IG-rapport: Hillary Clinton har begått ”Sexualbrott mot barn”

bombshell ig rapporter har utsatt klinton för brott mot barn Inspektionsgeneralens rapport avslöjar skrämmande rapporter om brott som begåtts av Clintons and Foundation

Av: Jay Greenberg  | @NeonNettle den 15 juni 2018

READ MORE: https://neonnettle.com/news/4310-ig-report-hillary-clinton-has-committed-sexual-crimes-against-children-
© Neon Nettle

Den mycket eftertraktade inspektörsgenerals rapport är äntligen fullständig, och detaljerna på bombskalan i ärendet har just publicerats. IG Michael Horowitz har undersökt bedrägerier och korruption inom Justitiedepartementet och FBI. Mer specifikt har Horowitz försökt att fastställa huruvida DOJ och FBI, under James Comeys ledarskap, saboterade undersökningen om Hillary Clintons missbruk av klassificerade e-postmeddelanden på hennes privata e-postserver.

Hillary Clintons e-postmeddelanden

Den 21 september 2016 i  Daily Mail  publicerade en artikel som hävdar att förre kongressledamoten Anthony Weiner hade ägnat sig åt sex med en 15-årig flicka från North Carolina.Vid den tiden var Weiner gift med Hillary Clintons sidekick, Huma Abedin. Som en del av den här utredningen beslagtogs enheter som ägs av Weiner i ett led av brottsbekämpning. Rapporten ledde till en brottsutredning och Weiners bärbara dator beslagtogs.

Utredare hittade klassificerade e-postmeddelanden som var relevanta för  Hillary Clinton email kontrovers  på den bärbara datorn. Detta föranledde då FBI-direktören  James Comey  att återuppta undersökningen av Clinton sent i 2016 USA: s presidentval.

Utöver e-postmeddelandena hittade utredarna också en fil med namnet ” Livförsäkring ” som tros vara en ” Pandoras box ” av information som bevisar brottslig aktivitet av högljudda eliter. Förmenligen tänkte Weiner använda detta som ett ”få-ur-fängelsekort”. Enligt rapporter såg poliser inom polisavdelningen i New York några av de uppgifter som hölls på den bärbara datorn och de diaboliska brott som den utsatt

.Livförsäkringsfilen

Blackwater grundaren och tidigare Navy SEAL Erik Prince berättade  för Breitbart News Daily  på SiriusXM att enligt en av hans  ”välplacerade källor”  på New Yorks polisavdelning  ”ville NYPD hålla en presskonferens där man  meddelade att teckningsoptionerna och de ytterligare arresteringarna de gjorde ”  i Anthony Weiner-utredningen, mottogs av en ” enorm pushback ”från justitieavdelningen. ”På grund av Weinergate och sexskandalen började NYPD undersöka det.”Genom ett dagmoment, genom ett dröjsmål, sökte de på sin bärbara dator, och hittade med säkerhet de 650 000 e-postmeddelandena. Undvik Internetcensur genom att prenumerera direkt på oss
”De fann vägen till fler saker än bara mer information om den olämpliga sexkillen gjorde”,  hävdade Prince.”De hittade statliga e-postmeddelanden.”De hittade en hel del andra riktigt fördömande brottslig information, inklusive penningtvätt, inklusive det faktum att Hillary deltog på denna sexö med den dömda pedofilen Jeffrey Epstein.

Bill Clinton var där mer än 20 gånger.”Hillary Clinton åkte dit minst sex gånger,”  sa han. ”Mängder av skräp som de hittat i dessa e-postmeddelanden, av kriminell verksamhet av Hillary, av hennes omedelbara cirkel och till och med av andra demokratiskt valda medlemmar av kongressen var så äckliga att de gav det till FBI, och de sa:” Vi ska gå ut offentligt med det här om du inte återupptar undersökningen och du inte gör det rätta med tidiga anklagelser,  förklarar Prince. ”Jag tror – jag vet, och det här är från en mycket välplacerad källa till mig på 1PP, One Police Plaza i New York

– NYPD ville hålla en presskonferens som meddelade teckningsoptioner och de ytterligare arresteringarna som gjordes i denna undersökning , och de har fått enorma drivkrafter, till tvångssvårigheter från Justitiedepartementet, med justitieavdelningen som hotade att skjuta någon som inte var relaterad till Eric Garners oavsiktliga hjärtinfarkt för nästan två år sedan.

”Det är nivån på uppbackning som Obama-justitieavdelningen gör, mot att faktiskt söka rättvisa i e-postmeddelanden och andra relaterade brottsliga frågor”,  sa Prince.

”Det finns fem olika delar av FBI som utreder undersökningar om dessa saker, med konstant neddragning från Obama Justice Department.”NYPD var den första som tittade på den bärbara datorn,”  utarbetad av Prince.

”Så NYPD får först den datorn.”De ser hur äckligt det är.

”De behåller en kopia av allt, och de skickar en kopia till FBI, som äntligen trycker FBI av sina stolar, vilket gör att Comey återupptar undersökningen, som angetts i brevet i förra veckan. ”Faktum är att NYPD har all information, och de kommer att driva rättvisa inom sina rättigheter, om inte FBI gör det,” hävdar Prince.

”Det finns all slags brottslig skuld genom alla dessa e-postmeddelanden som de har sett, 650.000, inklusive penningtvätt, pedofili, betalningar för spel och naturligtvis gott om bevis på olämplig hantering, sändning / mottagning av klassificerad information, upp till SAP-nivå Special Access Programs,  säger han.

Inspektionsgruppen bekräftar slutligen ”brott mot barn”

Ju snabbare vi går fram den här veckan, och vi har äntligen en bekräftelse från inspektörens rapport att Weiners bärbara dator hade bevis för att Hillary Clinton & Foundation begick brott mot barn. Innehållet på sidan 294 i en 500-sidig rapport var anteckningar från FBI Agenten Coleman, som lyfter fram upptäckten av bevis på att sexuella brott mot barn har begåtts. Är den första som testar FBI-utredaren, att han debriefade Comey på materialet efter att ha blivit underrättad om den sexuella brottslänkade underrättelsen från FBI: s brottsutredningsavdelning.

Se sidan 294 på skärmdumpen nedan under rubriken ”Hillary Clinton & Foundation Crime Against Children:”
fbi undersökare coleman s noter om resultaten från weiner s laptop

FBI-utredaren Colemans anteckningar om resultaten från Weins bärbara dator

Hela sidrapporten är som följer: Coleman berättade för oss att han regelbundet gjorde anteckningar i en tidskrift.

Colemans anteckningar från den 4 oktober innehöll följande poster:
(1) Anthony Wiener [sic]
(2) [Orelaterad](3) Wiener [sic] – texting 15 yo – Sexuellt Explicit9/26 – Federal SW – IPhone / IPAD / LaptopInitial analys av laptop – tusentals e-postmeddelandenHillary Clinton & Foundation

Brott mot barn

Vi frågade Coleman om dessa anteckningar och han berättade för oss att sedlarna med största sannolikhet skulle representera informationen som han underrättades om första gången på morgonen av hans underordnade i brottmålsavdelningen.

Coleman uppgav att han kanske har skickat den här informationen till andra FBI-chefer efter morgonmötet med direktören, men han kunde inte komma ihåg om det hände här.

Comey berättade för oss att han inte kom ihåg den briefing som Coleman refererade till i sin kalender. Vi frågade Comey om denna briefing kunde ha varit i början av oktober, att han påminde sig om att bli tillsagd om sambandet mellan Midyear och Weiner-undersökningen.

Comey uttalade: Det är möjligt, det är möjligt det här är vad som knackar på baksidan av mitt huvud, men jag ser verkligen att jag känner av minnets svaghet från att ha gjort mycket av det här arbetet, åtminstone i mitt minne är det mycket mer av en informell, men det är möjligt.

Vi visade Colemans anteckningar från 4 oktober till Comey.  Comey kom inte ihåg att han blivit informerad om informationen i anteckningarna. När han tillfrågades om Coleman sa Comey att han ”tyckte mycket om honom” och beskrev honom som en ”rak shooter”.
Vi frågade Comey om den här informationen var någonting som han troligen skulle ha ”strykt under” efter att ha informerats om den i början av oktober.

Comey svarade: ”Jag tror inte det om inte, om inte hur det var överfört till mig var det med någon, behöver du inte göra någonting. Vi gör det, vi kör ner det eller något. Något som pressades på min prioriterade lista. ”

När han frågades om han påmindes om detta möte mellan Coleman och Comey, uppgav Rybicki att han inte gjorde det. Bowdich berättade för oss att det var möjligt att han skulle ha varit på detta möte mellan Comey och Coleman, men han hade inte någon påminnelse om det. McCabe fortsatte att resa och var inte i Washington, DC, den 4 oktober.

James Comey verkar tydligt hävda att han aldrig berättade om detta. Så, vi leddes till att tro att den tidigare chefen för FBI ”glömde” en rapport som kopplades till en tidigare presidentkandidat, den före detta statssekreteraren, tidigare amerikanska senatorn och före detta damen till sexbrott mot barn .. ?

Donald J. Trump ✔ @realDonaldTrump What is taking so long with the Inspector General’s Report on Crooked Hillary and Slippery James Comey. Numerous delays. Hope Report is not being changed and made weaker! There are so many horrible things to tell, the public has the right to know. Transparency! 81.6K 11:38 AM – Jun 5, 2018 Twitter Ads info and privacy 40.8K people are talking about this Twitter Ads info and privacy

Sidan 276 i IG-rapporten innehåller mer information om dessa brott:

Ett annat utdrag ur ig rapporterna visar på sexuella brott mot barn

Här är den oförändrade texten från sidan 276 i rapporten, i sin helhet:D.

Rapportering av Clinton-relaterade e-postmeddelanden till SDNY

Den 27 september började saken även rådgöra med de två SDNY Assistenterna United States Attorneys (AUSA) som tilldelades Weiner-fallet om vad han hittade på Weiner-datorn. Många av fallets agentkommunikation med SDNY fångades i en tidslinje skapad av de två AUSAs detaljerade nyckelhändelserna i Weiner-undersökningen i september och oktober 2016.

Denna tidslinje skapades i slutet av oktober och AUSA 2 berättade för oss att hon och AUSA 1 skapade tidslinje eftersom de trodde att ”någon gång vill någon veta vad som händer när, och det är bättre att styra det här tillsammans nu.” Den tidslinjen visade, och åklagarna bekräftade under intervjuer, att saken först berättade åklagarna om förekomsten av Abedins e-postmeddelanden på Weiner-laptop den 27 september.

Liknande kommunikation uppträdde också mellan högre nivåer av NYO och SDNY. Den 27 september kl. 15.30 talade A / SAC och SDNY vice-advokat Joon Kim per telefon. A / SAC: s anteckningar säger: ”Talade med Joon Kim som rekommenderade att vi måste vara mycket noga med att titta på den servern eftersom det tydligen är en delad dator med Huma.

SDNY kommer att tillhandahålla protokoll och vägledning.” På samma sätt skickade Kim till åklagare och handledare på SDNY efter samtalet: ”Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som verkar att vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll.

” A / SAC: s anteckningar säger: ”Talade med Joon Kim som rekommenderade att vi måste vara mycket noga med att titta på den servern eftersom det tydligen är en delad dator med Huma. SDNY kommer att tillhandahålla protokoll och vägledning.”

På samma sätt skickade Kim till åklagare och handledare på SDNY efter samtalet: ”Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som verkar att vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ”

A / SAC: s anteckningar säger: ”Talade med Joon Kim som rekommenderade att vi måste vara mycket noga med att titta på den servern eftersom det tydligen är en delad dator med Huma. SDNY kommer att tillhandahålla protokoll och vägledning.”

På samma sätt skickade Kim till åklagare och handledare på SDNY efter samtalet: ”Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som verkar att vara [Abedins].

Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ” Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta om att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som förefaller vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ” Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta om att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som förefaller vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll.

”AUSA: erna gav skriftlig vägledning till saken om hur man hanterar granskningen av den bärbara datorn. I en 28 september e-post till fall agenten och SSA, rådde AUSA 1 att saken skulle granska ”endast bevis på brott som rör sexuellt utnyttjande av barn, enticement och obscenity” och instruerade saken ”att alla e-postmeddelanden och Annan kommunikation mellan Anthony Weiner och Huma Abedin (även om det finns andra parter i meddelandet) bör sekvestreras och inte granskas vid denna tidpunkt. ”

Målagenten kom överens och svarade att ”[e] e-postmeddelanden jag kommer att granska är de till / från Weiner-konton till vilka [Huma Abedin] inte är part.”Senare på dagen den 28 september noterade AUSA-skapad tidslinje:[Fallet medlet] informerade Ausås att rubriken info tidigare beskrivna ses i vanlig vy sökning avslöjade många e-postmeddelanden mellan Abedin och HRC (där Weiner inte var part) med användning av potentiellt känsliga e-postadresser, som indikerade att Abedin hade använt den bärbara datorn.

[Saken] sa att hans kommandokedja var medveten om informationen. AUSA informerade övervakare om dessa fakta. Senare den dagen diskuterade SDNY USAO och FBI NY ledarskapssituationen och kom överens om att regel 41 hindrade någon sökning i det här fallet bortom omfattningen av dröjsmål och att eventuella e-postmeddelanden utanför det här området skulle vara segregerade och inte granskade i det här fallet. Samma dag,

D. Rapportering av Clinton-relaterade e-postmeddelanden till SDNY

Den 27 september började saken även rådgöra med de två SDNY Assistant United States Attorneys (AUSA) som tilldelades Weiner-fallet om vad han hittade på Weiner-datorn. Många av fallets agentkommunikation med SDNY fångades i en tidslinje skapad av de två AUSAs detaljerade nyckelhändelserna i Weiner-undersökningen i september och oktober 2016. Denna tidslinje skapades i slutet av oktober och AUSA 2 berättade för oss att hon och AUSA 1 skapade tidslinje eftersom de trodde att ”någon gång vill någon veta vad som händer när, och det är bättre att styra det här tillsammans nu.”

Den tidslinjen visade, och åklagarna bekräftade under intervjuer, att saken först berättade åklagarna om förekomsten av Abedins e-postmeddelanden på Weiner-laptop den 27 september. Liknande kommunikation uppträdde också mellan högre nivåer av NYO och SDNY. Den 27 september kl. 15.30 talade A / SAC och SDNY vice-advokat Joon Kim per telefon. A / SAC: s anteckningar säger: ”Talade med Joon Kim som rekommenderade att vi måste vara mycket noga med att titta på den servern eftersom det tydligen är en delad dator med Huma. SDNY kommer att tillhandahålla protokoll och vägledning.” På samma sätt skickade Kim till åklagare och handledare på SDNY efter samtalet: ”Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som verkar att vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ”

A / SAC: s anteckningar säger: ”Talade med Joon Kim som rekommenderade att vi måste vara mycket noga med att titta på den servern eftersom det tydligen är en delad dator med Huma. SDNY kommer att tillhandahålla protokoll och vägledning.” På samma sätt skickade Kim till åklagare och handledare på SDNY efter samtalet: ”Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som verkar att vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ”

A / SAC: s anteckningar säger: ”Talade med Joon Kim som rekommenderade att vi måste vara mycket noga med att titta på den servern eftersom det tydligen är en delad dator med Huma. SDNY kommer att tillhandahålla protokoll och vägledning.” På samma sätt skickade Kim till åklagare och handledare på SDNY efter samtalet: ”Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som verkar att vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ”

Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta om att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som förefaller vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ”

Jag har bara ett samtal från [A / SAC] om vad man ska göra med sin dator i ljuset av fakta om att det finns många e-postmeddelanden etc. inklusive vad som förefaller vara [Abedins]. Vi måste komma fram till ett tydligt protokoll. ”AUSA: erna gav skriftlig vägledning till saken om hur man hanterar granskningen av den bärbara datorn.

I en 28 september e-post till fallagenten och SSA, rådde AUSA 1 att saken skulle granska ”endast bevis på brott som rör sexuellt utnyttjande av barn, enticement och obscenity” och instruerade saken ”att alla e-postmeddelanden och Annan kommunikation mellan Anthony Weiner och Huma Abedin (även om det finns andra parter i meddelandet) bör sekvestreras och inte granskas vid denna tidpunkt. ”

Målagenten kom överens och svarade att ”[e] e-postmeddelanden jag kommer att granska är de till / från Weiner-konton till vilka [Huma Abedin] inte är part.”Senare på dagen den 28 september noterade AUSA-skapad tidslinje:[Fallet medlet] informerade Ausås att rubriken info tidigare beskrivna ses i vanlig vy sökning avslöjade många e-postmeddelanden mellan Abedin och HRC (där Weiner inte var part) med användning av potentiellt känsliga e-postadresser, som indikerade att Abedin hade använt den bärbara datorn.

[Saken] sa att hans kommandokedja var medveten om informationen. AUSA informerade övervakare om dessa fakta. Senare den dagen diskuterade SDNY USAO och FBI NY ledarskap situationen och kom överens om att regel 41 hindrade någon sökning i det här fallet bortom omfattningen av dröjsmål och att eventuella e-postmeddelanden utanför det här området skulle vara segregerade och inte granskade i det här fallet. Samma dag,

Inspektörens generals fullständiga rapport kan ses här på justitiedepartementets webbplats Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: