Familjen Bush har kopplingar till Nazi Tyskland

Global Research, December 02, 2018

George W. Bushs farfar, senator Prescott Bush

”En berömd amerikansk familj” gjorde sin förmögenhet på nazisterna, enligt John Loftus  dokumenterade historiska analys .    

Bush-familjen kopplas till Nazi Tysklands krigsekonomi. Det kom fram först vid Nürnberg rättegångerna under ett vittnesmål av den nazistiska tyska stålmagneten Fritz Thyssen. Thyssen var en samarbetspartner till George W. Bushs farfar Prescott Bush: 

Från 1945 till 1949 i Nürnberg, var en av de längsta och det framgår nu, de mest felfria utfrågningar av en nazistisk krigsförbrytelsemisstänkt  som började på amerikansk mark men hade sina rötter i ett ockuperat Tyskland.

Multibillionairen och stålmagneten  Fritz Thyssen – mannen vars stålkombination var den nazistiska krigsmaskinens kalla hjärta – pratade och pratade och pratade med en gemensam förfrågningsgrupp mellan USA och Storbritannien.

… Vad de allierade utredarna aldrig förstod var att de inte ställde Thyssen den rätta frågan. Thyssen behövde inga utländska bankkonton eftersom hans familj i hemlighet ägde en hel kedja av banker.

Han behövde inte överföra sina nazistiska tillgångar i slutet av andra världskriget. Allt han behövde var att överföra äganderätten – aktier, obligationer, gärningar och förtroende – från sin bank i Berlin genom sin bank i Holland till sina amerikanska vänner i New York City:  Prescott Bush  och  Herbert Walker [svärfar till Prescott Bush]. Thyssens partners i brott var fadern och [farfar] till en framtida president i USA [George Herbert Walker Bush]. (John Loftus,  hur Bush-familjen gjorde sin förmögenhet från nazisterna: Den nederländska anslutningen , global forskning, februari 2002, redigera av GR)

Den amerikanska allmänheten är inte medveten om Bush-familjernas kopplingar till nazistiska Tyskland eftersom den historiska uppgiften noggrant har hållits tillbaka av de vanliga medierna.

I september 2004 avslöjades dock att:

George Bushs farfar, fd amerikanska senatorn Prescott Bush, var en regissör och aktieägare i företag som drog nytta av sitt engagemang med finansiärerna i det nazistiska Tyskland.

The Guardian har fått bekräftelse från nyupptäckta filer i US National Archives att ett företag som Prescott Bush var direktör för var inblandad i nazismens finansiella arkitekter.

Hans affärsförbindelser, som fortsatte tills dess företags tillgångar konfiskerades 1942 under handeln med fiendelagen, har lett till att mer än 60 år senare restes en civilrättslig skadeståndsansökan i Tyskland mot familjen Bush genom att två tidigare slavarbetare vid Auschwitz.

Beviset har också uppmanat en före detta åklagare för den amerikanska nazistkrigsbrottstribunalen att argumentera för att åtgärd borde ha varit grunden för åtal för att ge stöd och tröst mot fienden. (Ben Aris och Duncan Campbell, hur

Bushs farfar hjälpte Hitler komma till makten, fförmyndare , 25 september 2004)

Den mer grundläggande frågan är inte om Prescott Bush hjälpte Adolph Hitler (bild nedan). Ur ett historiskt perspektiv är det som är viktigt att Adolph Hitlers uppgång till förmån för USA: s affärsintressen i Tyskland.

USA: s presidentval

Guardian-artikeln publicerades den 25 september 2004 på höjden av den amerikanska valkampanjen som ledde till ett omval av George W. Bush och Dick Cheney tisdagen den 2 november 2004.

Kompakt tystnad.

De amerikanska medierna gav ingen täckning åt GWB: s släktforskning. Om det amerikanska folket visste att Bush-familjen hade kopplingar till nazistiska Tyskland skulle John Kerry ha vunnit ordförandeskapet 2004 i en jordskredsseger.

På samma sätt skulle Michael Dukakis har vunnit ordförandeskapet 1989 mot George Herbert Walker Bush. Om detta hade blivit avslöjat för det amerikanska folket som en följd av Nürnbergs försök (1945-1949) skulle Bush Senior aldrig ha gått in i politiken och hans far Prescott Bush skulle aldrig ha blivit Senator.

Finns det ett mönster? Måste du vara en rik krigsförbrytare för att ansluta sig till högt kontor?

Prescott Bush hade länkar till nazistiska Tyskland, Bush Senior och George W. Bush hade länkar till Bin Laden-familjen …

Vad som måste säkerställas för att ”skydda den amerikanska demokratin” är att ingen av dessa ”besvärliga sanningar” som avslöjar de brott som begåtts av framstående politiker är föremål för medietäckning. Det är självklart att propaganda är avgörande för att upprätthålla presidentkandidaternas legitimitet i den allmänna opinionens ögon.

Krigsbrott. Brott mot mänskligheten

Nazi krigsförbrytelser med medkänslan för Wall Street och Bush-familjen?

USA: s krigsförbrytelser begicks av Bush Junior i Irak (2003), Bush Senior (Gulfkriget, 1991), Finns det ett förhållande?

Vad var senator Prescott Bushs roll i hans förbindelser med nazistiska Tyskland:

Medan presidentens [George W. Bush] far hade kontakt med bin Ladens, gjorde hans farfar [Prescott Bush] en stor del av familjen sin förmögenhet genom sina kontakter med nazistiska Tyskland. Några har föreslagit att Bushs tillgångar har sin ultimata källa, delvis, i utnyttjandet av slavarbete vid självaste Auschwitz.

Loftus argumenterar för att dessa pengar – en betydande summa vid den tiden – inkluderade direkt vinst från slavarbetet hos dem som dog i Auschwitz.

I en intervju med journalisten Toby Rogers sa den tidigare åklagaren:

”Det är dåligt att familjen Bush bidrog till att höja pengarna för Thyssen att ge Hitler sin början på 1920-talet, men att ge hjälp och tröst mot fienden i krigstid är förräderi. Bushbanken hjälpte Thyssens att göra  nazistiskt stål som dödade allierade soldater. Så dåligt som finansieringen av nazistkrigsmaskineriet tyckas vara värre än att hjälpa och stödja Förintelsen. Thyssens kolgruvor använde judiska slavar som om de var engångs kemikalier. Det finns sex miljoner skelett i Thyssen-familjen garderoben och en myriad av kriminella och historiska frågor som ska besvaras om Bush-familjens medkänsla. ”

Prescott Bush var inte unik, även om hans ekonomiska förbindelser med tredje riket var kanske mer intima än de flesta. Henry Ford var en beundrad beundrare av Hitler, och tillsammans spelade GM och Ford den övervägande rollen i att producera militära lastbilar som bar tyska trupper över hela Europa. Efter kriget krävde båda bilföretagen och fick ersättning för skador som förorsakades av allierades bombningar. (Bill Venn,  ett presidentbesök i Auschwitz, Förintelsen och Bush-fami

l

Fram till Pearl Harbor (december 1941) handlade Wall Street med fienden. I kölvattnet till Pearl Harbor fortsatte Standard Oil att sälja olja till nazistland genom förmedling av så kallade ”neutrala länder”, inklusive Venezuela och Argentina.



Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

4 svar

  1. Enligt amerikanska dokumentära källor familjen Bush under tidiga uppgångstider var judiska slavhandlarna, sedan div.handlarna som sedan förvandlades till ”civila judar” och senare blivit kända medlemmar hemliga frimurare klubbar samt illuminati sällskap.

    Gilla

  2. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    Mycket intressant läsning.

    Gilla

Trackbacks

  1. Familjen Bush har kopplingar till Nazi Tyskland – Micaels Lidéns Blog
%d bloggare gillar detta: