, och detta kan vara anledningen till att dessa utomjordingar gick obemärkt i mänskliga sonder. NASA forskaren tillade också att främmande varelser som besökte jorden kan vara mer avancerad än människor, och nämnde att de kunde göra interstellära rymdfärder.

Relaterad bild

Mysterious Fast Radio Bursts (FRB)

Mysterious Fast Radio Bursts (FRB) är ett annat viktigt tecken på att utomjordingar kan bo någonstans i universum. Även om de flesta FRB-enheterna bara kvarstår i millisekunder, kan deras ljusa pulser av radioemissioner detekteras av kraftfulla instrument som ligger på jorden.

Bildresultat för Australian Square Kilometer Array Pathfinder
Australian Square Kilometer Array Pathfinder (ASKAP)

Intressant är, att i september upptäckte ett observatorium i Australien med namnet Australian Square Kilometer Array Pathfinder (ASKAP) framgångsrikt 20 mystiska signaler från djupa rymden. Chockerande, var att av de 20 radioutbrotten kom 19 från en helt ny källa.

Vissa rymdforskare tror att dessa snabba radioutbrott skickas av avancerade utomjordiska civilisationer för att proklamera deras existens.

Bildresultat för AATIP (Advanced Area Threat Identification Program)

Ökade UFO-observationer

I december 2017 erkände Pengaton att de har genomfört ett utredningsprogram med namnet AATIP (Advanced Area Threat Identification Program) för att avslöja mysterierna kring oidentifierade flygande objekt (UFO). Den amerikanska byrån släppte också en video av en UFO som utför flera manövrar i luften, som om den trotsar alla moderna fysikens lagar.

Bortsett från den här videon, laddas YouTube med många UFO-videor, de flesta av dem visar triangulära flygande objekt som svävar i himlen. Trots att de flesta av dessa klipp har blivit virala har inte NASA eller USAs regering brytt sig om att dela sina åsikter om dessa observationer.

Bildresultat för sjö på mars
Sjö på Mars

Den mystiska sjön på Mars

Experter tror att vatten är den mest nödvändiga ingrediensen för främmande liv. I juli upptäckte experter på NASA en sjö under en glaciär på Mars. Intressant i detta var den första stabila vattenkroppen som ligger på Mars, och experter tror att den är mer än 12 miles bred.

Vissa rymdforskare hävdar att dessa underjordiska sjöar kan vara en livsmiljö för utomjordingar, åtminstone i mikrobiella former.

Kommentarer gjord av Abraham Loeb

Top Harvard-astronomen Abraham Loeb hade nyligen föreslagit att den interstellära asteroiden Oumuamua verkligen skulle kunna vara ett främmande rymdskepp. Enligt Loeb indikerar den oväntade accelerationen som Oumuamua uppnådde under sin fart om dess konstgjorda ursprung. Harvard-forskaren gjorde också klart att det kan finnas många främmande artefakter som lurar i vårt solsystem.

NASA öppnar sig om Oumuamua, konspirationsteoretiker insisterar på främmande teknikvinkel

https://www.ibtimes.co.in/nasa-opens-oumuamua-conspiracy-theorists-insist-alien-technology-angle-785575

Oumuamua, asteroid, rymdrock,
Oumuamua

Oumuamua, det interstellära föremålet som nyligen gjorde ett kort besök i vårt solsystem, är nu det hetaste debattämnet bland alien buffs och rymdexperter. Nyligen har ett team bestående av Harvard-forskare visat att Oumuamua faktiskt kunde vara en utomjordisk sond som letade efter tecken på livet i universum, och de hävdade att den oväntade ökningen i hastigheten som uppnåddes intermittent kan vara en indikation på dess artificiella ursprung.

Däremot avskrev experter i topprummet snart denna vinkling och de klargjorde att ett fenomen som heter ”utgasning” kan ha resulterat i denna oväntade ökning i hastighet och förändringen i banan. Nu har en ny studierapport som publicerats i Astronomical Journal, medförfattad av NASA- forskare vid Jet Propulsion Laboratory i Pasadena, Kalifornien, avslöjat mer exklusiva detaljer om Oumuamua, den interstellära besökaren.

Bildresultat för Spitzer-teleskopet
Spitzer-teleskopet

I sin rapport har NASA-forskare förklarat varför Spitzer-teleskopet inte kunde upptäcka Oumuamua i två månader efter det att den upptäcktes av University of Hawaii Pan-STARRS 1-teleskop i oktober 2017.

”Det har varit fullt av överraskningar från första dagen, så vi var ivriga att se vad Spitzer skulle kunna visa. Att” Oumuamua var för liten för att Spitzer att upptäcka är faktiskt ett mycket värdefullt resultat”, säger David Trilling, en professor i astronomi vid Northern Arizona University och ledande författare av studien i ett nyligen utfärdat uttalande.

Bildresultat för Oumuamua
Oumuamua

Till skillnad från traditionella teleskop upptäcker Spitzer en värdesignatur, snarare än att leta efter reflekterat ljus. I sin första analys kunde Spitzer inte på ett korrekt sätt utgå från den interstellära besökarens form, men den gjorde en uppskattning av Oumuamuas sfäriska diameter. Den nya studierapporten föreslår att Oumuamua kan vara så liten som 100 meter eller så stor som 440 meter.

Denna studierapport avslöjar också att avgasning kan vara orsaken till Oumuamuas plötsligt ökade hastighetsförmåga.

Avgasningen var ansvarig för de små förändringarna i Oumuamuas hastighet och riktning som spårades ifjol: Slutsatsen är att Oumuamua upplevde avgasning, förslagsvis att den bestod av frusna gaser, liknande en komet,” tillade NASA.

När studierapporten uppstod online har adamant-konspirationsteoretiker börjat hävda att den främsta kakningstekniken som används av utomjordingar som reser inuti Oumuamua kan vara ett resultat av sin oupptäckta resa. Dessa konspirationsteoretiker argumenterar starkt för att utomjordingar har sådan avancerad teknik att de kan utforska djupt utrymme genom att resa i en asteroid.

Några dagar tillbaka har  Ancient Aliens-producenten och stjärnan Giorgio Tsoukalos föreslagit att Oumuamua kunde vara både en asteroid och ett främmande skepp samtidigt. Han berättade inofficiellt att utomjordingar kan använda en ihålig asteroid för att nå universets djupa näkter.

 Kategorier:Rymden, Uncategorized

Etiketter:, , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Kommer det att bli en omstörtande händelse som så många förutspår? – Bakom kulisserna
%d bloggare gillar detta: