John Virapen: Jag var ett redskap åt en läkemedelsindustri som dödar många människor

John Virapen (1943-2015) som tidigare var svensk VD för ett av världens största läkemedelsbolag säger att han var ett redskap åt en industri som dödar många människor. NewsVoice publicerar den chockerande inledningen till hans bok “Side Effects: Death” som på svenska fick titeln “Piller och Profiter”.

NewsVoice gjorde flera intervjuer med Virapen varav några ännu är opublicerade. Torbjörn Sassersson hjälpte även honom att ett år före hans bortgång redigera och ge ut boken i ny upplaga. Inledningen nedan har kortats ner och försetts med artikellänkar. Referenser i texten återfinns i boken som kan beställas på Amazon. 

Jag talar inte som en utomstående, inte som en avslöjande journalist. Jag har sannerligen inte någon moraliskt fläckfri bakgrund och pekar inte med ett sterilt finger på ondskans maktsfär. Jag vet vad jag talar om, därför att jag deltog aktivt. Jag var en av dem. En insider.

Läs mer härKategorier:Böcker, Hälsa, Uncategorized

Etiketter:,

1 svar

%d bloggare gillar detta: